View Full Version : Предизвиквам! Вече изкарвам бегачката...
Таааа имам един приятел с едно фиатче браво 1.6 103коня с газова уредба с плочка:hump: Знам че всички много обичате да чувате за плочкaта на газста ама какво да се прави и тук присъства :devil:
Ето това е фиатчето:
http://www.youtube.com/watch?v=X4vc50KqrLc
Тааа искам това фиатче браво да се пробва срещу няколко расови алфа ромеота :):) Плочката му няма да се сваля, но ще бъде карано на бензин. Колата си е сток :tooth: ама как звучи само:go::go:
За сверка се търся:
1.4 ТС; 1.6 ТС със заминал дебитомер и ламбда сонда:tooth:
Също така и боксерче 1.6 ....
Може и някоя 155ца 1.7
А също може и 156/45/6 1.9 105к.с JTD СТОК!
Видеото и емоциите са гарантирани :D:D:D
digitalundgrd
07-03-2010, 11:45
Шшш бат Венци, ако искаш 147 1,6тс с бутала и биели не за тоя мотор...на ГАЗ и вървяща горе долу колкото 100 коня кола, аз съм твоя човек :) Дебитомера ми е ОК, ама не е за ЦФ3 двигател, а за ЦФ2, ламбадите уж са ОК :)
Satanism
07-03-2010, 11:55
Само да кажа, че 105 ЖТД ще го наказва стабилно.Но с добри 2.0(1.9)ТД ще стават интересни гонки ;)
Абе Светлично не искам да ти става кофти :tooth: Ама съм навит:)
Тази вечер мога ама от 21.00 часа примерно:devil:, че после в 22.00 имам едно излизане:D:D
Айде още навитаци и да направим едно събиране на Лукойла пак:go::go:
П.П Съмняваме че ще ме накаже сток 1.9 105коня ама да видим :D Трябва да има интрига :):):)
digitalundgrd
07-03-2010, 12:02
ДНес нИ мога ;( През седмицата съм свободен, другата събота и неделя също :)
А що да ми става кофти, напротив :) Преглътнах го, че карам скопена от "майстори" бегачка ахахаха ;) Мен това ме дразнеше, че не знаех защо таз кола не върви като уж всичко е сменено и е след "основен ремонт" ХА-ХА-ХА ;) Вече всичко е ясно ;)
Ще ти пиша за през седмицата някой ден, но честно да ти кажа не ми се бие път до лукойла :) Дай нещо на ТЕЦ-овете примерно или на бул.Владимир Вазов бензиностанцията Петрол
Амии на Вазов става...по принцип предпочитам бояна:)Таа според желаещите ще се мисли ? Ама цяла седмица едва ли ще може...Фиата има лимит от едни 20лв. бензин които може да изгори :tooth: Да видим нещо за утре?
ФЯта върви ЗВЕРСКИ:go:
На мен ми е любопитно да се пробвам :devil:
Ще ти се обадя Венци да се разберем за довечера нещо..
Ако се разберете нещо, кажете кога и къде.
пп заглавието кърти :go:
Даам тази вечер май последния хубав ден преди да почне да пада снегът :)
Ами Бодом вече е в списъка, макар че неговата кола ме плаши :):)
Ще изчакам да видя дали има още някой и после примерно 21.00 часа на ОМВ бояна да се разберем и готово :D
Аре цвятко може и с теб да се пробвам, ако не пускаш турбото:devil:
Furious 155
08-03-2010, 01:54
нещо резултати има ли ?
АМи нямаше гонки...Не съм се качвал...
Само колегата Bodom ми писа, ама малко не се разбрахме и аз не се качих...Малко недоразумения..Митко :beer: :beer: И това е никой друг не се е обаждал :) Аз очаквах някой да пише тук и от там вече да се даде твърд час...ама никой не писа, а и никой не ми зърна на тела...
Утре вечер ако е хубаво времето чакам някой навит да пробва бегачката :go:
Furious 155
08-03-2010, 08:33
Утре вечер ако е хубаво времето чакам някой навит да пробва бегачката :go: имаш предвид като е минал снегорина ли :smoke:...
Аз очаквах някой да пише тук и от там вече да се даде твърд час...ама никой не писа
Венци, не така. Май ти трябваше да напишеш час, все пак ти пусна темата с предизвикването :doctor: Нищо времето е пред нас ...
Ами така е - не се разбрахме както трябва. Аз реших, че като съм писал тук, че имам интерес и съм пратил SMS на Венци е достатъчно, ама явно не е било...
