PDA

View Full Version : Civic 1.6 vs 145 2.0 16v ???

tradiuli
16-03-2010, 21:44
Има ли в София вървящи 145-ци със друлитрови мотори за един тест със сивик 1.6 ?
Може да е със всякакъв тунинг без нитро и турбо :evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley:
Хондата е със много дребни модове без да е отварян дори капака на клапаните ;)

WhitePower
16-03-2010, 22:38
Има ли в София вървящи 145-ци със друлитрови мотори за един тест със сивик 1.6 ?
Може да е със всякакъв тунинг без нитро и турбо :evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley:
b16a ли си че се пънеш толкова

V@K@T@
16-03-2010, 22:42
ако беше B18C6 щеше да му трябва 2.0 ТС с турбо :Bolt:Интересна гонка ще е :)

tradiuli
16-03-2010, 22:51

b16a2 ;)

Kris
16-03-2010, 22:52
Ах, тез кодове в хонда форума, не тука ;) Кажи си направо 125 или 160 коня е колата.

V@K@T@
16-03-2010, 22:54
Ах, тез кодове в хонда форума, не тука ;) Кажи си направо 125 или 160 коня е колата.
B16a е 160 коня пък това B16A2 незнам какво е :surrender:

tradiuli
16-03-2010, 22:59
B16a е 160 коня пък това B16A2 незнам какво е :surrender:

Грешка б16а е 170 коня ;)
Моя е 160 - б16а2 ;)

Kris
16-03-2010, 23:01
160-ка с козове съм виждал как върви, хич не си за QV .. мисля, че на Миро 145-та беше по-вървяща. Ако си търсиш с него ще е ;)

tradiuli
16-03-2010, 23:03
160-ка с козове съм виждал как върви, хич не си за QV .. мисля, че на Миро 145-та беше по-вървяща. Ако си търсиш с него ще е ;)

Какво е това на Миро ?

Pastora
16-03-2010, 23:12
Такова, каквото търсиш = 2,0 155 коня с чип QV 145

TishO
16-03-2010, 23:12
Грешка б16а е 170 коня ;)
Моя е 160 - б16а2 ;)

с двоиката накрая е по малко коне :dunno: странна работа
ма то правили япончетата по трудово и сега ........

souze
16-03-2010, 23:14
Мдааа, това е твоя човек...

haljscho
17-03-2010, 00:01
Аааааа, значи викаш нищо не и е пипано, само дет е с ковани бутала и биели.............
Ма тя за тва си и върви де, що си е Хонда.......... наще са Алфи......... нема смисъл се напъваш........:beer:

ne0
17-03-2010, 00:08
аз съм навит ако двама мои приятели с тегло общо малко над 220 кг се возят при теб. Тва е сериозно. Ще намеря ку ве за целта.

Ivanov_
17-03-2010, 00:12
аз съм навит ако двама мои приятели с тегло общо малко над 220 кг се возят при теб. Тва е сериозно. Ще намеря ку ве за целта.

А те къде ще се поберат в тая хонда? :haha:

WhitePower
17-03-2010, 12:40
аз съм съгласен за гонка , таман да видя как е моята че нема къде да я покарам
много дупки

аз съм 1.4 сток - колкото и ти си 1.6 сток

tradiuli
17-03-2010, 14:03
аз съм съгласен за гонка , таман да видя как е моята че нема къде да я покарам
много дупки

аз съм 1.4 сток - колкото и ти си 1.6 сток

Нямаш грижи за старта ... само дето аз знам какво е правено по колата ти и е далеч много повече от атмосверната ми хонда ;) ..... и варианта да паднеш е над 50% та ще става смях тогава ....
Правено пунто да припадне от почти стокова 1.6 N/A кола по-тежка със 100 кила :evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley::e vilsmiley:

Quattro
17-03-2010, 14:32
Недей така да подценяваш турбиниран бензинов автомобил,пък ако ще и 1,2 мотор да е,стига да е настроен кадърно! Осван това си мисля,че ако алфата е с 2,0 TS,както ти се иска и е на същите киограми колкото хондата нямаш никакъв шанс дори и да е "сток",невиждам от къде го изкара тоя ентусязъм.

zdravio
17-03-2010, 14:36
@Quattro e прав, Ако и двете коли са на едни и същи килограми да, ама да се пускат коли с по разлика 400-500кг е смешно. Да това не е оправдание, но няма да си "избуша" цялата кола за да си направя кефа за 1 вечер. Та от повече думи няма нужда. Който има желанието да излезе срещу Хондата на чертата и да видим, повече коментари са безмислени и ненужни.

RoMAN
17-03-2010, 14:43
... само дето аз знам какво е правено по колата ти и е далеч много повече от атмосверната ми хонда ;) .....:evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley::evilsmil ey::evilsmiley:

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39481

Да наистина е малко....:nono:

Да не я изгърмиш тая хонда от много зорене както направи с oнова S-Coupe 1.5 с голямото турбо ;) Помня, че и там приказваше че си сток.

Jivko7777
17-03-2010, 15:22
Ехх тия хонди...направо като им прочетох темата те по зле от голфовете...Сами ще се изядът...
Ето и клип на тая Хонда дето предизвиква QV

http://www.youtube.com/watch?v=X6XvjNkK26U

Сега разбирам да е нещо такова http://vbox7.com/play:c08a1fff или http://vbox7.com/play:d3133007 че да ни плашиш толкова много...И да ни обясняваш че ти е извънземна Хондата...

Bimbo
17-03-2010, 17:29
Много се извинявам за това което ще напиша,НО вече става супер тъпо и конфузно!Рибата ви предлага вече за незнам кой път замерване и вие само пишете какви ли не глупости..............!

Това е клип на Хондата с 330и сток (на Maxo),колата от която се снима е 540и!
http://www.youtube.com/watch?v=JVzfMRpjCy4

Почвам да си мисля,че май не можете да намерите качествен противник на Хондата,и за това само се пише без да се действа(застава на чертата)!Сигурен съм,че и да намерите по-силна кола то Хондето за сверка,Рибата пак е на чертата,ма нещо никой не му се иска да припада от Хонда 1.6!

Сега знам,че ще ме понападнете,но това което пиша е истината,на Миро колата е силна(безпорен факт),но от точно тази Хонда ще................(вие се сетете)!
Ако сте точни ще се замерите с Хондата без да се обяснявате кое колко върви,колко е правено и т.н...!

Поздрави!:respect:

Fear
17-03-2010, 17:34
Ники, не си прав братче.
Не може да обясняваш, как по колата ти едва ли не нищо не е правено, а ИСТИНАТА (http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39481) да е съвсем друга. :roll:
Просто не е спортсменско.

A че Honda-та върви здраво е факт, евала за колата. Просто не е това начина, по който трябва да действа собственикът й. ;)

1912
17-03-2010, 17:37
айде де давайте ги насам тия хонди:)
има желаещи тука

Bimbo
17-03-2010, 17:47
Е добре ти знаеш ли какво е правено?Отговорът е "НЕ",но по Хондата има леки модове и това е истина(това как са се отразили на колата е друг въпрос)!!!Нито има турбо,нито сменени скорости,нито друг диф,не е олекотена,двигателя не е отварян!Има чип,генерация,мисля,че и колектор и до там!Ако греша той ще ме поправи!

