View Full Version : анкета:Дървен философ ли е Търтея
virusalfa
10-05-2006, 17:19
Според вас дървен философ ли е Търтея? Дали се обажда на всяка тема като на всяка манджа меродия и дали не го сърби газо постоянно? :roll:
айде айде намери се кой да се вълнува :twisted:
Абе то тая анкета е нещо от рода на присмял се хърбел на щърбел ама , нищо не съм казал :P
ALFA33S16V
10-05-2006, 21:40
Всеки има право на мнение, но Търтея малко от високо гледа на нещата и най-вече на тукашните членове. Не му се косете, може и някоя истина да каже някой път на подходящото място и по подходящото време. А и книжки чете момчето, значи е начетено.
Аз самият понякога пиша глупости не, че искам, но просто ме мързи да пиша или щото върша няколко работи наведнъж. Ама какво да направя като все си мисля, че всички са наясно с много неща, а много добре знам, че не е така.
Аз самият постоянно пиша глупости ... :roll:
изкрено се исфинявам на всички дето сам прочел повече книшки от тех :oops:
изкрено се исфинявам на всички дето сам прочел повече книшки от тех :oops:
Почвай да пишеш книжки, стига само си чел :!: :wink: :wink:
Абе то тая анкета е нещо от рода на присмял се хърбел на щърбел ама , нищо не съм казал :P
точно :lol:
Тая анкета ми прилича много на тази в Lancia Клуба :) :)
:arrow: http://lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2460&highlight=%E4%EE%F1%E0%E4%E5%ED
Тая анкета ми прилича много на тази в Lancia Клуба :) :)
:arrow: http://lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2460&highlight=%E4%EE%F1%E0%E4%E5%EDВиж бате между дървен философ и досадник има голема разлика :wink: :wink: а и човека от Ланча форума е спамер а нашия е всезнайко-нема лошо Петреееееееееееееееееее :lol: :lol: :lol:
:rotfl::rotfl::rotfl:
Петреее
Виж бате между дървен философ и досадник има голема разлика а и човека от Ланча форума е спамер а нашия е всезнайко-нема лошо Петреееееееееееееееееее
То това е ясно :idea: , кой какъв е, думата ми беше че и :arrow: двете анкети са насочени към някой потребител от форума и по това си приличат :wink: :)