PDA

View Full Version : на риба с алфа 166

VIHHRONNY
28-03-2010, 19:37
:whip: Тръгвам на риба сутринта. Не вали просто е облачно. Отивам и сичко е 6, с изключение на това че рибата днес беше си зела почивен ден. Запука як дъжд. ре6авам 4е трябва да си ходя и ...
Пред мен непреодолимо препядствие в следствие на дъжда.

VIHHRONNY
28-03-2010, 19:41
Безнадеждно. След 3 4аса доиде помо6т - трактор
за колегите ето едно клипче
http://www.vbox7.com/play:9f115433

Megadet
28-03-2010, 19:42
Ее колега здраво си я омазал

VIHHRONNY
28-03-2010, 19:45
За 10 лв трактора вади.:busted_cop:

VIHHRONNY
28-03-2010, 19:51
Щети:
За щастие само кората под двигателя се изсули щото се бе6е наляла с кал, тежеше сигурно 20 кг
Разходи:
- 20 лв нафта
- 10 лв трактор
- 10 лв мивка

Поне риба да бях хванал да не ме е яд ...

Другия път ще си взема веригите...

Наслука.:whip:

Megadet
28-03-2010, 19:52
За тая риба само един трабант, поне няма да те е яд в такива моменти

leketo84
28-03-2010, 20:23
Ллелелелее щех да припадна като я видех колко е кална :new_Eyecrazy: ! Аз съмн маниак на чистите коли ! Днес ходих пеша на пазар заради локвите да не я нахвърлям че е измита !!!:tooth:

Jivko7777
28-03-2010, 22:19
:whip: Тръгвам на риба сутринта. Не вали просто е облачно. Отивам и сичко е 6, с изключение на това че рибата днес беше си зела почивен ден. Запука як дъжд. ре6авам 4е трябва да си ходя и ...

Абе колега как ти дойде на ум че тази лимузина е за черни пътища :roll:

Ллелелелее щех да припадна като я видех колко е кална :new_Eyecrazy: ! Аз съмн маниак на чистите коли ! Днес ходих пеша на пазар заради локвите да не я нахвърлям че е измита !!!:tooth:

Еееее най-накрая да открия сродна душа...И аз съм така завали ли и особенно ако се знае че е само един ден не я изкарвам е само ако много се наложи...даже някои ми се смеят, но на мен не ми пука :) Пък и точно в тези е време и човек да се поразходи пеша малко :) Затова и колата и аз съм доволен :)

borislav82
28-03-2010, 22:51
с алфа за риба е трудна работа особено в дъжда ,макар че моята белисима не се предаде а опела си увяхна здраво но така става ората ги направили за пътя а ние бой по черно за риба.За щастие се утървахме без трактор .Минаха два трактора искаха да ни закачат без пари от колегиалност но аз разбира се нямах кука тогава и няма как а пък баира си беше зверски който ме чакаше щом тракторите и двата закъсаха нагоре по баира БОЛГАР мисля баха и двата камоли да ни дърпат ама реших из едни треволяци да мина покрай дървета и излязох незнайно как пак на асфалта така ми улекна че все едно бях на седмото небе.Поражения никакви здрава алфата излезе а тия на автомивката се хванаха за главите и не повярваха от къде идваме.Ако има някой от Добричка област трябва да знаят пътя за яз.Дрян ще им е ясно за какво иде реч.Лошото че немога да кача и снимки:new_Eyecrazy::new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:

borislav82
28-03-2010, 22:57
.

souze
28-03-2010, 23:28
Колега бе, нещо не ти върви с тая кола, джантата счупи, затъна... Трябва да си купиш джип :-D .. Майтапя се, ама изобщо не ти връзва братко, изобщо..поне риба да беше хванал. Иначе яко си затънал, заеби... Дано с това да ти приключат тоя род емоции.

Chimev
29-03-2010, 15:28
Колега бе, нещо не ти върви с тая кола, джантата счупи, затъна... Трябва да си купиш джип :-D .. Майтапя се, ама изобщо не ти връзва братко, изобщо..поне риба да беше хванал. Иначе яко си затънал, заеби... Дано с това да ти приключат тоя род емоции.

Какво стана с джантата?

VIHHRONNY
29-03-2010, 20:22
ебана работа, тия от каското не 6тат да плащат. нямал съм протокол от кат и сум бил изваршил ремонт на патя ( демонтирал съм счупената). е аз там ли да си седя? тъпанари пални,сега ще се разправям с тях тепърва.
А джантата е още счупена, няма кинти.