Fear
17-03-2010, 17:49
Явно колегата е гинеколог и е сменил буталата и биелите (http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39481) през генерацията, щом двигателят не е отварян. А и с валовете се е справил. :clap:

drajko145
17-03-2010, 17:50
Абе кво се пънете бе тая хонда ще разпробие доста 2.0 ТС с чипове без чипове ... хонда все пак :)

V@K@T@
17-03-2010, 17:53
Ако по хондата е правена само генерация и чип слагайте я с некоя 145-ца 2-ка с чип и генерация и да видим ко ще стане това НЕ е война хонда с-у алфа ромео просто гонка ( мн. ме е яд , че нямам колата инъче щях да се пусна с удоволствие )

Bimbo
17-03-2010, 18:06
Явно колегата е гинеколог и е сменил буталата и биелите (http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39481) през генерацията, щом двигателят не е отварян. А и с валовете се е справил. :clap:

А ти прочете ли,че тове е за в бъдеще Засега колата ще я покарам сток и след набавяне на всички части а именно 12.5 : 1 ковани бутала + биели за дъно и глава с пружини ,тарелки и валове skunk2 PRO 2+ Intake duration: 270 Lift: 12.8 / Exhaust duration: 276 Lift: 12.0 следва пълна промяна за най-бързата атмосверна хонда,май не!

RoMAN
17-03-2010, 18:16
А ти прочете ли,че тове е за в бъдеще Засега колата ще я покарам сток и след набавяне на всички части а именно 12.5 : 1 ковани бутала + биели за дъно и глава с пружини ,тарелки и валове skunk2 PRO 2+ Intake duration: 270 Lift: 12.8 / Exhaust duration: 276 Lift: 12.0 следва пълна промяна за най-бързата атмосверна хонда,май не!

Ники, а прочете ли че темата е от миналата година септември. Човека просто трябва да казва, какво има по колата както е колегиално и малко културен да е. Забелязвам, че повечето от постовете му са надменни и целят конфликт.

Пример:
А старт няма смисъл да се прави с тая алфа ..... мноого е слаба ... аз за тва питах дали сички са толко спрели

Помня преди време се бях регнал в БМВ форума да си търся бмв-та за гонка и точно като него се изказах един път и веднага ме баннаха. Не знам защо тук я има тая толерантност спрямо членовете на чуждите форуми.

Bimbo
17-03-2010, 18:20
Ники, а прочете ли че темата е от миналата година септември.

А ти прочете ли,че нищо не е правил от тогава(ще ше да се похвали в техния форум)!Не искам да се заяждам или нещо такова просто си лафим!

RoMAN
17-03-2010, 18:33
А ти прочете ли,че нищо не е правил от тогава(ще ше да се похвали в техния форум)!Не искам да се заяждам или нещо такова просто си лафим!

Този потребител и преди съм го хващал, че лъже из Хюндай форума за S Coupe-то си. Специално канеше за гонка един Русенски Хюндай. След време си изгърмя двигателя и се разбра, всъщност че колата му е далече от сток.

tradiuli
17-03-2010, 18:37
Повтарям за последно ... колата има чип , филтър BMC , колектор 4-1 и генерация на 63мм .... всичко друго е СТОК .... мотора НЕ Е отварян и скоро няма да се отваря за да се сложат горепоменатите неща , защото ми трябват доста пари за следващата кола и забавям тунинга по хондата !!!!

Ясно е ,че ви се ще да е с тунинг ,защото припадъка от кола 1.6 N/A с тунинг +1,2 коня е много болезнен ...
Сега ще почнете ама колата тежи 800 кила е ама НЕ тежи 800 кила ,а точно 1080 с празен резеровар .... ,а аз никога не карам с под 20-тина литра + това вече има и прилична музика ... така ,че има едни 1120 празна ..... ясно !?

Та ще се намери ли тунингована 145-ца 2.0 за старт или .....
Ако не се намери искам СТОК 3.0 GTV пак ще ми е интересно ... са не ми вкарвайте веднага оферта за леко понаправената 3.2 на Бобо .... но в краен случай може и с него на 400м да тестваме...
Ай със здраве

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------

Този потребител и преди съм го хващал, че лъже из Хюндай форума за S Coupe-то си. Специално канеше за гонка един Русенски Хюндай, след време си изгърмя двигателя и се разбра, всъщност че колата му е далече от сток.

Хюндая ми не е сток да .... по него доста неща са сменени , но никога не съм го крил след като ги сложих ... и изгърмя от човешка грешка при мапването след което за 2 дена пак беше сглобен и сега ще тормози много сериозно в началото на сезона само да му пооправя някои дребни неща ;)

V_A_N_K_A_T_A
17-03-2010, 19:35
Абе,стига сте писали глупости....Тая Хонда и сток ще разцепи каквато и да е алфа 2.0,а тя не е!Вземете пак да погледнете клипа...

Бимбо,ти,какво искаш да кажеш,не мога да разбера...Смяташ,че алфа 2.0 ще върви с 330i ли?

А,собственика на хондата,който се опитва да ни изкара бати будалите,да си търси алфа,която му е в категорията-190-200 коня ;) Пробвай се с ГТВ-то на Бобо...гтв 3.0,не знам да има тук.

П.П
Никой не може да знае какво е правено по Хондата.Чувал съм,че не е малко.Мисля,че има и снимки някъде.

1912
17-03-2010, 19:49
триадули имаш ли път към пловдив с която и да е
кола хондата или хюндая да ги тестваме ?

juli_1
17-03-2010, 20:12
триадули имаш ли път към пловдив с която и да е
кола хондата или хюндая да ги тестваме ?

Ти проверили дали имаш бинокъл да му дадеш на тоя младеж :jason2:

WhitePower
17-03-2010, 20:12
събота илизам да настроя и съм готов
когато ще има гонка кажете къде и кога да дойда

както искаш ще се бягаме , на литящ на 400
до тука виждам само едно приемущество
че си атмосферка и не въртиш толкова гуми

ludkanar
17-03-2010, 20:31
С хонди става ли?:evilsmiley:

D-I-V-A-K-A
17-03-2010, 20:47

На това ако му викаш дребни модове, представям си какви са големите. И чак да не е отварян капака на клапаните, ти май май ни взе за големи шарани.

Flame
17-03-2010, 21:18
Tradiuli,твоята кола не е ли била оригинално с мотор 1.5 и ти си го сменил с този 1.6 160 коня,питам че тия означения на двигателите не са ми много ясни.
п.с.Имам един колега с 6-та генерация сивик,той ми беше споменал нещо че 1.5 са по-леки и имат разлики в окачването спрямо 1.6 вти,ако съм запомнил добре.

acko88
17-03-2010, 21:40
Tradiuli,твоята кола не е ли била оригинално с мотор 1.5 и ти си го сменил с този 1.6 160 коня,питам че тия означения на двигателите не са ми много ясни.
п.с.Имам един колега с 6-та генерация сивик,той ми беше споменал нещо че 1.5 са по-леки и имат разлики в окачването спрямо 1.6 вти,ако съм запомнил добре.

Мдааа,и аз поразпитах за този отворко и ми казаха същото че колата му е била 1.5 и е сменял мотора.Просто няма такъв комплексар!

BillyBoy`
17-03-2010, 21:47
Много се извинявам за това което ще напиша,НО вече става супер тъпо и конфузно!Рибата ви предлага вече за незнам кой път замерване и вие само пишете какви ли не глупости..............!

Почвам да си мисля,че май не можете да намерите качествен противник на Хондата,и за това само се пише без да се действа(застава на чертата)!Сигурен съм,че и да намерите по-силна кола то Хондето за сверка,Рибата пак е на чертата,ма нещо никой не му се иска да припада от Хонда 1.6!