Нищо.. друг път..:cheers:
Опа видях че и 1.9жтд се споменава,аз съм навит за гонка,от сега казвам че чак до магистралата НЯМА ДА СЕ КАЧВАМ,на Вазов си е екстра има си 3 ленти със сфетофар и асфалта е страхотен,дупки няма,айде да се разкара снега тази седмица и другата може да си направим едни гонки до 120к.с лимит :tooth:
Ако минавате близо покрей Търговище само се обадете ;) 1.4 TS
Гледам само за расови Алфи става въпрос, ма да питам, с 33-ка 1.7 8V (тя не е расова, даже е адски кенеф) става ли да се пуснем?
Става разбира се :)
Гледам яко бръска сняг. Чакаме да се затопли малко и пиша тук в темата една дата и час и отиваме няколко малолитражки и дизели на дръпки:hehehm::hehehm:
WhitePower
08-03-2010, 15:10
Става разбира се :)
Гледам яко бръска сняг. Чакаме да се затопли малко и пиша тук в темата една дата и час и отиваме няколко малолитражки и дизели на дръпки:hehehm::hehehm:
аз към малолитржките мога ли да се включа
Може ама преди това ще ти закача една алфа ромео 155 2.0 да теглиш отзад:biggrin::biggrin:
Иначе мислех да те поздравя за новата ти предобивка по малолитражката....Ссссссссссс сссссссс ссссссссссупер е:biggrin:
Може ли и аз да се включа :) тамън оправих табуретката ;-) Искам да видя колко върви и да направя някакво сравнение :rosso_racers:
Може ли и аз да се включа :) тамън оправих табуретката ;-) Искам да видя колко върви и да направя някакво сравнение :rosso_racers:
Е много ясно :)
Аз тая табуретка едвам я следвах по магистралата на прибиране от италфест 2009 :-o (шофираше я Venci)
Аз тая табуретка едвам я следвах по магистралата на прибиране от италфест 2009 :-o (шофираше я Venci)
Мда тогава още нямах книжка , но сега вече съм на линия :smoke:
Колега xidra тва cinkuo.... го зе от Плд нали,с бяла ОЗ жанта?ако е то малии колко сресната хора ще има
Мога да предложа 1,6 ТС със сменена ламбда :)
Бегачките могат да дойдат само да се черпят и да се подиграва :tooth: :tooh: :):) Ще е среща само на бавни италиански сърца:flex:
Както казах всички, ще са добре дошли само да дойде хубавото време:depressed:
digitalundgrd
08-03-2010, 23:56
Викаж сбирка на тия от "В" група :) аххаха
Furious 155
09-03-2010, 00:16
Викаж сбирка на тия от "В" група :) аххаха тя и моята е група Б, ама ще ви сцепя (на шах) ;)! Нека улегне снега, че днес само с 80км/ч можеше да се кара и ще се пуснем... на пързалката!:biggrin:
Добре де, свещите са ми Бош, ма са на 2К километра :)
Колега xidra тва cinkuo.... го зе от Плд нали,с бяла ОЗ жанта?ако е то малии колко сресната хора ще има
Мда от там го взех ;-)
Бегачките могат да дойдат само да се черпят и да се подиграва :tooth: :tooh: :):) Ще е среща само на бавни италиански сърца:flex:
Както казах всички, ще са добре дошли само да дойде хубавото време:depressed:
Мда нека да дойде хубавото време и ще прежаля 20 лева за 100 октаново бензинче , че иначе много бързо го яде таз мойта нервозната табуретка :flex::tooth::tooth:
SandoOne
12-03-2010, 01:10
Мда нека да дойде хубавото време и ще прежаля 20 лева за 100 октаново бензинче , че иначе много бързо го яде таз мойта нервозната табуретка :flex::tooth::tooth:
Оня ден ми превидя около зоната една червена бегачка ама не можах да те вида много бързо мина ...:Bolt:
WhitePower
12-03-2010, 10:37
вас от 1.4 8V ли ви е страх:butt::drive:
Гледам че времето се оправи - ако искаш да те предизвикам с 600 кубика карбураторка :starwars::-)
WhitePower
12-03-2010, 12:57
Гледам че времето се оправи - ако искаш да те предизвикам с 600 кубика карбураторка :starwars::-)
съгласен
до копитото и обратно ;) :starwars:
аз съм със летни - ти също
който закъса пръв черпи другия по кафе ;)(или топъл чай )
съгласен
до копитото и обратно ;) :starwars:
аз съм със летни - ти също
До копитото ти излизам с 1.1 8 клапана ? Готов ли си ?
WhitePower
12-03-2010, 13:01
До копитото ти излизам с 1.1 8 клапана ? Готов ли си ?
