View Full Version : Искам да.....
firedragon
24-03-2010, 16:50
Целта на темата е всеки да сподели някоя своя мечта или желание,да каже за какво се бори,пък туко виж някой от колегите и колежките му помогнал да сбъдне мечтата си.
Искам да работя в автомобилен сервиз.Много обичам да ровичкам из двигателите на колите и да чета специализиране литература(ама много трудно се намира съвременна такава).Искам също да създам нормално средностатистическо семейство,което да не се чуди всеки месец как да оцелее.
Stoyan Georgiev
24-03-2010, 17:17
искам да съм на върха на света
да създам нормално средностатистическо семейство,което да не се чуди всеки месец как да оцелее.
Това важи и за мен а другото за което си мечтая и съм запланувал е смяна на всички дискови спирачки накладки , ролки , ремаци , масло , цялостно боядисване на колата , боядисване на джантите , др. километражи , спортни пружини , генерацийка ... и май за следващите 2 год. е това :D:D:D
Имам идеи за собствен бизнес, сега набирам стренглаво финансите и дано ми провърви, ако ли не...продължавам да опитвам :)
tokata_pz_flex
24-03-2010, 17:50
здраве и късмет ... всичко друго с времето
Jivko7777
24-03-2010, 18:48
здраве и късмет ... всичко друго с времето
Може би това е най-важното, наистина...То е ясно че всеки иска най, най, но не всеки ще успее, затова трябва да се бори човек до последно...
Aми за сега искам най после да намеря своята белисима Алфа Ромео 33 1.7 16в Боксер И както каза колегата по горе да съм от средно статистическо семеиство и да не се чудя дали ще има вечеря.!!!
Ми аз искам да спечеля 1 милион лв и да се пенсионирам :big_beer:
cassillas
24-03-2010, 19:48
Да изчезнат селяндурите(не селяните, към тях нямам нищо против) от лицето на земята или поне аз да не ги виждам.
До никаде няма да ти стигне този милион :flirt:
Аз пък искам до два три дена да запаля мотора,че да покарам малко.Скромно желание за близките дни :)
До никаде няма да ти стигне този милион :flirt:
А ще се оправя, аз съм скромен :online2long:
Другото, което много искам е колата да ме слуша и да се държи на ниво, да не ми се глези много, щото ще я шамаросам.
Надеждата е това, което те кара да вървиш напред, надежда за едно по-добро бъдеще!
Искам да се возя на Марусяяя!
искам да съм на върха на света
...ами стани алпинист:))
---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
...и аз на там съм се запътил:flirt: :))
ФЕРАРИСТ
25-03-2010, 21:43
....съм здрав.....