Сега знам,че ще ме понападнете,но това което пиша е истината,на Миро колата е силна(безпорен факт),но от точно тази Хонда ще................(вие се сетете)!
Ако сте точни ще се замерите с Хондата без да се обяснявате кое колко върви,колко е правено и т.н...!

Поздрави!:respect:А ти вместо наливаш и говориш що ти не вземеш да се пуснеш със хондата ми само филисовтваш?

sof_bg
17-03-2010, 22:06
Вече е съвсем ясно че хондата е сток:))))даже не е сигурно дали генерация е слагал рибока....така че моята оферта е да ти излизам с RS4-ката,сток:-) нищо не и е пипано,даже не знам дали масло и филтри са и сменяни скоро(така де,тя си е ХАТМОСВЕРКА в твоята категория).Ако ли не искаш,ти излизам с алфата от летящт страрт и те РАЗЦЕПВАМ:handshake:

На това ако му викаш дребни модове, представям си какви са големите. И чак да не е отварян капака на клапаните, ти май май ни взе за големи шарани.

WhitePower
17-03-2010, 22:07
Мдааа,и аз поразпитах за този отворко и ми казаха същото че колата му е била 1.5 и е сменял мотора.Просто няма такъв комплексар!

що го обиждате , никъде не е криел какъв му е мотора и колко коня е заводксо
иска момчето да се бяга със алфа
понеже КуВе тата не са му в категорията заради по малкото коне и повечето килограми му предлагам гонка с мене
по малка кубатура от него но за сметка на това е с турбина за компесация
той пък е 1.6 и сгъстен и късоходов за развонтване на обороти

Flame
17-03-2010, 22:11
Да бе кажи честно,аз онзи Хюндай купе го помня от едно време като се продаваше по нета,преди 5-6 години май беше,дето го е карал преди Хондата,та сега и за Хондата разбирам колко е сток:handshake:,айде и аз ще сложа на мойта 155 един 2.0,чип,генерация,еър интейк и почвам да "точкувам" наред с най-бързата атмосферна алфа:magic:,мухаххаа.Опа-тя колата пак ще си остане стоковица,и евридейка естествено:rotfl:

acko88
17-03-2010, 22:33
що го обиждате , никъде не е криел какъв му е мотора и колко коня е заводксо
иска момчето да се бяга със алфа
понеже КуВе тата не са му в категорията заради по малкото коне и повечето килограми му предлагам гонка с мене
по малка кубатура от него но за сметка на това е с турбина за компесация
той пък е 1.6 и сгъстен и късоходов за развонтване на обороти

Еми той си мисли че има шанс 50% да падаш,значи охлюва него притеснява така че изобщо несе притеснявай че неси атмосферен.

Bimbo
17-03-2010, 22:42
Бимбо,ти,какво искаш да кажеш,не мога да разбера...Смяташ,че алфа 2.0 ще върви с 330i ли?

Къде извинявай написах,че Алфа 2.0 т-спарк,ще върви с 330и,честно това не го разбрах!

А ти вместо наливаш и говориш що ти не вземеш да се пуснеш със хондата ми само филисовтваш?

С Хондата се дърпах със стария мотор 125к.с,на 400м финишираше,кола и половина пред мен,от летящ с 30км/ч чак на 140-150км/ч минавам аз отпред(иначе кантар до тази скорост).Според теб сега има ли смисъл да се пускам пак с Хондата(3-пъти по-вървежна от преди)и само да харча бензин и да дигам врява!Да не ти казвам,че не си гледал клипа как Хондата върви с 330и Е46!

tradiuli
17-03-2010, 22:44
Които ме познава и колата също съм сигурен ,че е припаднал от смях колко сте зле половината ...... МОТОРА НЕ Е ОТВАРЯН
Заставайте всичките ..... аман от форумни състезатели излизам на всичко което се движи на Бояна ....
Чакам предложения .....

Bimbo
17-03-2010, 22:49
Които ме познава и колата също съм сигурен ,че е припаднал от смях колко сте зле половината ...... МОТОРА НЕ Е ОТВАРЯН
Заставайте всичките ..... аман от форумни състезатели излизам на всичко което се движи на Бояна ....
Чакам предложения .....

:bravo:

Fear
17-03-2010, 22:49
Писах, писах... и накрая го изтрих - няма смисъл. :roll:
tradiuli, само едно нещо ще ти кажа - смени тона, намали арогантността и може да имаш повече успех. ;)
Айде със здраве.

BillyBoy`
17-03-2010, 22:54
Къде извинявай написах,че Алфа 2.0 т-спарк,ще върви с 330и,честно това не го разбрах!

С Хондата се дърпах със стария мотор 125к.с,на 400м финишираше,кола и половина пред мен,от летящ с 30км/ч чак на 140-150км/ч минавам аз отпред(иначе кантар до тази скорост).Според теб сега има ли смисъл да се пускам пак с Хондата(3-пъти по-вървежна от преди)и само да харча бензин и да дигам врява!Да не ти казвам,че не си гледал клипа как Хондата върви с 330и Е46!Ми не няма смисъл,ама не виждам и смисъл във това да наливаш масло във огъня.

Jivko7777
17-03-2010, 23:09
Чакам предложения .....

Ми айде малко по нагоре имаш предложение от sof_bg и предложение дадено от дизел!!! Какво чакаш още!!! Ако падне какво толкова дизелче е с 5/100 разход, ама ако ти паднеш ще паднеш веднъж за винаги и ще те боли много, защото е от нафта...

PE4E
17-03-2010, 23:20
Чакам предложения .....

Пич има едно момче от форума със алфа 2.0 TS,казва се Mony,само за него си!!!:-)

Pastora
17-03-2010, 23:31
Аз се чудя как някой въобще му отговаря на надъханите неприятнически писания. Лично аз не бих се пуснал с каквото и да е срещу Хондата му, просто не заслужава. Да влиза и да обижда - личи си липсата на някои елементарни неща. Колегата Бимбо показа как се прави и предизвиква, това е начина, останалото са комплексарщини и простотия.

PE4E
17-03-2010, 23:58
Аз се чудя как някой въобще му отговаря на надъханите неприятнически писания. Лично аз не бих се пуснал с каквото и да е срещу Хондата му, просто не заслужава. Да влиза и да обижда - личи си липсата на някои елементарни неща. Колегата Бимбо показа как се прави и предизвиква, това е начина, останалото са комплексарщини и простотия.

Абе брат оставиго го,не е поподнал на точната кола и затова така се изсилва! Както вече казах на мони алфата ще го накаже и то много лошо!:go:

V_A_N_K_A_T_A
18-03-2010, 00:34

Това,какво е?Пускаш клип как,въпросната Хонда върви колкото 330i и се чудиш какво съм казал....Ти верно ли смяташ,че тая Хонда може да се сравнява с 2.0 туин спарк?!Никой не се излага,нито се заяжда,просто тая кола не е в класа на 2.0Т.С.Макар,че тона на собственика не е много спортсменски...
Айде разбирайте се,има вече кандидати,ще има и кой да дойде ;)

Flame
18-03-2010, 00:45
Еее стига само с тия оплаквания от "форумните състезатели",аз още преди ти бях писал в темата където дискутирахте последните гонки на Лукойла,че бих се пуснал с теб с 155-цата ми,писах ти тогава че съм по-евридей от теб,ма ти нищо не отговори.Поне някой като е с мнооо бърза кола и пита за гонки да се разбира направо,а не 3-4 страници плява.:pizza:

Bimbo
18-03-2010, 01:27
Това,какво е?Пускаш клип как,въпросната Хонда върви колкото 330i и се чудиш какво съм казал....Ти верно ли смяташ,че тая Хонда може да се сравнява с 2.0 туин спарк?!Никой не се излага,нито се заяжда,просто тая кола не е в класа на 2.0Т.С.Макар,че тона на собственика не е много спортсменски...
Айде разбирайте се,има вече кандидати,ще има и кой да дойде ;)

Аз затова го пуснах клипа някой да слезнат на земята(дадени личности от форума),а не за хора като теб и 50% от форума които знаят за какво става навъпрос!

tradiuli
18-03-2010, 08:43
Ми айде малко по нагоре имаш предложение от sof_bg и предложение дадено от дизел!!! Какво чакаш още!!! Ако падне какво толкова дизелче е с 5/100 разход, ама ако ти паднеш ще паднеш веднъж за винаги и ще те боли много, защото е от нафта...