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

дано това да е за последно. мине се не мине и всяка година имам некви периоди дето не ми варви ама яко. дано да сваршва този по-барзо, че ще се гръмна вече, щото то не е само това ама....
секви простотии.
няма значение, трябва търпение, нещата ще се подредят.

Mind_Control
29-03-2010, 20:48
ебана работа, тия от каското не 6тат да плащат. нямал съм протокол от кат и сум бил изваршил ремонт на патя ( демонтирал съм счупената). е аз там ли да си седя? тъпанари пални,сега ще се разправям с тях тепърва.
А джантата е още счупена, няма кинти.

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

дано това да е за последно. мине се не мине и всяка година имам некви периоди дето не ми варви ама яко. дано да сваршва този по-барзо, че ще се гръмна вече, щото то не е само това ама....
секви простотии.
няма значение, трябва търпение, нещата ще се подредят.

Един приятел така го ебават от ДЗИ. Спука гума и гумата за нищо не става, сменил си я с резервната. Кара им джантата с гумата и получава един голям хуй. Бил си направил сам ремонт на пътя и затова няма да му признаят щетата :D смешници. Обаче не остави работата така. Сега ще се разправя със застрахователен надзор, ала бала..

VIHHRONNY
29-03-2010, 20:51
Един приятел така го ебават от ДЗИ. Спука гума и гумата за нищо не става, сменил си я с резервната. Кара им джантата с гумата и получава един голям хуй. Бил си направил сам ремонт на пътя и затова няма да му признаят щетата :D смешници. Обаче не остави работата така. Сега ще се разправя със застрахователен надзор, ала бала..
сащия сличай. но и аз не мисля да оставям така нещата.
ще ги шибам тия в ДЗИ щото и аз съм там застрахован.

търтей
29-03-2010, 23:12
Ебаси темата. Няма един пост, който да е написан грамотно. Абе момчета, в училище вече нищо ли не се учи? Хайде стегнете се, че да не се правя на лош даскал и да раздавам точки.

mirchozo
29-03-2010, 23:22
Ей ядосахте Търтея, хвана го яд че и алфите могат да движат из калта, къде с трактори, къде без...:tooth::tooth::tooth:

търтей
29-03-2010, 23:30
Ей ядосахте Търтея, хвана го яд че и алфите могат да движат из калта, къде с трактори, къде без...:tooth::tooth::tooth:

Заеби ти. То бива неграмотност, ама тая тема е просто ... :new_Eyecrazy:
Чета и на вярвам на ушите си просто.

old alfist
29-03-2010, 23:41
Заеби ти. То бива неграмотност, ама тая тема е просто ... :new_Eyecrazy:
Чета и на вярвам на ушите си просто.
Тая неграмотност е по-малката злина - извращението с колата е къде по-голяма.

RoMAN
29-03-2010, 23:44
После защо алфите били счупени, окачването им не ставало и тн. Ем то аз така, като гледам хората си ги ползват за трактори из дивото. Как после няма да се продават в окаяно състояние и не безценица.

nikotm
29-03-2010, 23:58
И джипките закъсват,него карайте човека да си купува джип.
http://vbox7.com/play:ece7f0e8

пс.И пич,карай си колата кадето си искаш.Нали ти си я ремонтираш.

stefoo
30-03-2010, 11:56
леле колега имал си късмет че е имало трактор ами аз с мойта 156 ще хода на риба на р.янтра в едни шубраци,караш между дъеветата на сантиметри и като заваля един порой и стана каша и нема мърдане от там ама и трактор не може да влезне,викам си краи до тука беше легна по коремче и на никъде, спасението бяха 2 коня голямо дърпане беше и бутане накрая излезнах на асфалта имаше само една щета строшена кора под двигателя и колата беше надрана цялата от клони.е поне аз колега хванах няколко каракудки за успокоение:bouncing_smiley: но повече в шубрака с алфата не влизам вече си ходиме с лада нива

JORKOOO
30-03-2010, 12:05

Ей КОЛЕГА, знаеш ли от кога търся някой от форума да ходим за риба!!!
Имам за тази цел едно Рено Клио което е като КАТЕРИЦА!!!!
Ако бяхме затънали с него,щяхме сами да го избутаме.
Бих се радвал да звъннеш и да отидем за риба с бира!:cheers:

VIHHRONNY
01-04-2010, 18:35
После защо алфите били счупени, окачването им не ставало и тн. Ем то аз така, като гледам хората си ги ползват за трактори из дивото. Как после няма да се продават в окаяно състояние и не безценица.
те са счупени щото не се поддаржат
а що се отнася до джипа никога няма да си купя
да карам може но мой не
аз сум по шосейните коли