Log in

View Full Version : DLC NFS Shift - Alfa Romeo 8C

DiStefano
10-03-2010, 22:00
За първи път истинско DLC от ЕА специално за екзотики и Alfa Romeo 8C присъства убедително и подобаващо ... най-накрая ...

Йеееееееее

http://www.youtube.com/watch?v=hqu17A1Axls

http://hgt.hit.bg/8c.jpg

oem
11-03-2010, 11:25
Хубаво ама как може да има толкова големи изисквания тая игра :(

Fear
11-03-2010, 11:44
Мани изискванията, да не се окаже, че и това DLC подобно на онова с Ferrari-тата е само за скапаните конзоли! :censored::angry1::ranting::brickwall:

DiStefano
11-03-2010, 18:52
Мани изискванията, да не се окаже, че и това DLC подобно на онова с Ferrari-тата е само за скапаните конзоли! :censored::angry1::ranting::brickwall:

съгласен съм с теб .. въпреки че ползвам и конзола ... ама от Ферари Ауто Спа или там квито са са големи мангали винаги били ... още след Hot Pursuit 2 се сбогувахме с Ферари в НФС ... сега тяхното условие било специално за лиценза е DLC-то да е само за конзола .. ми да си таковат майките .. освен това на мен с Ферари не ми е толкова забавно колкото примерно със Зондата ... но за Алфа 8Ц мисля че няма нужда да се притесняваме ... ще го има за PC

Fear
11-03-2010, 19:29
Дано, защото снощи си поиграх малко на Test Drive Unlimited и единствено новината за DLC-то ме спря да затрия Shift-a. :tooth:

А пък наесен идва TDU2, където Ferrari-та ще има бол, надявам се. :devil:

V@K@T@
11-03-2010, 19:44
:Silent:Трябва ми ново PC в противен случей само ще гледам клипчета на тези игри въпреки , че Тест Драйв-а вече я превътях ама незнам NFS Shift дали ще ми тръгне ... какви са й изискванията

BUH
11-03-2010, 20:15
Усещам коя ще ми е новата игра за ПС-на :biggrin::afro:
а с коя кола ще се играе няма да коментирам

SandoOne
15-03-2010, 13:50
Аз я намам в играта 8цето каква е причината

Fear
15-03-2010, 13:53
Причината е, че DLC-то още не е излязло! :tooth:

Stefan Caromov
23-04-2010, 04:40
съгласен съм с теб .. въпреки че ползвам и конзола ... ама от Ферари Ауто Спа или там квито са са големи мангали винаги били ... още след Hot Pursuit 2 се сбогувахме с Ферари в НФС ... сега тяхното условие било специално за лиценза е DLC-то да е само за конзола .. ми да си таковат майките .. освен това на мен с Ферари не ми е толкова забавно колкото примерно със Зондата ... но за Алфа 8Ц мисля че няма нужда да се притесняваме ... ще го има за PC

Как я превъртя бре ??? Ти оригинална ли я имаш ?

stefoo
23-04-2010, 12:22
Според Electronic Arts съвсем скоро ще можем да видим и нов DLC пакет за Need for Speed: Shift, който ще предостави на разположение на геймърите цяла плеяда екзотични возила. Озаглавен "Exotic Racing Series Pack", той се очаква на 18 март. Заедно с колите ще получим и една нова писта, Riviera, нови състезания и постижения.

Проблемът? Засега "Exotic Racing Series Pack" идва само за PS3 и XBOX360 на цена 800 Microsoft points/10 долара.

ще го разцепа само да го има в хбокс лаиф,като го няма за пц

DiStefano
24-04-2010, 07:42
Как я превъртя бре ??? Ти оригинална ли я имаш ?

ъхъм ... има някои заглавия, които си струват всеки лев и си ги вземам ... най-малкото заради онлайн ...

Stefan Caromov
24-04-2010, 14:48
ъхъм ... има някои заглавия, които си струват всеки лев и си ги вземам ... най-малкото заради онлайн ...

Товя е единствената игра ,която съм купил през живота си ...наистина не съжалявам и аз , но още не съм я превъртял .