Само ти ли не си разбрал ,че стартирах с тази алфа и до 220-230 се получи една разлика от около 60 метра ;) ;) ;)

---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

Пич има едно момче от форума със алфа 2.0 TS,казва се Mony,само за него си!!!:-)

Как да се свържа с него да правим теста ,че само писания ?

sof_bg
18-03-2010, 08:47
Е нали ти казах,че не разбрах че даваш газ,но щом те е страх ок:)))...ще си намеря друго японче за тест.А пък и бмв-то(325)треа да го бия пак така че довечера заповядайте на ЛК...ако не дойдете почвам без вас.

Само ти ли не си разбрал ,че стартирах с тази алфа и до 220-230 се получи една разлика от около 60 метра ;) ;) ;)

---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

Как да се свържа с него да правим теста ,че само писания ?

---------- Post added at 06:47 ---------- Previous post was at 06:45 ----------

молба свободен текст до прецедателя на КАРБ клуб и чакаш за одобрение:-)

Как да се свържа с него да правим теста ,че само писания ?[/QUOTE]

Z:)m
18-03-2010, 12:46
Значи, има една стара приказка, дето казва - "Видяла жабата, че подковават вола, и тя дигнала крак".
На всички е ясно, че хондичката на момчето си върви прилично. Даже много прилично. Има пуснат и кип на гонка м/у неговата хонда и такава, която е 170к.с. (при сток вариант). От тук насетне, всеки средноинтелигентен човечец може да събере 2+2 и да направи извода, че стокова 160к.с. мотор за да бие 170к.с. мотор (при идентични купета/шасита) трябва или уж по-мощния мотор да е съвсем сдухан (което автоматично изключваме - виж форума на хонда) или модовете по първия мотор са не съвсем козметични.
Младежа се кълне, че не е отварял мотора (склонен съм да му дам шанс и да му повярвам), но едва ли може да се закълне, че мотора не е отварян преди той да му стане собственик. На всички вече е ясно, че колата му е над 170к.с. и да се предизвикват коли с по-малко коне и по-тежки шасита, някак си е като "на умрял кон, нож да вадиш".
Нека момчето с хондата да предизвика някой, който по-му е в категорията, а не да си търси екземпляри, доста под неговите възможности, с които само да подхранва самолюбието и егото си.

tradiuli
18-03-2010, 13:01
Значи, има една стара приказка, дето казва - "Видяла жабата, че подковават вола, и тя дигнала крак".
На всички е ясно, че хондичката на момчето си върви прилично. Даже много прилично. Има пуснат и кип на гонка м/у неговата хонда и такава, която е 170к.с. (при сток вариант). От тук насетне, всеки средноинтелигентен човечец може да събере 2+2 и да направи извода, че стокова 160к.с. мотор за да бие 170к.с. мотор (при идентични купета/шасита) трябва или уж по-мощния мотор да е съвсем сдухан (което автоматично изключваме - виж форума на хонда) или модовете по първия мотор са не съвсем козметични.
Младежа се кълне, че не е отварял мотора (склонен съм да му дам шанс и да му повярвам), но едва ли може да се закълне, че мотора не е отварян преди той да му стане собственик. На всички вече е ясно, че колата му е над 170к.с. и да се предизвикват коли с по-малко коне и по-тежки шасита, някак си е като "на умрял кон, нож да вадиш".
Нека момчето с хондата да предизвика някой, който по-му е в категорията, а не да си търси екземпляри, доста под неговите възможности, с които само да подхранва самолюбието и егото си.

170 конната пада най-вероятно от задкормилно устройство и по-голяма маса ;)
Аз предизвиквам ПРАВЕНИ 145-ци .... никъде не съм писал сток ..... нали алфите са спортни коли предимно .... нито една направена вървежна ли няма в Софийско ????

zdravio
18-03-2010, 13:32
Аз предизвиквам ПРАВЕНИ 145-ци .... никъде не съм писал сток ..... нали алфите са спортни коли предимно .... нито една направена вървежна ли няма в Софийско ????

За направени има много, но как да ти се каже, че 95 от 145ците на кантар с един шофьор 100кг под 1400 кг минимум няма как да поднат. Сам знаеш каква е разликата 350+ кг.

sof_bg
18-03-2010, 13:43
Еми ето ти тази на Бобо,сток 145-155коня (като теб почти)май има генерация,(но не съм сигурен,може да си пърди така от изгнили гърнета)..и даже май май единият цилиндър не му работи.

Не те разбрах за довечера?Нещо не ми отговаряш?Да не си ми сърдит нещо?

tradiuli
18-03-2010, 13:59
Еми ето ти тази на Бобо,сток 145-155коня (като теб почти)май има генерация,(но не съм сигурен,може да си пърди така от изгнили гърнета)..и даже май май единият цилиндър не му работи.

Не те разбрах за довечера?Нещо не ми отговаряш?Да не си ми сърдит нещо?

Какво да ти отговарям бе пич ? Ако искаш старт ... единствения начин да си хабя горивото е ако сложиш някои лев !? Няма да си тормоза колата излишно пак да ти пиказвам как падаш с 50 метра ........

Tie
18-03-2010, 14:07
Иване спри се бе човек! Някои хора те познаваме и няма нужда да се правиш на много тежък! И престани с лъжите... и за спрелия хюндай дето омеша соковете и за уж не бараната ти хонда! Не си толкова мъжкар колкото се правиш тук - по-скоро забавен ля-ля-джия.... А иначе си пич,ма малко прекаляваш по форумите...

BillyBoy`
18-03-2010, 14:24
Иване спри се бе човек! Някои хора те познаваме и няма нужда да се правиш на много тежък! И престани с лъжите... и за спрелия хюндай дето омеша соковете и за уж не бараната ти хонда! Не си толкова мъжкар колкото се правиш тук - по-скоро забавен ля-ля-джия.... А иначе си пич,ма малко прекаляваш по форумите...Е нали все пак момченцето трябва да си избива комплексите някъде а къде по добро място от един авто форум няма му трошим хатъра я:)

Pastora
18-03-2010, 14:26
Какво да ти отговарям бе пич ? Ако искаш старт ... единствения начин да си хабя горивото е ако сложиш някои лев !? Няма да си тормоза колата излишно пак да ти пиказвам как падаш с 50 метра ........
Приказки, приказки, дай клип на 1-2-3 гонки с неговата дизелачка и ще повярваме, иначе Ич не се хаби да ни обясняваш. Колегата Бимбо си пуска клиповете в последствие(както и много други), ти само храниш - личен проблем ли имаш, самочувствие ли подхранваш? Всички ще ти кажат "евала", ако го документираш и успееш да задържиш приличен и уважителен тон, който гледам ти е чужд ( а човек трябва да уважава труда и мерака на другите).

tradiuli
18-03-2010, 14:36
Иване спри се бе човек! Някои хора те познаваме и няма нужда да се правиш на много тежък! И престани с лъжите... и за спрелия хюндай дето омеша соковете и за уж не бараната ти хонда! Не си толкова мъжкар колкото се правиш тук - по-скоро забавен ля-ля-джия.... А иначе си пич,ма малко прекаляваш по форумите...

