View Full Version : Подарява расови немски овчарки ! Спешно!
Колеги,ако някой от вас има нужда от пазач и верен другар на вилата или на селската си къща ще го помоля да обърне внимание на следните линкове!
Тези кучета са расови....но явно някой просто не се нуждае от тях,не мисля,че заслужават подобна съдба.....в този приют те са обречени на сигурна смърт!
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=33054
http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=32877
Дано имат шанс ....http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/52226.gif
Как може да има такива хора,които си изоставят животинките,не знамhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/592397.gif
Луди всякакви има ... то е като да изоставиш близък човек в нужда или когато остарее .
Добре не разбрах само къде са кучетата, телефон за връзка , имам познат който блянува за такова куче от 2 години!
Добре не разбрах само къде са кучетата, телефон за връзка , имам познат който блянува за такова куче от 2 години!
Кучетата се намират в Приют за бездомни кучета Сеславци в София!
Има една женска немска овчарка с родословие,2 малки нейни бебета и едно по-възрастно мъжко куче от същата порода!
Ето скайп на момичето което може да ви даде повече информация !
kikita555
Благодаря, ще осъществя връзка да видим поне едното малко дали ще може да живее както му се полга.
Само моля ви,побързайте!
Там гъмжи от болести и никой не полага добри и правилни грижи за кучетата.
Ако познаваш още някой мераклия направо отивайте всички заедно и спасете няколко кучета.
Драсни някой ред ако има развитие.
Stoyan Georgiev
25-03-2010, 13:34
нямам къде да гледам още едно куче вмомента :(
догодина като оправим къщата ще се опитам да спася някое животинче
Леле разтреперих са от колко време мечтая за такова куче,направо ми иде да грабна едно още утре , но нямам къде да го гледам , а в апартамента ще го мъча , пък и съм с малко дете.А тия дето са ги изоставили заслужаат :smackbum:
Колеги айде ... направете едно добро !
Имам 5 кучета у дома,още едно е напълно невъзможно да влезне тук ... голямата женска е чистокръвна и с родословие!
А малките ... те са просто големи сладури!
Сигурна съм,че повечето от вас имат вилни места или възрастни родители на село които биха имали нужда от верен другар и пазач!
Stoyan Georgiev
25-03-2010, 20:44
промяна: чух се с дядо ми той имал сега женско, което родило 8 кученца, така че отпада :(((((((
Голямата женска и възрастното мъжко куче са измъкнати от приюта и на този етап имат покрив над главата ... за женската не знам,но за мъжкият ще се търси НОВ дом!
Той е много красив пес с малко по-дълъг косъм :)
Остават малките на женската които СПЕШНО се нуждаят от нов дом!
Mind_Control
26-03-2010, 10:08
Голямата женска и възрастното мъжко куче са измъкнати от приюта и на този етап имат покрив над главата ... за женската не знам,но за мъжкият ще се търси НОВ дом!
Той е много красив пес с малко по-дълъг косъм :)
Остават малките на женската които СПЕШНО се нуждаят от нов дом!
Добре де, що не спасихте малките? Обикновенно с предимство са децата..!? Онези са си изживяли живота вече малко или много.
tokata_pz_flex
26-03-2010, 10:37
Писах на Кикита на скайп , но не ми отговори никой . Имам голям двор и ми се щеше да взема едното малко да си тича тук :)
Писах на Кикита на скайп , но не ми отговори никой . Имам голям двор и ми се щеше да взема едното малко да си тича тук :)
Дай ми телефонният си номер на лични или тук за да го предам и да ти се обадят.
Кученцата се намират в хотел Трифонов Ленд в Суходол. Телефона на собственика на хотела е 0898938900 - Митко.
Който иска да си вземе кученце е добре дошъл. Който иска да ги снима, също. Който иска да им занесе храна, витамини, или просто да ги види, да заповяда!
п.п.
Колеги,около 7-8 дена няма да бъда активна!
Надявам се да успеем задружно да направим нещо за тези сладури!
tokata_pz_flex
26-03-2010, 16:24
След дълъг семеен разговор , се оказа , че няма да мога да съм стопанин на някое от тия сладурчета ... двора е общ на кооперацията . И съседите са против , а у дома не можем да го гледаме защото майка ми има астма . Дано ги вземе някой и се грижи за тях подобаващо ...
Ходих да ги гледам ... не съм най-големият разбирач, но ... майката е овчарка и ... има мегдан в тях ...
Евала на пича, който ги е приютил :th_up:
Кучетата са заминали. Темата е за катанец.