PDA

View Full Version : 145 с обновен кожен салон

S_G_M
28-03-2010, 17:41
Преди седмица си закарах колата на едни пичове , за обновяване на салона с кожен. За начало ми претапецираха корите на вратите и малките панелчета на таблото. Корите на вратите , ги направиха с дунапрен и червен конец . Както се вижда от снимките всичко е станало много добре :bouncing_smiley: , в началото не вярвах да стане така , но .... бях сгрешил..
Цялата направа на детаилите отне 2 дена.
Сега остава да се направят и задните кори. За по-напред съм си намислил , да ми направят тавана с черен велур...
Това може да стане хубаво проектче , така че ще слагам още снимки :)
Ако на някой му харесва и има други идеи да пише.
А ако има въпроси относно майсторите на лични :)

V@K@T@
28-03-2010, 18:01
Преди седмица си закарах колата на едни пичове , за обновяване на салона с кожен. За начало ми претапецираха корите на вратите и малките панелчета на таблото. Корите на вратите , ги направиха с дунапрен и червен конец . Както се вижда от снимките всичко е станало много добре :bouncing_smiley: , в началото не вярвах да стане така , но .... бях сгрешил..
Цялата направа на детаилите отне 2 дена.
Сега остава да се направят и задните кори. За по-напред съм си намислил , да ми направят тавана с черен велур...
Това може да стане хубаво проектче , така че ще слагам още снимки :)
Ако на някой му харесва и има други идеи да пише.
А ако има въпроси относно майсторите на лични :)Добре се е получило ... ако смяташ да я правиш цялата черна може да си смениш и конзолата :headbang:

S_G_M
28-03-2010, 18:04
Ами за нея незнам , много си ми харесва този цвят ....
ама направиш ли нещо малко и започваш да се чудиш какво др може още :D

V@K@T@
28-03-2010, 18:07
много вярно е тва :D хахаха

S_G_M
28-03-2010, 20:57
Казаха ми , че трябвало да се маже кожата по-честичко с препарати , за да попие и да има по-хубав вид.

acko88
28-03-2010, 21:04
Супер е :) кожата естествена ли е или не?

S_G_M
28-03-2010, 21:08
За жалост изкуствена , естествената била доооста скъпичка ...

acko88
28-03-2010, 21:19
За жалост изкуствена , естествената била доооста скъпичка ...

Интересно ми беше защото каза че трябва да се маже редовно с препарат.А си мислех че не е толкова ангажираща.

S_G_M
28-03-2010, 21:25
Ами като е нова , изкуствената кожа стой леко матова без блясък . Трябва няколко пъти да се маже , за да поеме от препарата и да добие онзи хував блясък.

tokata_pz_flex
29-03-2010, 02:56
Колега , супер е станало :)
Но хубавата кожа , няма блясък , а стои матова :) Подхранва се с мляко и става супер :) А седалките прави ли ги ?

V@K@T@
29-03-2010, 06:49
Колега изкуствената кожа с каквото и да я мажеш не попива освен ако не е 1-во качество искуствена кожа ... за да има ефект и да стои наистина като нова постоянно трябва да е естествена ... ама там се сещаш за какви пари става въпрос ... инъче с какво викаш я мажеш да пробвам на бялото дали ще има някаква разлика

S_G_M
29-03-2010, 08:24
Ми момчето ми я намаза с някакъв супер скъп препарат , който се използвал по яхтите . Каза ми иначе с какво да я третирам , но не запомних , като го питам пак ще ти кажа.
Относно естествената кожа.... ами цената не ми я каза , само се усмихна :)

b_angelov
29-03-2010, 12:29
Уау! Браво Стефко, не очаквах да стане толкова добре. Наистина е страхотно. Започна яко да се зарибяваш и ти май, а? :)

ALFA155Ts
30-03-2010, 14:41
Стефчо браво много яко е станало :cheers: Кой са масторите ? Да не е Манол на ул. "Калоян" дето има ателие или .... ?

DerMeister
30-03-2010, 16:11
Дали е тайна цената?

Васил Петров
30-03-2010, 20:21
Супер е станало :notworthy: :clap2:

Adolf
31-03-2010, 02:45
Искам и аз :)

S_G_M
31-03-2010, 19:23
Радвам се , че ви харесва.. почовете са от Поморие и това с което се занимават по принцип е аудио озвучение ... ако някой иска инфо да пише на лични :)