Хюндая незнам какво го месите тука ..... продължавате да ме забавлявате ,че хондата ми е много направена .... представям си като я отвора после какво ще стане хахаах ....
А ти кой беше ,че не се сещам ..... ?

---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:28 ----------

Приказки, приказки, дай клип на 1-2-3 гонки с неговата дизелачка и ще повярваме, иначе Ич не се хаби да ни обясняваш. Колегата Бимбо си пуска клиповете в последствие(както и много други), ти само храниш - личен проблем ли имаш, самочувствие ли подхранваш? Всички ще ти кажат "евала", ако го документираш и успееш да задържиш приличен и уважителен тон, който гледам ти е чужд ( а човек трябва да уважава труда и мерака на другите).

Уважавам всички, които дават гас ... клавиатурните мишки не ги понасям ;)
Нека пича с БМВ-то, което стартира тая алфа да каже дали не е давал гас ....

stefoo
18-03-2010, 14:39

що трябва да слага пари за да се пуснете,че нещо не ми е ясно нали всичко е за спорта и тръпката???ако толкова искаш на пари да зема от брат ми супрата и да сложиме по някои лев ако искаш и тя не е мн наточена само че бтат ми ще си я кара но да знаеш че само с някои лев няма да минеш

RoMAN
18-03-2010, 14:42

Нещо май си противоречиш? Доколкото прочетох тука беше написал:
Чакам предложения .....

Ето човека ти иска реванш и те кани отново, защо се ослушваш като глухо прасе? Или си търсиш по-слаби опоненти май?

Уважавам всички, които дават гас ... клавиатурните мишки не ги понасям ;)

Айде де... ? И ние не понасяме клавиатурни мишки. Вече 2 дена лаеш тука за опонент и сега се дърпаш, като отново те кани sof_bg. Мислиш си , че късмета ще ти изневери тоя път ли?

1912
18-03-2010, 14:43
пак да питам щот не си ми отговорил
имаш ли път към Пловдив да я
тестваме хондата и задължително ли е
да бъда с алфа ?

tradiuli
18-03-2010, 14:51
Нещо май си противоречиш? Доколкото прочетох тука беше написал:

Ето човека ти иска реванш и те кани отново, защо се ослушваш като глухо прасе? Или си търсиш по-слаби опоненти май?

Айде де... ? И ние не понасяме клавиатурни мишки. Вече 2 дена лаеш тука за опонент и сега се дърпаш, като отново те кани sof_bg. Мислиш си , че късмета ще ти изневери тоя път ли?

Абе вие ебавате ли се с мене бе ???? Айде чакам я довечера алфата на бояна за старт 0-220 и ще има човек който снима да видиш защо не искам старт .......... щото разликата ще е грозна тая кола не върви за това не искам старт с нея като ми е ясно колко много , много ще припадне .......
Пак казвам старт вече имаше и тя падна с мноооооооооооооооооооого !!!!!

Tie
18-03-2010, 15:02
Момчето с печката ти поиска летящ старт, не от място! Много добре знаеш кой съм и хич не ти прави чест да се държиш така, още повече че винаги съм бил приятелски настроен и дори съм ти и помагал... както и да е - никой не казва че хондата не върви, но не е и "чиста". Разбери - дразни не друго, а арогантното поведение към колегите от форума. Чакам да сглобиш другата бегачка да я видиме, че вече супри, скайове ми се привиждат на боянско....

sof_bg
18-03-2010, 15:06
Е добре де,що се нервиш?Каза,че се пускаш с всичко на четири колела.Първия път паднах с много от място,слезнахме и ти казах"Евала бате...хондата е изрод".Сега ти искам реванш от летящт старт да се пробваме и ти веднага некви Пари вкара в играта...малко почна да издребняваш ми се струва.На мен ми дреме на капата ще падна от теб или от който и да е било с много или с малко....беше за спорта,а сега стана за пари.:dunno:

Абе вие ебавате ли се с мене бе ???? Айде чакам я довечера алфата на бояна за старт 0-220 и ще има човек който снима да видиш защо не искам старт .......... щото разликата ще е грозна тая кола не върви за това не искам старт с нея като ми е ясно колко много , много ще припадне .......
Пак казвам старт вече имаше и тя падна с мноооооооооооооооооооого !!!!!

tradiuli
18-03-2010, 15:08
Момчето с печката ти поиска летящ старт, не от място! Много добре знаеш кой съм и хич не ти прави чест да се държиш така, още повече че винаги съм бил приятелски настроен и дори съм ти и помагал... както и да е - никой не казва че хондата не върви, но не е и "чиста". Разбери - дразни не друго, а арогантното поведение към колегите от форума. Чакам да сглобиш другата бегачка да я видиме, че вече супри, скайове ми се привиждат на боянско....

Не бе сериозно не се сещам и не ти познавам ника ... пиши на лично .....
При старта и 2-мата тръгнаха преди мен и ги разтеглих чак на 2-ра .... ,което ме навежда на мисълта ,че и от летящ няма много сми да стартираме ....освен ако не иска от 200 на 5-та да тръгваме .....
Арогантно поведение няма ... просто леко закачливо да е по-интересно и да има спорове ;)

Tie
18-03-2010, 15:12
Да де, ама хора които не те познават и скачат, ти отговаряш и ставааа.... Иначе и аз преполагам че ще биеш 156-цата ЖТД и от летящ, но не чак толкова брутално ;)

toki4a
18-03-2010, 15:35
Ти проверили дали имаш бинокъл да му дадеш на тоя младеж :jason2:

ще ме ядосът, и ще излезна с 4 та серия ВАЗ 2104 да пробвам тази бърза хонда

zdravio
18-03-2010, 15:37
ще ме ядосът, и ще излезна с 4 та серия ВАЗ 2104 да пробвам тази бърза хонда

И аз имам 2103 в пълна бойна готовност с нова бензинова помпа :hmm: По темата: Довечера колко часа ще се качвате на Бояна? Споделете!

sof_bg
18-03-2010, 15:48
Последно предложение....довечера 21:30 на ЛК летящт старт на 2-ра от 30...да или не,без повече уговорки...разцепване или не ..не ми дреме.:brickwall:

tradiuli
18-03-2010, 16:06
Последно предложение....довечера 21:30 на ЛК летящт старт на 2-ра от 30...да или не,без повече уговорки...разцепване или не ..не ми дреме.:brickwall:

Ок ... ама аз ще съм на 1-ва ;)
Ама на Бояна ,че ще точковам някви аудита .....

RoMAN
18-03-2010, 16:57

Снимайте клип :) И ако може да се вижда разликата, а не някаква кола да изостане на 100 метра зад вас и да гледаме стопове в далечината :Bolt:

sof_bg
18-03-2010, 17:03
Приятно изкарване на Бояна....и да биеш аудитата.

souze
18-03-2010, 18:21
Баси, тая хонда нема кой да я бие бре!!!! :noooo:

toki4a
18-03-2010, 18:28
Баси, тая хонда нема кой да я бие бре!!!! :noooo:

да бее :noooo:много бега сигорно:disgust:
да бега да бега,,. колко ще бега...???

