View Full Version : Ботевградски университет
Ботевградски университет-Международно висше бизнес училище.
Здр искам да питам дали някой е учил там или има информация как е в този университет.Акредитиран ли е и тн.Тази година ще кандидатствам и търся инфо за университетите в които се влиза с ТОП
Мерси предварително
Аз уча там Бизнесадминистрация , последна 4 -та година.
Акредитиран е, базата е доста добра ,преподавателите са от УНСС и от Икономическия в Свищов.
Таксите са поносими,учебниците не са скъпи, ума удобен транспорт.
Добре си е даже е екстра университета.8)
По колко пъти в седмицата се ходи на лекций и тн при ако запиша задочно?
Викаш вишо шъ учиш? Ибасимуси ...
Ако искаш някакво инфо за дистанционното ... имам 2 приятелки, които учат там дистанционно - мога да разпитам ... мисля, че ходеха само за изпити там ...
По-колкото и когато можеш.
Ако искаш някакво инфо за дистанционното ... имам 2 приятелки, които учат там дистанционно - мога да разпитам ... мисля, че ходеха само за изпити там ...
Колега разпитай за дистанционното...Аз до колкото разбрах дистанционното не е акредитирано,само редовното и задочното,но все пак разпитай.
По-колкото и когато можеш.
Пичове, ако ще и най-върлите математици да сте, моля ви се...
Колега разпитай за дистанционното...Аз до колкото разбрах дистанционното не е акредитирано,само редовното и задочното,но все пак разпитай.
Е сега се чух с едната мома ... ама ... жена братче :laser:
Макар и да не знаеше какво значи думичката акредитация, ме убеди, че е признато от министерството ... но ... не ми звучеше много убедително :screwy:
Тези дни като се видя с другата - ще я поразпитам по-подробно ... кажи ако искаш нещо по-конкретно да знам, да питам ;)
Само това ме интересува мене колега.Дали дистанционното направление е акредитирано-демек признато за висше образование или нещо такова.
А като се замислим не е ли по- лесно да вземеш телфона и да звъннеш в дадения университет и да разбереш точно какво те интересува. Така става развален телефон. Да не говорим, че всеки университет си има някаква политика.
До сичкото вишисти. Следващата елементарна правописна грешка ще ви доведе някой друг ден почивка от форума, за опресняване на познанията по български език.