не искам със 600 да си :)
ако ти искаш да си с 1и1 , аз ще търся 4и4 :)
не искам със 600 да си :)
ако ти искаш да си с 1и1 , аз ще търся 4и4 :)
Готово и с/у 4и4 ще изляза с 1и1 ;) Ама искам да е точно 4и4 :devil:
Ако говориш за мойта табуретка стига лъга хората защото е 1.1 8в. Вчера я закачихме и се оказа , че сондата ми е за смяна та ще видя тази или другата седмица да я смениме и нея , че сега ми прави малко ядове ама нормално нали е италянска кола ... :bad_evil::super:
WhitePower
12-03-2010, 18:12
Готово и с/у 4и4 ще изляза с 1и1 ;) Ама искам да е точно 4и4 :devil:
пак не си ме разбрал
аз ще съм 4и4 задвижващи колела а ти ще си 1и1 ;))
демек само на задна гума ще караш
пак не си ме разбрал
аз ще съм 4и4 задвижващи колела а ти ще си 1и1 ;))
демек само на задна гума ще караш
хехе нагъл ше ми дойдеш :wow:
pininfarina
14-03-2010, 09:09
хехе нагъл ше ми дойдеш :wow:
Не би трябвало да кара на задна гума за да е 1и1 :-). Като гледам Bobo има точно такова превозно средство в подписа си, дори е и 600 кубика, както ти каза ;-)
Но тогава и срещу 7и7 да се пробва - резултата ще е ясен :super:
Момчета,днеска един БАУМАКС да направим?Има ли навити примерно за 21:00ч.
Какво стана с представлението колеги, май май нищо? Баумакс-а, таз вечер дали ще можете.... крайно време е да се запозная с някой :handshake:
WhitePower
18-03-2010, 13:22
на баумакса много разбито
по добре на 202ра
мм 202ра.. къде г/д е това или по-скоро какво е че не съм много запознат?
digitalundgrd
18-03-2010, 17:08
На ТЕЦ-овете...Гробищата...ОМВ има там...сега сети ли се?
ааа да, да, правата преди възела на надежда
еи ако ще ходите на 202 ра ще доида да ви гледам свиркаите нема да се пускам че съм на 300км след основен ремонт инаи мн да изтрещи нещо и после :brickwall:
digitalundgrd
18-03-2010, 17:21
ако идва някой с "мъртвец" от моята категория - супер мъртъв... да свирка да се домъкна :)
ако идва някой с "мъртвец" от моята категория - супер мъртъв... да свирка да се домъкна :)
Чак като твоята няма :)))) Майтапче, в колко се сбирате на ОМВ?
Ела бе колега, не е казано че трябва да се дърпаш, само ще си полафим! Аз съм горе към 10 часа, дано дойдат повечко хора!
Емии и с Thecleaner си лафих и мисли нещо разходка да си направи....Ама си мислехме нещо за лукойла...Ама там пък много студ и много тъмнина...Таа се чудя дали да не дойда на БОЯНА тази вечер малко на разходка...Ще чакам развитие на темата :)
Ми мое да праим една Бояна,че ми е много интересна тази вървяща Хонда Цвик.
последно къде ще се дърпате на 202 или на бояна??
Аз ще се кача на бояна тази вечер около 22.30 часа...Нищо не обещавам за гонки, но най-вероятно ще бъда с фиата...Просто доста се изпари ентусиазма, а и се чува леко цъкане от съединителя, което ме притеснява...
WhitePower
18-03-2010, 22:12
Ще се опитам и аз да дойда само малкия да заспи по бързо
SandoOne
20-03-2010, 09:08
Кога ще ходите на Бояна или на баумакса искам да дойда да погледам :) :cheers:
на баумакса много разбито
по добре на 202ра
Напротив,идеално е.
WhitePower
20-03-2010, 20:55
Напротив,идеално е.
е нали съм ходил , първо е тъмно като в гъз , второ е на въкнички пътя
истината си е или на магистралата или на 202 ра , ако знаеш къде е и си идвал
чисто нов хасфалт и светофар за стартовете , коет елиминира трафика който може да дойде или да застигнеш такъв
и с светофара нема да има по неколко старта докато се разберат кой кога да тръгне
ФЕРАРИСТ
20-03-2010, 21:28
истината си е или на магистралата или на 202 ра , ако знаеш къде е и си идвал
чисто нов хасфалт и светофар за стартовете , коет елиминира трафика който може да дойде или да застигнеш такъв
Абсолютно, обръщането е лесно, куките се виждат, има и 2 места за обратен......