Abar7h
18-03-2010, 19:09
И аз ще се кача довечера на Бояна, да погледам малко....пък и ако иска някой от по-слабите форумци да се свери с мене не отказвам. Горе ще съм към 10 часа!

Flame
18-03-2010, 19:18
Може и аз да мина да видя как Хондата "точкува" Аудитата-само да не са 80-ки:hmm:

sof_bg
18-03-2010, 19:57
21:30 сме там.Ще има от форума доста хора се очертава така че ще е интересно

миро
18-03-2010, 21:24
И какво... ти вървиш наравно с 330и и искаш да се пробваш със 145ца 2,0 :shock: :lol:

Bimbo
18-03-2010, 22:44
Какво стана,кой пада кой бие...........?Интересно стана!На въпроса на Рибето-"Да давах си всичката газ та и отгоре братле,срещу Sof_bg:small_cry:"!

sof_bg
19-03-2010, 00:07
Ми гонката се отложи...бях само гледач поради това,че сложих летните гуми,и като тръгнах за Бояна едната беше на мекица.:brickwall:

Какво стана,кой пада кой бие...........?Интересно стана!На въпроса на Рибето-"Да давах си всичката газ та и отгоре братле,срещу Sof_bg:small_cry:"!

Satanism
19-03-2010, 01:34
Абе, момчетата от Нисан форума разправят че такива хондички яко ги пляскали....

tokata_pz_flex
19-03-2010, 01:36
С какво ги пляскат ? С 200СХ ли ? Сток може и да ги пляскат , макар че се самнявам дълбоко . Въпросната е на анаболи ... :Bolt:

Satanism
19-03-2010, 01:37
С какво ги пляскат ? С 200СХ ли ? Сток може и да ги пляскат , макар че се самнявам дълбоко . Въпросната е на анаболи ... :Bolt:

С eGT-та и eZX предимно :)

tokata_pz_flex
19-03-2010, 01:41

Какво е това ? :hmm: не има разбирам на японските :Bolt:

Satanism
19-03-2010, 01:45
Какво е това ? :hmm: не има разбирам на японските :Bolt:

Ем..дърти примерки с 2 думи :)
така казват те, де...аз не знам хихи

http://farm2.static.flickr.com/1246/1299455653_cc69b669b7.jpg?v=0

abart_
19-03-2010, 01:46

тия съкращения почват да ме дразнят сериозно......
все едно съм длъжен да знам кодовете на всички мотори по света

или идеята им е да се "покажат" ползващите ги, колко са запознати ли, незнам???

явно е някаква мода :stumm:

Сори за отклонението от темата

Satanism
19-03-2010, 01:48
тия съкращения почват да ме дразнят сериозно......
все едно съм длъжен да знам кодовете на всички мотори по света

или идеята им е да СЕ "покажат" ползващите ги колко са запознати ли, незнам???

явно е някаква мода

Сори за отклонението от темата

Не брат ми ,тва е модел, а не мотор!Катo Golf GTI...ама GTI всички го знаете и не мрънкате като ви се каже... :)
+ тва чича ти гугъл работи за тебе.Едва ли ще ти отнеме повече от 5 секунди, като гледам така и така явно не спиш добре, че да седиш в 2 часа по форумите... ;)

МИслех, че сме в "рацерския раздел", говорим за коли, които са част от "стрийт рацинг културата"....очаква се да имате елементарни познания...

tokata_pz_flex
19-03-2010, 01:55
В такъв случай аз се извинявам ... наистина нямам идея от Нисан . На какво разстояния бият тия Нисани ? 400 м. или 0-200 примерно .. ?

VFTI
19-03-2010, 01:57
Традиули какъв беше резултата с червената хонда?

Satanism
19-03-2010, 01:58
В такъв случай аз се извинявам ... наистина нямам идея от Нисан . На какво разстояния бият тия Нисани ? 400 м. или 0-200 примерно .. ?

Ми в общи линии, ако не е доускорение понаказват... 400м на добро сток еGT е в 15ките...за 150кс средно голям седан смятам да е доста приятно ;)
Да не говорим, че оттук нататък с 0/малко пари и 2-3 отверки стават интересни модове :)

abart_
19-03-2010, 02:00
....очаква се да имате елементарни познания...

Бреее, че отвискоко гледате на простолюдието..........:shoot:

не говорех точно за теб конкретно в случая,но гледам си решил да се "набираш"

п.п гугъл си го ползвам за каквото си реша ;)

И чакаме снимани клипчета на бързи Хонди с-у Алфи или каквото има...

Satanism
19-03-2010, 02:06
Бреее, че отвискоко гледате на простолюдието..........:shoot:

не говорех точно за теб конкретно в случая,но гледам си решил да се "набираш"

п.п гугъл си го ползвам за каквото си реша ;)

И чакаме снимани клипчета на бързи Хонди с-у Алфи или каквото има...

Колега, цитираш ме, не знам точно как не говориш за мен в случая, но както и да е, целта ми изобщо не е да спорим за глупости, а за кой колко върви ;)
Пийс!

souze
19-03-2010, 02:11
@Satanism Колега, прости невежеството ми, но бих искал да попитам твоя нисан какви времена дава?

Satanism
19-03-2010, 02:17
[/COLOR]
@Satanism Колега, прости невежеството ми, но бих искал да попитам твоя нисан какви времена дава?

Не знам, моя не върви... ;)

souze
19-03-2010, 02:19
[/COLOR]

Не знам, моя не върви... ;)

Аз останах с впечатлението, че един от двата е като твоя, извинявай.

Satanism
19-03-2010, 02:22
Тцъ....мотора е малко различен(да се чете по-невървящ), а и колата е 150тина кила отгоре... ;)

+ тва няма e-То пред GT-то и конете падат :D :D

Доко
19-03-2010, 10:44
И к'во стана снощи клипчета нема ли , че ми стана интересно...:gruebel:

fnt
19-03-2010, 10:52
Тук има малко писано, какво е станало http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=75463&st=200
Хондата пак е наказвала

Fear
19-03-2010, 11:12
Тук има малко писано, какво е станало http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=75463&st=200
Хондата пак е наказвала
Интересно. Освен, че Honda-та е стокова, кара и със сликове. :hehehm:

RoMAN
19-03-2010, 11:13

Еее чакай сега.. Той ще каже, че не са баш сликове!
Стрийт сликове са....

tradiuli
19-03-2010, 11:29
Еее чакай сега.. Той ще каже, че не са баш сликове!
Стрийт сликове са....

Да стрийт сликове са ;)

fnt
19-03-2010, 12:11
Че колата е пипната няма спор, ама тя заводско си е доста бърза с този двигател :handshake:

Fear
19-03-2010, 12:16
Tака е. И двете твърденя са вярни, аз не виждам да го отрича някой това. :)
Колата е супер, много е бърза, просто собственикът й трябва да поработи върху отношенията си с другите хора и всичко ще е ОК. ;)

Tie
19-03-2010, 13:33
Традиули не е лошо момче, просто по форумите е по-рязък и оттам остава лошо впечатление....

Bimbo
19-03-2010, 15:48
Традиули не е лошо момче, просто по форумите е по-рязък и оттам остава лошо впечатление....

Както казах просто си е такъв,за мен е голям пичага!

zdravio
19-03-2010, 16:06
Както казах просто си е такъв,за мен е голям пичага!

