View Full Version : Резервни части
malesheveca
07-03-2010, 13:21
Здравейте колеги .Преди два дни катастрофирах и си счупих 166-цата JTD.Предна броня ,десен калник и всичко под него ,дясна предна врата, преден капак ,десен фар, предно стъкло,дясно предно окачване и сигурно има и други поражения които тепърва ще излязат.От къде бих могъл да си ги набавя и колко ще ми струват.
Колега, ако нямаш каско по евтино ще тие да си купиш друга 166-ца и да си имаш някоя резервна част...
За да не е спам - части от морги, има теми на колеги от форума които продават части - втора употреба за италиански коли... Но внимавай, че като чуят алфа - отлитат в небесата, а ако стане въпрос за 166-ца вече са в космоса...
mr.kostov
07-03-2010, 14:52
Ужас колега, предполагам с тези щети удара е бил доста тежък. Провери в mobile.bg има няклко 166-ци на части. Иначе аз се занимавам с ремонт на брони и спойлери и ако искаш може да я оправиме предната броня.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=15669 - аз съм много доволен, колегата е коректен.
Здравейте колеги .Преди два дни катастрофирах и си счупих 166-цата JTD.Предна броня ,десен калник и всичко под него ,дясна предна врата, преден капак ,десен фар, предно стъкло,дясно предно окачване и сигурно има и други поражения които тепърва ще излязат.От къде бих могъл да си ги набавя и колко ще ми струват.
Мога да те ориентирам за цените на някои от частите:
1. От моргите:
Калник - 150-200 лв
Капак - 300 лв
Фар (ако не е оригинален ксенон) - 200 - 250 лв
2. Стъклото и частите по окачването е по-добре да ги вземеш нови. Стъклото се сваля много трудно и вероятно ще останат повреди от свалянето, а носачите вървят с тампони и ако са стари ще трябва да ги рециклираш.
Предно стъкло съм чувал (но не съм проверявал), че е около в Кобра е 350 лв със сензор за дъжд. Без сензор, вероятно, е по-евтино).
За окачването има много теми - виж там за цените.
Стъкло сменях аз миналата година и беше 200лв, а сензора за дъжд ми го свалиха от старото и го залепиха
Не се лъжи да си купуваш евтино предно стъкло че е възможно да стане беля ! В кобра предлагат два варианта - евтино - китайско и скъпо - Испанско. Евтиното беше някъде около 160 лева. Моето със сензор, от Кобра преди 3 месеца го взех за 312 лева.
А относно частите, потърси Данчо от перник има го във форума, ще ти намери всичко ! Ако имаш интерес ще ти пратя телефона му.