View Full Version : Молба към колега от Дупница
Здравейте колеги имам голяма молба към някой колега от гр.Дупница. Харесал съм си една Алфа 164, но нямам никакво свободно време да отида да я огледам,молбата ми е ако някой има свободно време да и хвърли едно око и да я наснима отвсякъде. Мерси предварително ,после ще има почерпка:big_beer:
Ето и линк към обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11254379707818915&f1=details
От сега мога да ти кажа, че колата не става. В Дупница няма нито една читава кола. Ако откриете, обадете ми се, ще дойда да черпа!
vasko graminov
08-03-2010, 19:14
много е готина ;-)
Точно от тази автокъща си купих 156-та. И да ти кажа нямам оплакване. Собственика е стабилен и спокойно можеш да се пазариш.
Jivko7777
08-03-2010, 20:52
Кораба на снимки е доста хубав :) Сега друг е въпроса в какво състояние е, но определено си заслужава да се погледне...и ако свали цената на около 2000 лв, направо ще е супер оферта :smoke:
Всяка седмица събота или неделя ходя да гледам коли в Дупница, тъй като си търся още една по-малка. Това продължава вече 3-ти месец... изводите оставям на вас.
Последната, която пробвах, не можеше да завива на дясно, ама изобщо! Според продавача били меки гумите! Ха-ха-ха...
Няма да ми стигне цяла тема да пиша на какви неща съм се наслушал по Дупница. Тва кой си е взел кола от там или бъкел не разбира какво купува, или е бил най-големия късметлия на света.
thecleaner
08-03-2010, 21:30
Всяка седмица събота или неделя ходя да гледам коли в Дупница, тъй като си търся още една по-малка. Това продължава вече 3-ти месец... изводите оставям на вас.
Последната, която пробвах, не можеше да завива на дясно, ама изобщо! Според продавача били меки гумите! Ха-ха-ха...
Няма да ми стигне цяла тема да пиша на какви неща съм се наслушал по Дупница. Тва кой си е взел кола от там или бъкел не разбира какво купува, или е бил най-големия късметлия на света.
На Дупница има много дараци, но има и много добри Алфи. Участвал съм за последните 2 години, поне в закупуването на 6-7 Алфи, което означава че аз съм ги избирал. Та от Дупница са купени 155 2,0 8V на смешна цена. Колата беше на 16 години и си и седяха найлоните по нея. Мойта 156 на цена която още е трудно да се намери дори към днешния момент. Колата беше на 100к км. сега е на 120к. 166 2,4JTD в много добро състояние със сички шукарий работещи. Имай в предвид мое мнение че тамошните джамбази са доооооста по-културни от Горублянските дисове. Така че не робувай на Дупница, Горубляне и т.н. С малко късмет и много обикаляне мое си земеш от всякъде нормална Алфа.
Здравейте колеги имам голяма молба към някой колега от гр.Дупница. Харесал съм си една Алфа 164, но нямам никакво свободно време да отида да я огледам,молбата ми е ако някой има свободно време да и хвърли едно око и да я наснима отвсякъде. Мерси предварително ,после ще има почерпка:big_beer:
Ето и линк към обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11254379707818915&f1=detailsСъбота или неделя, ако ходя, ще я погледна, но пак повтарям - не възлагай големи надежди.
PEPI-2ALFA
09-03-2010, 17:35
...и ако свали цената на около 2000 лв, направо ще е супер оферта :smoke:
Ами на стъклото май си пише 2000 лв.
Ами на стъклото май си пише 2000 лв.
По-скоро 2800 :)
Бе за 2200 ще я дадат, а нищо чудно и за 2. Друг е въпроса дали и за 2 си струва :)
assassin's
10-03-2010, 23:24
От сега мога да ти кажа, че колата не става. В Дупница няма нито една читава кола. Ако откриете, обадете ми се, ще дойда да черпа!
тук мога да го оспоря тва!моята я купих от там преди 3 години от коя автокъща непомня вече!а и след катоя закачихме да и видим реалните километри се оказаха те!така че не се знае на кон или на магаре ще се попадне!
тук мога да го оспоря тва!моята я купих от там преди 3 години от коя автокъща непомня вече!а и след катоя закачихме да и видим реалните километри се оказаха те!така че не се знае на кон или на магаре ще се попадне!
Има хора , които така ще ти върнат километража , че и в Милано Мотърс няма да разберат.
assassin's
11-03-2010, 16:59
то може и да има но за 3 години съм сменил свещи,кабели и дебитомер по тази кола,а я карам като чужда и за 18 месеца съм и навъртал 50 000км!кво повече да искам гори масло 500-800 грама на 10 000км!мисля че е повече от добре!
Събота или неделя, ако ходя, ще я погледна, но пак повтарям - не възлагай големи надежди.
Мерси предварително колега,ако ходиш би ли могъл да я наснимаш от вътре.
Мерси предварително колега,ако ходиш би ли могъл да я наснимаш от вътре.Непременно.
ludkanar
12-03-2010, 11:40
А аз мисля че не ти е ясно това с километрите,има момчета които ги правят на колкото си искаш и немойеш да ги хванеш никога.А до това че има читави коли там има и моята я купих от човек който си има борса там но просто като я видях и тва беше моята кола.Макар да я взех на 180 000 км е добре запазена като салон и тва малко след като се регистрирах тук във форума.
assassin's
12-03-2010, 21:02
е хубаво ся да с еобясняваме или не,казах колата я карам 3-та година и не се е обадило нищо!кой как ги правел,кое несъм знаел голяма работа!на алфадига показва тва което показва и на таблото!тва гледам тва е вярно!и още нещо,като купувах задните врати неможеха да се отворят все още ги раздвижвам,явно е на има няма 400 000км!вие знаете по добре
Видях колата. Лично аз не съм впечатлен, но не съм и имал други очаквания.
- Мотора не е спокоен, има вибрации. Чува се стържене и някакво чаткане. Чаткането вероятно е от ролка, стърженето от нещо по-сериозно.
- Трябва да се прави ауспух.
- Форсира се мудно, замисля се.
- Има луфтове тук там.
- Десните мигачи не работят, индикацията за тях също.
- Драскотините се виждат и от снимките по-долу.
- Вътре е позапазена, но трябва да се изпере из основи.
- Ще купуваш гуми.
Това е общо взето. Цената, на която е готов да я даде е 2300 лв. Преценявай и действай ;)
Голямо мерси колега wwweb:notworthy:,като идваш към София да се обадиш да черпа