PDA

View Full Version : работи странно...

d840
16-03-2010, 21:40
!

drajko145
16-03-2010, 21:51
Сигурно е махнал колектора и не е сменил гарнитурата и за това да мени оборотите

tonov
16-03-2010, 22:02
я си огледай вакумите, да няма нещо разкачено

Bobi_33
16-03-2010, 22:37
колеги помагайте... днес си оставих алфата (145 , 1.6 боксер) при 1 майстор да сваля стартера за врулки ... та чпвека е трябвало да сваля генерацията за да стигне до стартера... и дотук добре.. сменил там втулките на стартера , зимам си колата следобеда аз, и о6те при тръгването ми направи впечатление че няма мощност.. като и подам рязко газ , приглъхла и чак тогава почва да набира, но някакси по-спънато... какво може да е направил тоя "майстор".. защото и да го питам наи-вероятно ше се напрай на разсеян че нищо не знае... и ми прави впечатление че мени оборотите след като и дам газ... дали може да е прегънал тръбата за гурнетата назад... какво може да е според вас? .. мерси предварително

Много е вероятно, при махането на колектора да е оставил планката но пръчката за маслото (която се захваща към едната шпилка, но ввърху колектора) между колектора и фланеца под него, виждал съм такава свинщина
Ако съм се оказал прав, по-добре смени майстора:tooth:

d840
17-03-2010, 17:29
днеска му се пбадих да го пшитам, какво е направил... свалял е и въздушния филтър, и казва 1е имало 1 вакум разка1ен и той само го закачил.. дали лъже??? или тоя вакум нещо е запушен и да го разкача пак...:sad2:

и.петров
17-03-2010, 18:49
..

tonov
17-03-2010, 19:00
днеска му се пбадих да го питам, какво е направил... свалял е и въздушния филтър, и казва Че имало 1 вакум разкаЧен и той само го закачил.. дали лъже??? или тоя вакум нещо е запушен и да го разкача пак...:sad2:

Пак ти казвам - огледай добре всички вакуми. На боксер 1,6 това е болна тема. Ако знаеш точно какво е пипал, нищо не пречи да го откачиш и да пробваш без него.

като е бутал генерацията да не е направил нещо на ламбд сондата или да не я закачил.

Ставаше въпрос за смукателите, сондата е много далече ;)

и.петров
17-03-2010, 19:38
.

tonov
17-03-2010, 21:58
Колега, без лоши чувства, но виждал ли си къде е стартера на боксер? Ако успееш да го измъкнеш отдолу те признавам за герой.

mordohy
17-03-2010, 22:54
Сондата не може да направи чак такава голяма поразия!
Казаха ти го много ясно!
Или някой от вакуумите ти е изваден,а те не са толкова много:На МАП сензора,на маркучето за бензинови пари,за регулатора на налягане,за картерните газове (говоря за малкия) и дебелия за сервото на спирачките,като първия и последния са най-проблематичните или както ти каза Боби-33, майстора се е сбъркал и ти е защипал с колектора някой чарк или кабел.
Всъщност там понякога попадат кабелите за динамото,както и за няколкото датчика,които се въдят в тоя ареал!

PoByRkAn
19-03-2010, 23:43
Колега,имах такъв проблем преди време.При мен се получи от зацапани свещи ... Успех !!!

Bobi_33
20-03-2010, 00:04
Колега,имах такъв проблем преди време.При мен се получи от зацапани свещи ... Успех !!!

Твоята кола от подписа гледам, че е Туин Спарк. Боксера няма нищо общо с твоята кола, нищо , че купето е същото.