PDA

View Full Version : На местото наречено Витиня со кола Алфа Ромео

Perdaha
10-03-2010, 23:36
http://vbox7.com/play:50ccfdd3
Ехх приятели карайте внимателно колите си вървят и най-скапаната да е,въпроса е важно преди тва да си го зададем .....
Заслужава ли си всичко тва за какво...?
След това нито ще и се радвате нито гледате ...
всички се онасяме и проекти и т.н. нека навреме си слагаме обаче крака на СПИРАЧКАТА...
Пичове там няма 200 няма 300 коня,няма и връщане назад!!
Със здраве и нека всички Алфисти..бог пред нас и ние след него!!!

AlfaFen145
11-03-2010, 12:00
..повече трябва ,да са такива като тебе колега!Здраво мислещи,дано мислиш така наистина ,а не просто във форума :)
В памет !...

Perdaha
11-03-2010, 19:00
Мисля го разбира се и затова го пиша защото като всеки нормален човек и аз се увличам понякога!!!

Всеки има право да пропилее живота си както сметне за добре но нека не позволяваме:
"ДА ГО ПРОПИЛЕЕМ ПО ТОЗИ ГЛУПАВ НАЧИН!!!

ves_v8
12-03-2010, 00:49
Замисли се на колко хора ще причиниш адската болка че си загинал. колко хора, приятели, позначи, семейство, жена, деца за тези които имат. да не говорим че и други хора може да завлече човек със себе си при едно твърде недообмислено настъпване. Има ли смисъл за 20-30 км/ч да съсипваш всичко. Хвала на колеги които мислят за теб. Понякога и аз се оливам, но само ако позволяват обстоятелствата на пътя.

Perdaha
15-04-2010, 16:00
Винаги съм го твърдял и аз ако ти е писнало от живота ако искаш да се обиваш,толкова ти е тежко ми убивай се ....
Поне не завличай и други с теб!!!!

AR147
15-04-2010, 16:06
Винаги съм го твърдял и аз ако ти е писнало от живота ако искаш да се обиваш,толкова ти е тежко ми убивай се ....
Поне не завличай и други с теб!!!!
Те не искат да се обиват,просто са с промита психика и мисловната им дейност е като рикушет в празната глава.
Истината е че обществото ни затъпява и толкова филмирано че неможе да отсее или прецени кое е правилно и кое не
http://www.ivosiromahov.com/2_article/a64.html

Карам си аз по магистралата в лявата лента с 140 и ме застига едно Клио бяло от тези старите и ми святка да се прибирам,Въшка със 160 която литва от пистата за секунди.

ves_v8
15-04-2010, 17:04
Пич на мен ми е светкал бус, докато карам със 160 км/ч по магистрала Тракия. направих му път само за да му видя сурата на шоферчето и какво да видя...ми то леке на има няма 20 и няколко годинки. и ми кара все едно кара леката кола. Не че аз съм много дърт, не че съм големият шофиор ама това е абсурдно. Буса беше Мерцедес Спринтер от тия по-големите дето са.

Perdaha
18-06-2010, 17:49
Ми такъв брат го спираш и го биеш докат намрази да гледа превозно средтсво пък католи да се качи...то в тая държава май само боя оправа...

sa6o_roman
19-06-2010, 09:33
А вие в коя лента на магистралата се намирате като ви светкат некви по-нисши участници в движението?

Поклон пред паметта на Гунди и Котков.