View Full Version : Питане за ICS
Здравейте момчета искам да питам как се сваля ИЦС а или по точно пластмасата дето прилича на махагон около дисплея и копчетата.Мисля ,че имаше някъде тема по въпроса ама не мога да я намеря.
Като се свали целия ICS, се виждат щипките ;)
Като се свали целия ICS, се виждат щипките ;)
нещо невиждам как се сваля ИЦСа,няма винтове няма нищо
нещо невиждам как се сваля ИЦСа,няма винтове няма нищо
Колега , ако искаш - гледам си от София .. уикенда няма да съм тук, но в понеделник може да се видим да ти го разглобя ;) точно ще видиш как става :)
Колега , ако искаш - гледам си от София .. уикенда няма да съм тук, но в понеделник може да се видим да ти го разглобя ;) точно ще видиш как става :)
Ок ,ако не успея да го смъкна утре ще се възползвам от предложението
Ок ,ако не успея да го смъкна утре ще се възползвам от предложението
Нямаш проблем :) Принципно трудното е да се разкачи от щипките, но ако знаеш кое къде стои става за 3-4 минути свалянето :)
VIHHRONNY
29-03-2010, 20:48
Здравейте момчета искам да питам как се сваля ИЦС а или по точно пластмасата дето прилича на махагон около дисплея и копчетата.Мисля ,че имаше някъде тема по въпроса ама не мога да я намеря.
мога да ти обясня, а мога и да ти покажа как става.
откопчава6 маншона на скоростния лост бъркаш с пръсти от към ръчната от долу има две щипки, откопчаваш ги внимателно и вадиш целия панел с маншона като внимателно откопчаваш буксите на запалката и бутона за капачката на резервоара.
развиваш 4-те винтчета на това черното което прилича на U и го вадиш внимателно(отгоре е на две щипки)
като погледнеш ics-а от ляво и от дясно в горната част има по един малък отвор. бъркаш през отвора с тънка отверка под 45 градуса на ватре и леко нагоре. ще усетиш щипките как ги натискаш.откопчаваш от дясно, после от ляво и издарпваш малко за да откачиш буксата на бутоните на киматика и на аварийните.след това издурпваш до край и откачаш останалото.
не откачай двете големи букси(черна и зелена) които са една над друга ако нямаш пин кода на ics-а и навигацията:ghost:. успех
наистина става за 3-4 мин.
Точно така колега, само дето забравяш 2-те щипки в долната част на панела, които трябва да се откачат при извърпването на ICS-a ;)
Емо имаше предложение май....:tooth:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20721&highlight=%EA%E0%EA+%F1%E2%E0%EB%FF+ics&page=2
колега,здрасти
напиши "как се сваля ICS на 166" и ще видиш подробни снимки,ако не съм ти помогнал,се възползвай от колегата Емоо,със сигурност ще ти свърши работа-ФАКИР Е !!! :)
VIHHRONNY
29-03-2010, 21:01
Точно така колега, само дето забравяш 2-те щипки в долната част на панела, които трябва да се откачат при извърпването на ICS-a ;)да така е забравих ги те са пластмасови и внимателно от долу се бърка с ръка и се откачат след като са откачени горните.
Емо имаше предложение май....:tooth:
Ами .. утре след 13:00 когато кажеш ;) Ако имаш нужда
---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:03 ----------
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20721&highlight=%EA%E0%EA+%F1%E2%E0%EB%FF+ics&page=2
колега,здрасти
напиши "как се сваля ICS на 166" и ще видиш подробни снимки,ако не съм ти помогнал,се възползвай от колегата Емоо,със сигурност ще ти свърши работа-ФАКИР Е !!! :)
Ще се изчервя Сашо :D:D
Голямо благодаря на всички колеги , които се опитват да помогнат.Емоо утре ще го пробвам и ако не стане ще ти звъня,ако дадеш телефон де