A ти си станал, както пише "Запален алфист". Бимбо евала за твоя тон и спотменския ти начин на държание, малко са хората, които го владеят. Аз не съм сред тях. Много хора зад компютъра са съвсем различни от това което са зад волана и на срещите. Няма лошо само, да няма лошо отношение към колегите. Закачки винаги има :BBQ:

souze
19-03-2010, 16:25
Ей много го овиквате тоя Рибата, хондата му била незнам си каква, хондата му била еди си каква, ама защо един рацер не доде снощи бре, хора!?. Вие се ебавате с човека ама той на пистата-вие дома. Каква ще да му е хондата изкачайте му на чертата, па ше я видите. Всички пишат такава онакава, па вие даже не сте я виждали!!! Имаше разни турбо табуретки дето щяха да идват да го пердашат, па разни други извънземни коли-нищо, едно големо нищо!!!!! После, тона му бил незнам си какъв. Че какво друго очаквате???

drigata
19-03-2010, 18:45
Придържайте се към добрият тон иначе ще пратя темата в коша!!!!!!!!!!!!

Bimbo
19-03-2010, 18:51
A ти си станал, както пише "Запален алфист". Бимбо евала за твоя тон и спотменския ти начин на държание, малко са хората, които го владеят. Аз не съм сред тях. Много хора зад компютъра са съвсем различни от това което са зад волана и на срещите. Няма лошо само, да няма лошо отношение към колегите. Закачки винаги има :BBQ:

Първо благодаря за думите,второ искам да поясня,че аз съм такъв и във форума и на сбирките,замерванията и прочие!След като Sof_bg ме препарира вместо да хленча аз си признах тоталната загуба,и се хванах в ръце(колата в понеделник влиза в бокса)!

Относно държането на Ванката(Рибата)незнам за кой път казвам той си е такъв(който се познава с него)знае,че е пич и винаги се бъзка с някой(по срещи и т.н)!Колата му върви,а следващата ще лети сигурно(като знам какво е замислил),и в това няма нищо лошо,има самочувствие,пак няма лошо,знае как да се закача пак няма лошо!Все пак всеки има право да е такъв какъвто е!

Факт,че вчера беше горе за старт,а замервания нямаше,и така контрата си остана у вас(а това не е готино)в смисъл няма как да ви вземе на сериозно!

Sof_bg жалко,че е имало проблем с колата ти,и е нямало замерване!Според мен от летящ както ти е удобно на теб ще(2-ра 30км/ч,ще го дръпнеш,но до колко не се знае,както не се знае и кога той ще мине пред теб),обаче когато му е удобно на него(1-ва 30км/ч,знаеш какъв ще е резултата),та и двете коли са силни,но Хондето май има преимущество!

Поздрави!

sof_bg
19-03-2010, 19:14
Колата е готова,с летни гуми...нека хондето да излиза когато иска от летящт старт:shoot:
Ако Ванката ще идва днес на Бояна да пише и да приключваме с тази тема:)))

Първо благодаря за думите,второ искам да поясня,че аз съм такъв и във форума и на сбирките,замерванията и прочие!След като Sof_bg ме препарира вместо да хленча аз си признах тоталната загуба,и се хванах в ръце(колата в понеделник влиза в бокса)!

Относно държането на Ванката(Рибата)незнам за кой път казвам той си е такъв(който се познава с него)знае,че е пич и винаги се бъзка с някой(по срещи и т.н)!Колата му върви,а следващата ще лети сигурно(като знам какво е замислил),и в това няма нищо лошо,има самочувствие,пак няма лошо,знае как да се закача пак няма лошо!Все пак всеки има право да е такъв какъвто е!

Факт,че вчера беше горе за старт,а замервания нямаше,и така контрата си остана у вас(а това не е готино)в смисъл няма как да ви вземе на сериозно!

Sof_bg жалко,че е имало проблем с колата ти,и е нямало замерване!Според мен от летящ както ти е удобно на теб ще(2-ра 30км/ч,ще го дръпнеш,но до колко не се знае,както не се знае и кога той ще мине пред теб),обаче когато му е удобно на него(1-ва 30км/ч,знаеш какъв ще е резултата),та и двете коли са силни,но Хондето май има преимущество!

Поздрави!

VFTI
19-03-2010, 20:06
Айде чакеме замерване на бояна тази вечер:evil:

sof_bg
19-03-2010, 20:13
Ти ще си оператора:)))
После ще го редактираме клипа ако резила е голям.

Айде чакеме замерване на бояна тази вечер:evil:

VFTI
19-03-2010, 21:23
22.20 ще съм горе :):) ама съм само на разходка :)

sof_bg
19-03-2010, 21:26
и аз 22:30 съм там:tank:

22.20 ще съм горе :):) ама съм само на разходка :)

Furious 155
20-03-2010, 00:37
и? има ли резултати?

VFTI
20-03-2010, 00:42
Клип за съжаление не успях да направя...Иначе хондата пак бие :) Алфата има нужда от някакъв брутален чип, че да догони ходната..>Така с детски столчета отзад няма да стане :)

Тази вечер дойдоха алфисти :) Имаше и доста хора, но на 2-3 пъти идваха патрулки...Последния път дойдоха 5 броя Астри...а после дойде и един джип...полицията беше повече от цивилните :)

WhitePower
20-03-2010, 00:50
на Бояна вече освен за кафе не става
5 патрулки и един джип с куки , е как да се бегаш ние нямахме кворум сравнение с тях

SandoOne
20-03-2010, 07:30
Баумакс му е майката

Satanism
20-03-2010, 18:25
Да стрийт сликове са ;)

Колегата, искаш ли да пуснеш малолитражката с една Primera P10 eGT, леко модната?

tradiuli
20-03-2010, 19:17
Колегата, искаш ли да пуснеш малолитражката с една Primera P10 eGT, леко модната?

Може ... някои път на Бояна като се засечем ....

WhitePower
20-03-2010, 20:53
Може ... някои път на Бояна като се засечем ....
ти що не се пусна с на емо пунтото

миро
20-03-2010, 22:14
sof_bg много ли те би Хондата? Интересно ми е... метри, коли, автовози? :roll:

Bobo
20-03-2010, 23:25
sof_bg много ли те би Хондата? Интересно ми е... метри, коли, автовози? :roll:

Аз залагам на 1-2 автовоза :whistle:

tradiuli
21-03-2010, 00:58
На 1-ва летящ .... до към 210-220 са около 4-5 коли ... ама софа хитрия :) ми тръгваше от бууст :) един вид още на 2 е дал гас и като свирне на 3 вече издърпва та ми скачаше малко ... и замалко и нагоре постоянно по-малко хондата заминава напред ....
На 2-ра от 40 пак така с лек бустец пак до 210-220 пада по-малко .... пак разтеглям помалко и разликата е към 2-3 коли ;)

tokata_pz_flex
21-03-2010, 01:01
Жалко , че няма видео :)

Jivko7777
21-03-2010, 01:45
На 1-ва летящ .... до към 210-220 са около 4-5 коли ... ама софа хитрия :) ми тръгваше от бууст :) един вид още на 2 е дал гас и като свирне на 3 вече издърпва та ми скачаше малко ... и замалко и нагоре постоянно по-малко хондата заминава напред ....
На 2-ра от 40 пак така с лек бустец пак до 210-220 пада по-малко .... пак разтеглям помалко и разликата е към 2-3 коли ;)

Е ами че то въобще не е с много...Средно с 3-4 коли е доста добре, но интересното е че на 400 м. при летящ старт явно Алфата бие, просто нагоре вече бива настигана...

thecleaner
21-03-2010, 01:50
Е ами че то въобще не е с много...Средно с 3-4 коли е доста добре, но интересното е че на 400 м. при летящ старт явно Алфата бие, просто нагоре вече бива настигана...

