View Full Version : Садист отряза четирите крака на куче
http://www.novinar.net/news/sadist-otriaza-chetirite-kraka-na-kuche-_MzIyOTsyOA==.html#
На такъв изрод трябва да му се отрежат и петте крайника...
П.П. Подписах някаква Петиция за защита на животните.
http://www.novinar.net/news/sadist-otriaza-chetirite-kraka-na-kuche-_MzIyOTsyOA==.html#
На такъв изрод трябва да му се отрежат и петте крайника...
П.П. Подписах някаква Петиция за защита на животните.
И петте крайника да му отрежат малко ще му е на гадината:cussing:
Няма да коментирам какво бих му направил :cussing:
DiStefano
28-03-2010, 10:47
те такива не заслужават да са живи, щото най-малкото може да осакатят някой човек .. или дете по този начин ... езък за кутрето .. никому нищо не е причинила душицата и сега :roll:
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/26/sadist-izverg-chovek.88393
още по темата
Ранобудниче
28-03-2010, 11:01
Ужас..
Никога няма да разбера какъв импулс тласка подобен род хора, колкото да опитвам да намеря обяснение на всяко нещо.. В такива случаи зациклям и увяхвам :(
Горкото животинче..
Баси изрода ненормален! Такива трябва да се затварят в лудницата завинаги! Лошото е ,че и тоя ще си остане ненаказан. Такава ни е държавата,такова ни е обществото.
Тоя човек е изрод, той така би постъпил и с човек. Заслужава някой с него да се гаври, що за човек би постъпил така с животинче, ебаси майката. Кви изроди има!
ФЕРАРИСТ
28-03-2010, 11:16
Ей такава гад, бих я фанал, бих я закарал в гората че има по малко свидетели, бих я пристегнал с канапче към някое по тлъсто дръвче, и бих започнал първо нежен и разпускащ масаж, първо по десете ръчни фаланзи, раздвижвайки ставите във всички посоки, дори и обратни на предвидените за движение......масаж със тънки шипкови клонки, по гърба, две надлъжно, после две напречно, за по добро оросяване на кожата, и по малка кръвозагуба, тъй като кръвта ще му е нужна за да остане по дълго време в съзнание......бегло мога да спомена за разтривка на дебелото черво с прясно отрязан клон от дъб да речем, но това ще е може би чак накрая...
Други идеи?
Колеги, надявам се разбирате какво се крие зад отрязаните 4 лапи.
Това е цирея на съвременното ни общество, но е заложен от десетилетия.
Агресията към по-слаби или направо беззащитни същества или хора е характерна черта на болезнено страхливи и смачкани хора, подобни но не толкова крайни изцепки бяха често срещани в соц. казармите. а сега дори още по тежки са често срещани сред маргиналните групи.
Конкретния изверг си е за наказание, но замислете се не са ли за още по-сериозно наказание ония дето превърнаха голяма част от обществото ни в изроди които пред силните се навеждат и примират, а изливат отровата си над онези които не могат да се защитят.
Не променим ли нещо в тази посока и 5 закона няма да променят отношението ни към животните, то е просто следствие.
Жалко за животинките, но е още по-жалко за ония дето се титуловат човеци, а са паднали до такива низини.
Пълен урод,заслужава да му се отрежат ръцете и да се мъчи цел живот.
SPEEDY-SD
28-03-2010, 12:48
НЕНОРМАЛНИЦИ!
Как може да направиш такова нещо на едно безащитно животно? Какво може да те накара да направиш такова ужасяващо нещо, каква е тая омраза към живота? НЕЗНАМ..................
болен мозък !:chair: Да им се чуди човек на акъла такива психари ако имат изобщо такъв ,жалко за кутрето:depressed:
.........
Други идеи?
Да го закарам на пчелина и да го завържа до кошерите.,Върти ми се нещо и за едни ръждиви пирончета под ноктенцата,едни чукове...и пак ще е малко..
