PDA

View Full Version : Електрически огледала на алфа 166

mian4o
24-03-2010, 09:32
Здравейте момчета и момичета, отдавна съм регистриран но това ми е първото мнение и въпрос съответно....та направо към въпроса имам алфа ромео 166 2.0 ТС /невероятна кола но това е друга тема/ и с голямо удоволствие установих че имам като екстра ел. прибиране на огледалата и питам има ли копче за принудителното им прибиране или това става само с алармата ако са включени към нея. Може да ми е тъп въпроса но сме заедно от няма и 2 месеца и се опознаваме все още. Благодаря на всички отзовали се да помогнат с информация.

Поздрави
Дамян

Tasho
24-03-2010, 09:50
Здрасти ,колега!Има такова копче и то е на вратата на водача,последното или копчето най-близо до таблото,едно продълговато и за отваряне или затваряне се натиска в съответния край на бутона.

EMo0o
24-03-2010, 21:34
Много е възможно да имаш ел. огледала, но да нямаш копче.. :) Няма да се учудя на нищо с тея 166-ци :D

souze
24-03-2010, 23:31
Някой имат, някой НЕ!!!

mian4o
25-03-2010, 09:16
Много е възможно да имаш ел. огледала, но да нямаш копче.. :) Няма да се учудя на нищо с тея 166-ци :D

Може и да си прав. Наложи се лек ремонт на дясното огледало че някой се беше улял със силикона и установих че огледалото е с ел. прибиране в смисъл има моторче. Ще проверя и лявото дали е така но пък нямам копче, а инче буксата към вратата си е истинска. Благодаря на всички отзовали се.

Поздрави
Дамян

EMo0o
25-03-2010, 21:40
Колега, сигурен ли си че това не е моторчето за регулиране?

Най-лесно се проверява като ги прибереш на ръка - ако нямат функцията автоматично прибиране се усеща едно като щракване, ако я има огледалото върви плавно от край до край ;)

Алфист11
26-03-2010, 21:57
Най-лесно се проверява като ги прибереш на ръка - ако нямат функцията автоматично прибиране се усеща едно като щракване, ако я има огледалото върви плавно от край до край ;-)
При моята няма щракване-но нямам аларма и не мога да раэбера как се прибират автоматично

EMo0o
26-03-2010, 22:03
Ето това ти е копчето за прибиране ;)

mian4o
28-03-2010, 13:42
със сигурност имам моторчета но трябва да проверя дали излизат кабели до шофьорската врата но няма копче.