Log in

View Full Version : Стикер за задното стъкло

hell_cat
28-03-2010, 20:51
Колеги кажете ми от къде да си намеря стикер за задното стълко на КАРБ?

S_G_M
28-03-2010, 20:54
b_angelov има файла за стикера . А направата му струва 1-2 левчета.

hell_cat
28-03-2010, 20:55

Така ли а кой може да ми го направи тогава :)

Mirela
28-03-2010, 20:57
Колко хубаво щеше да е някой да ползва търсачката.

S_G_M
28-03-2010, 20:58
Ами в рекламните къщи , по принцип за 1 бройка може да не се съгласят , ама на теб няма да откажат :)

hell_cat
28-03-2010, 21:00
Ами в рекламните къщи , по принцип за 1 бройка може да не се съгласят , ама на теб няма да откажат :)

Хаха мислиш ли :) ОК мерси

BoxerPower
28-03-2010, 21:57

Сори ама ей тва изречение страшно много ме напушва на смях... не знам дали само моето МПС си играе такива шегички с мен, но мисля, че голяма част от мъжкото съсловие във форума не само ще ти го намерят тоя стикер, ами и с удоволствие биха ти го сложили.......... на задното стъкло :rotfl:

По едно време мислех да го взема тоя файл от някой, да направя една сурия стикери и да ги раздам безплатно на колегите. Бях го замислил за италфест-а миналата година, но така и не успях да стигна до него по редица причини. Тая година пък съм леко без Алфа и мероприятието се обезсмисля. Иначе бачкам в такава фирма и по принцип мога да направя не само стикери за стъклото, но и магнитчета за хладилник и тн.

П.П. Абе някой замислял ли се е по въпроса или само аз го виждам, но КАРБ прочетено обратно си е чист БРАК?!

hell_cat
28-03-2010, 22:06
П.П. Абе някой замислял ли се е по въпроса или само аз го виждам, но КАРБ прочетено обратно си е чист БРАК?!

Теб май доста ти работи МПС-то :D

mirchozo
28-03-2010, 22:11
Те много работи прочетени наобратно имат друг смисъл, но какво от това, то и брак има доста значения, тъй че...

Та понеже работиш в такава фирма, като толкова искаш да помогнеш, вземи направи на колегата един стикер, а защо не 10-на и който иска да си купи...

пп байдъуей ето я темичката с файла
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38074&highlight=%CA%C0%D0%C1

ivan dimitrov
28-03-2010, 22:28
---

BoxerPower
28-03-2010, 22:36
Та понеже работиш в такава фирма, като толкова искаш да помогнеш, вземи направи на колегата един стикер, а защо не 10-на и който иска да си купи...

пп байдъуей ето я темичката с файла
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38074&highlight=%CA%C0%D0%C1

Бе без пари ше ви ги направя и не само на колежката ми на всички, само фолио дайте ;)

mirchozo
28-03-2010, 22:59
Абе понеже не ми е ясно - да попитам.
За да си лепнеш такъв .... стикар не е ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си член на клубът!!??
Щото аз мога и стикер "NASA" да си лепна .... отзаде...
И другият въпрос - като си платиш членският внос не ти ли го ..... слагат..... автоматично!!??

Aз не мога да отговоря на този въпрос, въпреки че имам стикер, който според мен е по-скоро с цел популяризирането на форума, един вид с рекламна цел. А това с членския внос, май първо трябва да стане ясно за какво ще се плаща, на кого ще се плаща и т.н.

firedragon
28-03-2010, 23:03
Aз не мога да отговоря на този въпрос, въпреки че имам стикер, който според мен е по-скоро с цел популяризирането на форума, един вид с рекламна цел. А това с членския внос, май първо трябва да стане ясно за какво ще се плаща, на кого ще се плаща и т.н.

Всичко е ясно,даже има и тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=44722 Парите до колкото знам отиват за мироприятията.

Mirela
28-03-2010, 23:09

То е ясно на кого се плаща и за какво се плаща :)

ivan dimitrov
28-03-2010, 23:56
---

hell_cat
29-03-2010, 00:18
Е! Очевадно не всичко е ясно.
За да рекламирате форумът си слагайте стикер със съответният надпис.
Иначе е некоректно спрямо колегите членове на клубът. Поне аз така си мисля де.
Не че ми е работа, ама взе да ми писва от тоя силикон вече ...

Хаха ами от това което каза пък ти не че стана много ясно, къде е разликата между стикерите които рекламират форума т.е. със "съответния надпис" и тези които си слагат членовете на клуба, но както и да е.
И кое точно ти е писнало.....

ivan dimitrov
29-03-2010, 00:24
---

tokata_pz_flex
29-03-2010, 01:20
Няма значение! Чеша си клавиатурата тука... .
Спамя си бе!
п.п.Упс! Сега видях темата Ви по надолу. Стана ма-а-а-алко недоразумение.
Писнало ми е от фалш и поза. Не коментирам ничий дадености(купености евентуално).
Определено би имало разлика ако стикерът е "Форум Алфа Ромео" примерно, а не "Клуб Алфа Ромео".

