View Full Version : Ще убия някой! ГЕПИХА МИ ЗАДН. ЕМБЛЕМА
Ей да му се невиди , гепиха ми задната емблема... Знам че предната се сваля/изпитал съм го и това/, ама задната май е метална основа. Може ли да се преправи нещо или нова ключалка/комплект/ :evil:
май е цялата ключалка :cry:
ама несъм 100% сигурен Sorry :cry:
Ако го хванеш бий го докато дойда и аз да го съветвам.
Като цяло се продава цялата ключалка - 65 лв цена преди 6 месеца.
Само капачка емблема не се продава . И аз съм без емблема отзад :evil:
абе хора, в други теми съм го казвал, продава се и само капачката
има си парт номер, поръчваш чакаш и така...
аз см го правил значи и вие можете;)
мен ме е страх да си сложа.., щото ако изпитам още веднъж тоя ужас, вече направо някой ще си го отнесе, и ако съм сложил нови, оле мале...
и аз бях пуснал тема като ми я зулиха, 2 седмици гледах на криво, след 3 месеца ми взеха и предната
evgeni_bb
04-05-2006, 23:31
Две деца от Люлин ми свиха и двете. Вечерта се похвалили в "кафето", а на сутринта ми ги върнаха вкъщи. това беше докато все още имах кола. К`во се оплаквате неразбирам - сега на мен ми останаха само емблемите :( .
Като гледам какво търсене има - разменям ги срещу два предни радиатора :) може и колекторни тръби http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=625779.
Преди месец при Италиянеца имаше по 5 лв.
Преди месец при Италиянеца имаше по 5 лв.[/quote]
Да ама съм на 500км от този италианец. Прати ми една с наложен платеж. :?
virusalfa
05-05-2006, 21:16
Две деца от Люлин ми свиха и двете. Вечерта се похвалили в "кафето", а на сутринта ми ги върнаха вкъщи. това беше докато все още имах кола. К`во се оплаквате неразбирам - сега на мен ми останаха само емблемите :( .
Като гледам какво търсене има - разменям ги срещу два предни радиатора :) може и колекторни тръби http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=625779.
Преди месец при Италиянеца имаше по 5 лв.Деца ли? А бе ако е такива ми направат тоя номер,ше си имат брат4ета! :evil:
Преди месец при Италиянеца имаше по 5 лв.
Да ама съм на 500км от този италианец. Прати ми една с наложен платеж. :?[/quote]
за 5лв са от модела "златни" -т.е, почти само месинговата плочка
...
ако искаш истински хубави емблеми, цаката е нови оригинални от магазина
....
парите са много, но кефа си е кеф:)
парите са много, но кефа си е кефSmile
Докато не ти откъртят и новата :?
парите са много, но кефа си е кефSmile
Докато не ти откъртят и новата :?
за всичко останало има МастърКард
добре го еказл шовекат ;)
Crusader
06-05-2006, 12:13
Деца ли? А бе ако е такива ми направат тоя номер,ше си имат брат4ета! :evil:
...и сестрички :evil:
Айде някой ако иска и бадженаци може да ги направи :D
Днес случайно попаднах на една бройка задна ключалка с емблема, отлична на вид, за 30 лв.
Магазинът е на ЕТ "Захари Зарков", има му координатите в общия раздел, темата с телефони/адреси.
Снощи и на мен ми свиха капачките за винтилите :evil:
Бяха невероятни,метални никелирани с емблемата на Алфа,като видях направо ми призля :cry:
Емблема при италиянеца имаше за 20лв с кючалката и лючовете ама я купих а колкото до капачките с емблмката ги има в созопол заедно с ключодържател на алфа ромео.
trustworthy
16-09-2006, 21:53
А откъртена задната емблема минава ли пред застрахователите като щета? мисля, че би трябвало да минава :roll: Някой опитвал ли е?
Ами до колкото знам не :(
Alfa Pilot
18-09-2006, 15:20
Мене май още ме спасява това че и двете емблеми са малко олюскани и предполагам че нямат колекционерска стойност :)
тия дни мисля да провера какво е положението и ще пиша за цени на емблемите