PDA

View Full Version : Ботевградски университет

Zumer
23-03-2010, 16:03
Ботевградски университет-Международно висше бизнес училище.
Здр искам да питам дали някой е учил там или има информация как е в този университет.Акредитиран ли е и тн.Тази година ще кандидатствам и търся инфо за университетите в които се влиза с ТОП

Мерси предварително

MUROMAN
23-03-2010, 18:47
Аз уча там Бизнесадминистрация , последна 4 -та година.
Акредитиран е, базата е доста добра ,преподавателите са от УНСС и от Икономическия в Свищов.
Таксите са поносими,учебниците не са скъпи, ума удобен транспорт.
Добре си е даже е екстра университета.8)

Zumer
23-03-2010, 19:55
По колко пъти в седмицата се ходи на лекций и тн при ако запиша задочно?

Викаш вишо шъ учиш? Ибасимуси ...

Ichkin
23-03-2010, 22:17
Ако искаш някакво инфо за дистанционното ... имам 2 приятелки, които учат там дистанционно - мога да разпитам ... мисля, че ходеха само за изпити там ...

MUROMAN
23-03-2010, 22:18

По-колкото и когато можеш.

Memento
23-03-2010, 22:21
Ако искаш някакво инфо за дистанционното ... имам 2 приятелки, които учат там дистанционно - мога да разпитам ... мисля, че ходеха само за изпити там ...

Колега разпитай за дистанционното...Аз до колкото разбрах дистанционното не е акредитирано,само редовното и задочното,но все пак разпитай.

Pinky
23-03-2010, 22:42

По-колкото и когато можеш.

Пичове, ако ще и най-върлите математици да сте, моля ви се...

Ichkin
23-03-2010, 23:05
Колега разпитай за дистанционното...Аз до колкото разбрах дистанционното не е акредитирано,само редовното и задочното,но все пак разпитай.
Е сега се чух с едната мома ... ама ... жена братче :laser:
Макар и да не знаеше какво значи думичката акредитация, ме убеди, че е признато от министерството ... но ... не ми звучеше много убедително :screwy:

Тези дни като се видя с другата - ще я поразпитам по-подробно ... кажи ако искаш нещо по-конкретно да знам, да питам ;)

Memento
23-03-2010, 23:21
Само това ме интересува мене колега.Дали дистанционното направление е акредитирано-демек признато за висше образование или нещо такова.

Mirela
23-03-2010, 23:35
А като се замислим не е ли по- лесно да вземеш телфона и да звъннеш в дадения университет и да разбереш точно какво те интересува. Така става развален телефон. Да не говорим, че всеки университет си има някаква политика.

търтей
23-03-2010, 23:46
До сичкото вишисти. Следващата елементарна правописна грешка ще ви доведе някой друг ден почивка от форума, за опресняване на познанията по български език.