View Full Version : Колеги дайте си мнението за този автомобил.
Здравейте колеги. Офертират ме на бартер с доплащане от моя страна за една Алфа 166. Автомобилът го има обявен в няколко сайта за продажба. Ето го и него:
http://www.cars.bg/u111951
Днес видях автомобилът на живо и на пръв оглед ми хареса страхотно много. Изглежда гледан и наистина запазен. Но бих бил много благодарен ако чуя и мнението на хора които вече са имали такъв автомобил или пък ви е познат този. Разбира се приемам че ще е коректно да ми отговорите на ЛС ако колегата, който продава автомобилът е о този форум, но имате какво да м икажете. Пак казвам автомобилът м ихареса наистина. Благодаря Ви предварително.
Аз като човек който се е возил и е карал точно този автомобил искам да ти кажа, че е супер и беше в перфектно състояние (поне до предния собственик), сегашния не знам доколко е гледал колата, но това беше една от най-стегнатите 166-ци във форума :) Няма да сгрешиш ако я вземеш.
Аз като човек който се е возил и е карал точно този автомобил искам да ти кажа, че е супер и беше в перфектно състояние (поне до предния собственик), сегашния не знам доколко е гледал колата, но това беше една от най-стегнатите 166-ци във форума :) Няма да сгрешиш ако я вземеш.
Да бе, сещам се за тая 166, Жоро май се казваше колегата. Много добре се грижеше за колата, гледам и 17-ки е сложил, преди беше със стандартните 16-ки с 8 дупки.
Да бе, сещам се за тая 166, Жоро май се казваше колегата
Да ;) Сега е притежание на колегата titanium.
leketo84
26-03-2010, 00:37
Автомобила ни е познат и наистина е стегнат , а и цената е реална и достъпна ! Ти си наред - действай !!! :flirt:
Мерси момчета, пишете ме в клуба. Вчера я гледах и наистина мноого ми хареса. Момчето е пекано също. Личи си че е гледана кола. Аххх как вози дори с 17-ски не е истина. Ще пиша като е моя вече. Момчето дори м ипредложи да и направим диагностика при Бобо. А отпред е с спирачни апарати Брембо от новата 166-ца, каквото и да означава това.
Мерси момчета, пишете ме в клуба. Вчера я гледах и наистина мноого ми хареса. Момчето е пекано също. Личи си че е гледана кола. Аххх как вози дори с 17-ски не е истина. Ще пиша като е моя вече. Момчето дори м ипредложи да и направим диагностика при Бобо. А отпред е с спирачни апарати Брембо от новата 166-ца, каквото и да означава това.
Че трябва да спира този кораб...:drinking:
Така си е приятелю, така си е, но мисля че в този случай по-малка джанта от 17-ска не може да се сложи, а зимаат с тези красиви джантета да се кара си е малко рисково.
Така си е приятелю, така си е, но мисля че в този случай по-малка джанта от 17-ска не може да се сложи, а зимаат с тези красиви джантета да се кара си е малко рисково.
Направо е опасно... аз за това зимата не си карам Алфата... Дупки сняг всичко скрито покрито, после катери, предница всичко отива по-дяволите. :bg: Това е родната ни София.
Сори за оф топика, но много бих искал да разбера какъв модел точно се водят тези 17-ки. Някои дали може да помогне с някакво име или да ме насочи към някой, който продава такива - много искам да сложа на мойта красавица точно тези джанти.
Благодаря
А отпред е с спирачни апарати Брембо от новата 166-ца, каквото и да означава това.
Отпред не са само апаратите , спирачните дискове са рязани и дупчени от 3.0 V6 (по-големи) и колата спира адски много ;)
Да момчето м иказа , че отпреде са Zimmerman дисковете. А тези апарати от 3.0 В6 ли са, тоест в бъдеще трябва да търся накладки за такова???
Да момчето м иказа , че отпреде са Zimmerman дисковете. А тези апарати от 3.0 В6 ли са, тоест в бъдеще трябва да търся накладки за такова???
Дисковете са от 3.0 V6.. предполагам и апаратите :)
Колата е много хубава,мисля че колегата е от Слатина,там съм я виждал,и изглежда много стегната.