Колега , темата е за стикер ... а не за силикон .
Спам темата е другаде .
Клуб Алфа Ромео България си е от край време , и едва ли някой би искал промяна .
Поздрави .. :)

hell_cat
29-03-2010, 02:18
Няма значение! Чеша си клавиатурата тука... .
Спамя си бе!
п.п.Упс! Сега видях темата Ви по надолу. Стана ма-а-а-алко недоразумение.
Писнало ми е от фалш и поза. Не коментирам ничий дадености(купености евентуално).
Определено би имало разлика ако стикерът е "Форум Алфа Ромео" примерно, а не "Клуб Алфа Ромео".

Радвам се, че не е било умишлено, за малко да го приема лично :D:D бзк

b_angelov
29-03-2010, 08:03

Миналата година нали раздадох едно тесте стикери. И ти хвана прИмоцията, ако помниш ;)

fiore
29-03-2010, 09:54

КАБР раздава стикерите безплатно. По редовнит срещи в софия има. Ако дойдеш на пролетния събор ще ти дам за търновските фенове и от двата размера

Хаха ами от това което каза пък ти не че стана много ясно, къде е разликата между стикерите които рекламират форума т.е. със "съответния надпис" и тези които си слагат членовете на клуба, но както и да е.

Абе понеже не ми е ясно - да попитам.
За да си лепнеш такъв .... стикар не е ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си член на клубът!!??
Щото аз мога и стикер "NASA" да си лепна .... отзаде...
И другият въпрос - като си платиш членският внос не ти ли го ..... слагат..... автоматично!!??
Стикерите които само членове имат са триъгълни с трикольор. От тази година са с годината на членство. Стикерът "Club Alfa Romeo Bulgaria" , на който е изписан и адреса на сайта( респективно форума) е за феновете.

Е! Очевадно не всичко е ясно.
За да рекламирате форумът си слагайте стикер със съответният надпис.
Иначе е некоректно спрямо колегите членове на клубът. Поне аз така си мисля де.
Не че ми е работа, ама взе да ми писва от тоя силикон вече ...

Прочети горенаписаното и ще видиш че не е проблем. Члновете си имат уникални годишни стикери.

Бе без пари ше ви ги направя и не само на колежката ми на всички, само фолио дайте

Ами то фолиото е това което струва повечето пари. особенно за стикери

BoxerPower
29-03-2010, 15:28
Ами то фолиото е това което струва повечето пари. особенно за стикери

Именно ;) Само дето рекламните агенции режат главите на клиентите за малки количества и примерно става нещо от сорта на:

2 лв. за фолиото + 1 лв. за плотера + 2 лв. за фирмата = 5 лв. кеш и айде на люлките!

Докато в същото време за работниците като мен и техните приятели, примерната сметка е:

1 лв. за фолиото + 0.50 лв. за плотера + 0 лв. за фирмата = 1.50 лв. + "ах, че си обичам работата" ;)

търтей
29-03-2010, 15:35
Именно ;) Само дето рекламните агенции режат главите на клиентите за малки количества и примерно става нещо от сорта на:

2 лв. за фолиото + 1 лв. за плотера + 2 лв. за фирмата = 5 лв. кеш и айде на люлките!

Докато в същото време за работниците като мен и техните приятели, примерната сметка е:

1 лв. за фолиото + 0.50 лв. за плотера + 0 лв. за фирмата = 1.50 лв. + "ах, че си обичам работата" ;)

Демек крадете яко, а.
кеф ...

fiore
29-03-2010, 15:56

А може би сметката е 1,50 за мен и една гореща супа за фирмата:)))
Иначе може да намалим малко цената и да стигнем до нормалната:)))
Какво ще кажете за около 45-50 ст. с включена Печалба на фирмата и ДДС.

Както и да е. Вече казах за тези стикери.

kokless
29-03-2010, 16:03

А защо трябва да се плаща за фолио и за плотер.Те не са ли на фирмата?:boo:

Alfa User
29-03-2010, 16:41
Ми сигурно щото няма абсолютно безплатен обяд ...

BoxerPower
29-03-2010, 19:54
А защо трябва да се плаща за фолио и за плотер.Те не са ли на фирмата?:boo:

Ами фолиото няма как да не се плаща при положение, че за да имаме фолио трябва да го вземем от дистрибутор (ние не го произвеждаме), а те обикновено продават, не правят подаръци. Що се отнася до плотера, има едно нещо дето се нарича амортизация и реално погледнато работата му не се плаща, а се начислява сума за амортизация ;)

А може би сметката е 1,50 за мен и една гореща супа за фирмата:)))
Иначе може да намалим малко цената и да стигнем до нормалната:)))
Какво ще кажете за около 45-50 ст. с включена Печалба на фирмата и ДДС.