Явно е че Хондата е по бързата кола в случая. За мене понятие 400м. от летящ ми е малко странно.

AnastasKOSTOV-REX
21-03-2010, 02:20
Трийте поста ми ... Няма смисъл ... ц-ц-ц

Ivanov_
21-03-2010, 02:32
Трийте поста ми ... Няма смисъл ... ц-ц-ц

Какво беше пък това....??? :roll:

sof_bg
21-03-2010, 07:19
:butt:

V@K@T@
21-03-2010, 08:09
Явно е че Хондата е по бързата кола в случая. За мене понятие 400м. от летящ ми е малко странно.
Колега неможах да те разбера ... как така 400 м. летящ ти е странно ... те гонките нали на 400 метра се правят

digitalundgrd
21-03-2010, 08:51
но не и от летящ...

V@K@T@
21-03-2010, 08:54
но не и от летящ...
ясно ... от летящ на колко се правят ...

digitalundgrd
21-03-2010, 09:06
Ми летящ до колкото се разберат тия, които се дърпат...До 140-160-200-220-240км/ч

V@K@T@
21-03-2010, 09:09
Ми летящ до колкото се разберат тия, които се дърпат...До 140-160-200-220-240км/ч
Мерси за инфото ;)

V@K@T@
22-03-2010, 07:49
в крайна сметка от всичко изчетено до тук единственото , което не разбрах е ... каква е алфата която се пусна с-у хондата

sof_bg
22-03-2010, 08:23
Не достатачно бърза...виж подписа.

в крайна сметка от всичко изчетено до тук единственото , което не разбрах е ... каква е алфата която се пусна с-у хондата

acko88
22-03-2010, 09:25

Кофти работа,поне сега ще си изпее ли всико какво му е правено по колата,щото тия леки модове.... :torch:

V@K@T@
22-03-2010, 09:44
Не че нещо колега ама незнам как очакваш с 2.4 дизел да биеш сивик в-тек ... все пак сивика е мн. по-лек за мошноста ... не се знае но се предполага , че също сивика е по-мощен ще споделиш ли какво си правил по Алфата ( може и на лични ) . Нема ли некоя по-така 145-ца да му намаже ските на сивика ( въпреки , че и те не са от най-леките :Tease: )

morfius
22-03-2010, 10:48
Я някой да даде съотношението к.с./кг. на двете коли бре :evilsmiley:

Pastora
22-03-2010, 11:02
Нещо от рода на 120 к.с/тон за Алфата срещу 170 к.с./тон за Хондата. Тоест Алфата трябва да е около 240 коня и нагоре, за да има шанс с тия килца или да вади флекса.

sof_bg
22-03-2010, 19:48
Ванка,довечера на Бояна ли си да те пуснем япончето с една Алфа?

tradiuli
22-03-2010, 22:20
Петък , Събота .... ама вече само от място .... да си използвам гуметата по предназначение ;)

Bobo
22-03-2010, 22:54
Петък , Събота .... ама вече само от място .... да си използвам гуметата по предназначение ;)

Ок, ма заради мене искам да направите същия старт като оная вечер от летящ - само за да видя разликата ;)

sof_bg
23-03-2010, 09:13
След намесата на д-р Христев,алфата е отново готова за старт.:go:

tokata_pz_flex
23-03-2010, 09:16
Д-р Христев какво пак е човъркал :busted_cop:

VFTI
23-03-2010, 11:19
След намесата на д-р Христев,алфата е отново готова за старт.:go:

Точно тази намеса чакахме :crazy: И свали детското столче и още други "дреболии" от багажника:go::go:

:D:D
И този път нека направим по-сериозна организация относно снимането, а не само да ви гоня и търся:crazy:

ЕДИТ: Окей Бобо:smoke:

Bobo
23-03-2010, 11:22
Точно тази намеса чакахме :crazy: И свали детското столче и още други "дреболии" от багажника:go::go:

:D:D
И този път нека направим по-сериозна организация относно снимането, а не само да ви гоня и търся:crazy:

Ти вземи камера аз ще взема кола с която да ги стигаме ;)

sof_bg
23-03-2010, 12:59
Ще видиме какво ще покаже кардиограмата след намесата на гореспоменатия доктор,петък в Проспийд(евентуално ако са свободни).:baby_bringin:

Ти вземи камера аз ще взема кола с която да ги стигаме ;)

tokata_pz_flex
23-03-2010, 15:12
Някой трябва да донесе и семки :)

acko88
23-03-2010, 16:52
Имам и камера и всичко,само да си дойда и ще правим добър материал.

tradiuli
23-03-2010, 17:31
Хондата влиза в бокса за малко тунинг ... няма да е миродавна за вървеж ;) .... сорка
От петък вечер се надявам да върви 5 коли напред ;)

Обаче се сетих ,че може да мерите със черната А3-ка 1.8Т .... ;)

sof_bg
23-03-2010, 17:51
За черната А3-ка е ясно,а ти хондата ще я правиш по сток от колкото е а:pp:

Хондата влиза в бокса за малко тунинг ... няма да е миродавна за вървеж ;) .... сорка
От петък вечер се надявам да върви 5 коли напред ;)

Обаче се сетих ,че може да мерите със черната А3-ка 1.8Т .... ;)

tokata_pz_flex
23-03-2010, 17:57
Ще и връща катализатора :Tease: Раздуй де , какво ще се случва с Хондата :)

MogaTa
23-03-2010, 18:05
Някой трябва да донесе и семки :)

тиквени или слънчоглед :D :D

сори за спама но не се сдържах :) все пак да направим организация и за гледането :д

tradiuli
23-03-2010, 18:57
Ще и връща катализатора :Tease: Раздуй де , какво ще се случва с Хондата :)

Ще отварям мотора най-вероятно .... ;) ама само капака на клапаните да се монтират едни малко по-рошави неща ;)

tokata_pz_flex
23-03-2010, 19:04
Чакай как им викаха ... рошави свещи ? :Tease: или cat cams

IrinArbalov
23-03-2010, 19:22
Ще отварям мотора най-вероятно .... ;) ама само капака на клапаните да се монтират едни малко по-рошави неща ;)
Да ти подаря една преса да ги исправяш.:prescription:

sof_bg
23-03-2010, 19:47
Дай координати на пича с аудито де:prescription:

tradiuli
23-03-2010, 21:31
Дай координати на пича с аудито де:prescription:

Петък , Събота и Неделя е горе постоянно ;)

sof_bg
25-03-2010, 23:34
Рацери...утре вечер на Бояна към 21:30,и после след 23:00 на ЛК след караулката имам среща с една 325-ца:flirt:
Желаещи?

thecleaner
26-03-2010, 20:08
Довечера ще мина на Лука към 23.00 в такъв случай да почоплим семки, други желаещи......

RoMAN
26-03-2010, 20:13
Рацери...утре вечер на Бояна към 21:30,и после след 23:00 на ЛК след караулката имам среща с една 325-ца:flirt:
Желаещи?

Клипче?

sof_bg
26-03-2010, 20:31
Ми чакам го VFTI..ама нещо се е покрил нещо:bangin:

Клипче?

VFTI
26-03-2010, 20:50
Паля алфата и тръгвам към Бояна :) После около 23.00 ще съм на лукойла за приказки :) :D

VFTI
27-03-2010, 02:06
Резултати има тук :):)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46245