View Full Version : На местото наречено Витиня со кола Алфа Ромео
http://vbox7.com/play:50ccfdd3
Ехх приятели карайте внимателно колите си вървят и най-скапаната да е,въпроса е важно преди тва да си го зададем .....
Заслужава ли си всичко тва за какво...?
След това нито ще и се радвате нито гледате ...
всички се онасяме и проекти и т.н. нека навреме си слагаме обаче крака на СПИРАЧКАТА...
Пичове там няма 200 няма 300 коня,няма и връщане назад!!
Със здраве и нека всички Алфисти..бог пред нас и ние след него!!!
AlfaFen145
11-03-2010, 12:00
..повече трябва ,да са такива като тебе колега!Здраво мислещи,дано мислиш така наистина ,а не просто във форума :)
В памет !...
Мисля го разбира се и затова го пиша защото като всеки нормален човек и аз се увличам понякога!!!
Всеки има право да пропилее живота си както сметне за добре но нека не позволяваме:
"ДА ГО ПРОПИЛЕЕМ ПО ТОЗИ ГЛУПАВ НАЧИН!!!
Замисли се на колко хора ще причиниш адската болка че си загинал. колко хора, приятели, позначи, семейство, жена, деца за тези които имат. да не говорим че и други хора може да завлече човек със себе си при едно твърде недообмислено настъпване. Има ли смисъл за 20-30 км/ч да съсипваш всичко. Хвала на колеги които мислят за теб. Понякога и аз се оливам, но само ако позволяват обстоятелствата на пътя.
Винаги съм го твърдял и аз ако ти е писнало от живота ако искаш да се обиваш,толкова ти е тежко ми убивай се ....
Поне не завличай и други с теб!!!!
Винаги съм го твърдял и аз ако ти е писнало от живота ако искаш да се обиваш,толкова ти е тежко ми убивай се ....
Поне не завличай и други с теб!!!!
Те не искат да се обиват,просто са с промита психика и мисловната им дейност е като рикушет в празната глава.
Истината е че обществото ни затъпява и толкова филмирано че неможе да отсее или прецени кое е правилно и кое не
http://www.ivosiromahov.com/2_article/a64.html
Карам си аз по магистралата в лявата лента с 140 и ме застига едно Клио бяло от тези старите и ми святка да се прибирам,Въшка със 160 която литва от пистата за секунди.
Пич на мен ми е светкал бус, докато карам със 160 км/ч по магистрала Тракия. направих му път само за да му видя сурата на шоферчето и какво да видя...ми то леке на има няма 20 и няколко годинки. и ми кара все едно кара леката кола. Не че аз съм много дърт, не че съм големият шофиор ама това е абсурдно. Буса беше Мерцедес Спринтер от тия по-големите дето са.
Ми такъв брат го спираш и го биеш докат намрази да гледа превозно средтсво пък католи да се качи...то в тая държава май само боя оправа...
sa6o_roman
19-06-2010, 09:33
А вие в коя лента на магистралата се намирате като ви светкат некви по-нисши участници в движението?
Поклон пред паметта на Гунди и Котков.