Колега тия цени както съм написал са колкото да дам пример да онагледя нещата т.е. далеч не са реални ;)

Bobi_33
29-03-2010, 20:13
Абе аз си имам такива стикери тук вкъщи. Само, че са от малките, тия дето се лепят отвън. Най-старите се лепяха отвътре. На моята кола не съм лепил, щото е голям кенеф и е срам за клуба.:grin:

hell_cat
29-03-2010, 20:13
Такаа и все пак някой би ли ми направил такъв, ще си платя 1-2-5 колкото струва :) Тъй като не знам дали ще мога да отида на Пролетния събор (точно тогава имам рожден ден :) )

firedragon
29-03-2010, 20:25
В Дигитала в Бургас няма ли да го направят тоя пусти стикер?

hell_cat
29-03-2010, 20:37
В Дигитала в Бургас няма ли да го направят тоя пусти стикер?

Ми идея си нямам, аз дръпнах файла от лика, който mirchozo ми пусна и освен да се метна до там и да ги питам .

BoxerPower
29-03-2010, 20:47
Бе аз с удоволствие ще ти го направя тоя стикер дет се вика само за усмивка дори, ама проблема е, че докато стигне до теб (гледам си от ВТ) той ше стане златен и цялото нещо се обезсмисля... освен ако някой ден просто нямаш случаен път през Разград за да ти го дам на ръка :dunno:

П.П. Колегите с МПС кат моето да не питат какво ще давам на ръка :saint:

hell_cat
29-03-2010, 21:09
Бе аз с удоволствие ще ти го направя тоя стикер дет се вика само за усмивка дори, ама проблема е, че докато стигне до теб (гледам си от ВТ) той ше стане златен и цялото нещо се обезсмисля... освен ако някой ден просто нямаш случаен път през Разград за да ти го дам на ръка :dunno:

П.П. Колегите с МПС кат моето да не питат какво ще давам на ръка :saint:

:) Всъщност живея в Бургас, а по Български пощи пратката е около 4лв.

BoxerPower
29-03-2010, 21:31
Дори и така да е, за 4 кинта 100% ще намериш студио в Бургас където като влезнеш не само ще ти направят стикера ами и кафе ше ти пуснат докато чакаш ;)

hell_cat
29-03-2010, 21:49
Дори и така да е, за 4 кинта 100% ще намериш студио в Бургас където като влезнеш не само ще ти направят стикера ами и кафе ше ти пуснат докато чакаш ;)

Хахаха ми може

hell_cat
01-04-2010, 17:00
Вече си имам стикер, благодарение на колегата R_O_K_O :dance:

R_O_K_O
04-04-2010, 20:41
А колегата R_O_K_O има още стикери за колегите. Който иска да казва и да казва от къде иска да го лепи отвътре или от вън.

Xtrime7
05-04-2010, 07:26
А колегата R_O_K_O има още стикери за колегите. Който иска да казва и да казва от къде иска да го лепи отвътре или от вън.

Колега,като идваш до шумен донеси ми един за задния прозорец за от вътрешната страна.Ако не ти е проблем де.

R_O_K_O
07-04-2010, 09:59
Колега,като идваш до шумен донеси ми един за задния прозорец за от вътрешната страна.Ако не ти е проблем де.
Е ся голяма приказка каза... напрао нямам думи ще ти докарам все пак на Старата Лисица ми даде файл-а как няма да ти докарам ;). Като идвам ще ти врътна един телефон.

V@K@T@
07-04-2010, 10:06
Е ся голяма приказка каза... напрао нямам думи ще ти докарам все пак на Старата Лисица ми даде файл-а как няма да ти докарам ;). Като идвам ще ти врътна един телефон.
Роко искам и аз къв лев само кажи за от вътре
:bounce8:

renyx
07-04-2010, 11:37

По-добре му напиши л.с. Утре ще ми изпрати на мен и да не се разкарва два пъти.Стикерите са безплатни , само доставката си плащаш.

R_O_K_O
07-04-2010, 21:13
На тебе заради страхотната организация на 27.03. 5 ще ти пратя ако кажеш ;) казвай как ги искаш на събиране в Шумен ли да ти ги нося или ще ми пратиш ЛС с адрес :)

Xtrime7
07-04-2010, 22:37
На тебе заради страхотната организация на 27.03. 5 ще ти пратя ако кажеш ;) казвай как ги искаш на събиране в Шумен ли да ти ги нося или ще ми пратиш ЛС с адрес :)

Ако искаш му ги донеси,аз ще му ги дам след солидна почерпка :):):)

R_O_K_O
07-04-2010, 22:44
Ако искаш му ги донеси,аз ще му ги дам след солидна почерпка :):):)
Ха-Ха чакай сега и да излезе на моя гръб. Не може ли аз да съм почерпен вместо тебе. Я измислете една среща и ще докарам на всички лепенки. Ама да не е тая неделя щото мисля да се видя и с Алфистите от моя град ;)

V@K@T@
08-04-2010, 13:02
тая Събота ще има в Търговище от 15:00 на борово око заповядайте всички ... а относно стикерите май най-добре на някое събиране :)

R_O_K_O
08-04-2010, 22:04
тая Събота ще има в Търговище от 15:00 на борово око заповядайте всички ... а относно стикерите май най-добре на някое събиране :)
Ще ги дам на Шуменската група като пътувам и ще си ги получиш като се видите ;)

V@K@T@
09-04-2010, 03:09
Ще ги дам на Шуменската група като пътувам и ще си ги получиш като се видите ;)
Страхотно благодаря ти :)