Такива хора са толкова слаби психически, толкова изнемощели,че ...Как може на животно да си помислиш да причиниш нещо подобно.Хората се извращават все повече и повече, и не ми се мисли на какво още ще станем свидетели..Сещайте се колко подобни случки не са станали медийно достояние..
В Берковица съседката ми е много по-голям изверг от този.Няма да описвам какво върши и до ден днешен.От както се помня все съм чудил , защо го прави , но така и не успях да стигна до отговор.За съжаление има хора , на които това им доставя удоволствие.
Колеги, надявам се разбирате какво се крие зад отрязаните 4 лапи.
Това е цирея на съвременното ни общество, но е заложен от десетилетия.
Агресията към по-слаби или направо беззащитни същества или хора е характерна черта на болезнено страхливи и смачкани хора, подобни но не толкова крайни изцепки бяха често срещани в соц. казармите. а сега дори още по тежки са често срещани сред маргиналните групи.
Конкретния изверг си е за наказание, но замислете се не са ли за още по-сериозно наказание ония дето превърнаха голяма част от обществото ни в изроди които пред силните се навеждат и примират, а изливат отровата си над онези които не могат да се защитят.
Не променим ли нещо в тази посока и 5 закона няма да променят отношението ни към животните, то е просто следствие.
Жалко за животинките, но е още по-жалко за ония дето се титуловат човеци, а са паднали до такива низини.
100% съм съгласен.Бих допълнил , че с кеф бих го пречукал такъв
В Берковица съседката ми е много по-голям изверг от този.Няма да описвам какво върши и до ден днешен.От както се помня все съм чудил , защо го прави , но така и не успях да стигна до отговор.За съжаление има хора , на които това им доставя удоволствие.
Е кажи, де. :tv:
Намушкани с вила котки,таралежи,малки кучета и други по-дребни животни.Намирах ги в училищния двор срещу нас.Майка ми я е виждала да гори жив таралеж, слава богу аз нямах това "удоволствие".
Ранобудниче
28-03-2010, 14:04
Намушкани с вила котки,таралежи,малки кучета и други по-дребни животни.Намирах ги в училищния двор срещу нас.Майка ми я е виждала да гори жив таралеж, слава богу аз нямах това "удоволствие".
Народът все повече изтрещява.
Да пази Господ.
Повелителят на сънищата е много прав.
Но има и друго - ако не се търси причината у всеки един индивидуално и не се полагат някакви усилия за превенция, не знам докъде ще я докараме. Ясно е, че времето е нервно и хората лудват. Но ничий живот не е лек. А пък не всички стигат до подобни изблици. Което означава, че има категории хора - по-потдатливи на неконтролируеми прояви и нуждаещи се от повечко грижи и то - преди да започнем да им сърбаме попарата. А защо да ми пука за тях ли? Защото не искам да запалят моята черга. И защото.. философията "На мен това не може да се случи" не винаги работи.
Jivko7777
28-03-2010, 14:11
Горкото животинче...Дано този път държавата ни вземе мерки, защото това ако беше да речем в Америка, вече щеше да е дълго зад решетките...
http://bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html
ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ НАПРАВЕТЕ СВОЯ ПОДПИС НА ДАДЕНИЯ ЛИНК!
Народът все повече изтрещява....Ясно е, че времето е нервно и хората лудват. Но ничий живот не е лек.
Въпросната съседка го прави това преди 1985(аз имам спомени за нейните деяния от тогава).
Jivko7777
28-03-2010, 16:58
В този ред на мисли искам да видите това http://vbox7.com/play:0426fd76 историята за едно куче, чрез която за пореден път се доказва че най-добрия приятел на човека е кучето...
Ето и линк да изгледате филма, който е по действителен случай и е наистина уникален: http://zamunda.net/details.php?id=212781&hit=1
И пак казвам наистина жалко за животинчето и дано има сурово наказание за извършителя...
Alfa User
28-03-2010, 18:07
Няма по-големи изверги от хората ... опасявам се обаче, че никога няма да се променят :(
ФЕРАРИСТ
28-03-2010, 18:14
Цяло щастие е за нас хората че животните не са такива животни като нас, и на тях не им доставя удоволствие да правят с нас, това на което ги подлагаме ние.....са отрицателно време щяхме да се смъкнем няколко нива във веригата.....
Садистите обикневено почват с животни, защото те са безащитни, а ако имат възможност биха го направили и с човек.Естествено, това го еимало и ще го има, но ако се прилагат строги законови мерки, ако се създаде и полиция за животни, както в други държави може да има и някакви положителни резултати.
В нашето съвремие на безнаказаност всеки простак или садист е улеснен да върши каквото е решил.
Зоополиция не елошо като идея. Както и нов закон.
Тъпото е, че според мен в конкретния случай собственикът също е за бой.
За него се грижел бащата на Добромир Дончев от Дряново. Взел го да му пази вилата. Преди известно време бащата забелязал, че единият крак на Мима липсва и си помислил, че животното е пострадало, докато обикаля из горите наоколо, съобщава "Труд".
Та кво,кучето без крак, той го оставил само и мислел, че е пострадало в гората???
Нещо има ненаред тук.
BoxerPower
28-03-2010, 20:35
Днес куче, утре някое дете...
... аз кат разправям, че за такива пък и други извратени типове трябва да има смъртна присъда, и че такива гниди трябва да умират, 90% от форума са праят на хуманисти...
Защо сега така срещу човека?
Нали и без това искахте престъпниците да копаят градинки и да боядисват огради? :?
Защо сега така срещу човека?
Нали и без това искахте престъпниците да копаят градинки и да боядисват огради? :?
Колега, да дефинираме първо за какви престъпления ще се санкционира и за какви инквизира а?
Много е гот така емоционално да ставаме съдници, ама на практика нещата не са толкова прости.
Конкретния случай е по-скоро за психиатър от колкото за палач... освен ако някои от тук желаещите не възродят групите на Линч.
И пак казвам, обществото е болно... защо не погледнем натам, това ще е много по-добро лечение от колкото линчове или зоополиция!
mirchozo
28-03-2010, 22:24
Баси хората полудяха, ти отиди отрежи на животинчето краката, а де...
Ма така е, ненормална държава - ненормални хора, и като се сетя че за всичко сме си виновни ние, болно ми става, язък ни за природата и добрите хорица които съществуват тук там.
BoxerPower
28-03-2010, 22:30
Обществото колега morfius е болно, защото го няма доктор "Ох Боли" да го излекува.
Изобщо даже няма и да чета темата .
3 страници ...
---------------------------------------
А днес е Цветница ....
Ето ви темата. Няма и една страница.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46278
Къде били хейтърите ?
Според класическата психология и проповедниците и може да се почва с насилие към животните в детството, но мен ако питате - много работа има за тях по форумите сред "уж" порастналите колеги
Колега, да дефинираме първо за какви престъпления ще се санкционира и за какви инквизира а?
Много е гот така емоционално да ставаме съдници, ама на практика нещата не са толкова прости.
Конкретния случай е по-скоро за психиатър от колкото за палач... освен ако някои от тук желаещите не възродят групите на Линч.
И пак казвам, обществото е болно... защо не погледнем натам, това ще е много по-добро лечение от колкото линчове или зоополиция!
Да ама тоя трябвало да ходи на психиатър от ранна детска възраст а не като започне да реже краката на животните. В Бг винаги правим след дъжд качулка. Сега заслужава да получи справедливо наказание за деянията си.
Горкото животинче,по-добре тоя изрод да го беше отрепал поне да не се мъчи.:chair:
Колега, да дефинираме първо за какви престъпления ще се санкционира и за какви инквизира а?Е, защо питаш мен? -Питай тези, които искат престъпниците да им се мотаят около жилището!