PDA

View Full Version : Цариградско катастрофа

ShoxXx
11-05-2006, 01:28
Сега влизам от работа. На връщане от Нова по Цариградско малко преди Плиска имаше един Кадет спрян настрани в зеленото между Цариградско и локалното и няколко таксита. 50м по-надолу обаче имаше бордо Alfa Romeo 146 Ti, около което нямаше никого. В ляво нямаше нищо на колата, но се беше килнала напред и надясно и това, което видях едвам от капките в задното огледало беше нещо от типа на: без десен калник - сиреч блъснат. Надявам се ако собственика/чката на колата посещава този форум да е ОК и каквото можем ще помагаме.

Naso
11-05-2006, 01:58
Владу преброй се и кажи, че ти нема нищо, АМА ВЕДНАГА !

Mony
11-05-2006, 03:49
Няма пострадали :( ама се размазах като куче :( Кадета ме засече а карах много бързо намалих колкото мога ама му влязох отзад. Предна дясна гума висеше буквално. Един господ знае как съм овладял колата. Отивам на църква :!:

proper
11-05-2006, 09:06
добре че няма пострадали.......

MONI
11-05-2006, 09:11
Няма пострадали :( ама се размазах като куче :( Кадета ме засече а карах много бързо намалих колкото мога ама му влязох отзад. Предна дясна гума висеше буквално. Един господ знае как съм овладял колата. Отивам на църква :!:

Абе колега да не ти звучи досадно ама все пак си направи сметка от колко време имаш книжка, колко ти е бърза колата и как я караш в мокро време.

Важното наистина е че нищо ти няма и няма други пострадали, но се надявам това да ти е като обица на ухото!!!

sharky
11-05-2006, 09:15
Наистина евала на момчето че си призна за бързото каране, повечето хора не го правят, а тези, които имат бързи коли и карат бавно по цариградско са малко :idea:

valjo
11-05-2006, 09:41
леле брато, добре че си жив и здрав, ламарини и другото се прави ...

всичките караме като луди, секи според двигателя си де, и стават и такива работи .....

важното е да сме живи и здрави

vladu
11-05-2006, 10:41
Владу преброй се и кажи, че ти нема нищо, АМА ВЕДНАГА !

ми не съм аз ... радвам се, че колегата е здрав ... и да не се случва на никого повече.

Mony
11-05-2006, 10:57
Приемам всякакви критики. Сам съм си виновен и ЩЕ си взема поука! Надявам се същото да направи и шофиора на кадета. Все пак писаха, че и двамата имаме еднаква вина... Хайде отивам в БулИнс да се оправям със застраховката

Venci
11-05-2006, 12:32
Мони87, всеки от нас има по една такава обица на ухото. Някои като мен вече нямат място по главата и почваме на други места да ги редим обиците :oops: . Важното е, че няма пострадали. Знам, че не ти е приятно да го чуеш, но наистина поизчакай. Покарай малко повече. Знам какво ти е, но още ти е рано да летиш като пилот изпитател.

vladu
11-05-2006, 12:53
Приемам всякакви критики. Сам съм си виновен и ЩЕ си взема поука! Надявам се същото да направи и шофиора на кадета. Все пак писаха, че и двамата имаме еднаква вина... Хайде отивам в БулИнс да се оправям със застраховката

ква вина, кви критики ... живей си живота, карай си колата ...
:wink:

Quadrifoglio
11-05-2006, 12:59
Аз 5 месеца след като си бях взел шофьорксата книжка се качих на 145QV и сега като се сетя колко глупости съм правил съм благодарен че минах без никакви произшествия. Голям кеф е. Тогава съм се забавлявал много с тази кола но наистина трябва много да се внимава защото има много страшни неща. Въпроса е да се остава само с поражения по ламарините! Със здраве и умната :)

ShoxXx
11-05-2006, 13:44
Safety car-a дебне за всичко!
Аз всяка вечер като се прибирам не падам под 130 до светофара на орлите, но снощи просто реших, че няма да е така...иначе както Пандо каза...тия 145-ци какво са видяли. Ако моята можеше да говори съм сигурен, че щеше да отиде до КАТ и да каже "Аз повече не искам да съм QV-то на ShoxXx!!!"

Naso
11-05-2006, 13:50
Аз 5 месеца след като си бях взел шофьорксата книжка се качих на 145QV...

На мен па QV ми е първа кола :roll: и я вземах заедно с книжката :wink:

К'ви критики, к'ви пет лева ? Важното е да си жив и здрав, а ламарини се изправят... сега може, да я направят и да стане по добре... кой знае 8)

vw_golf_2
11-05-2006, 15:40
аз карах на около 200-300метра зад мони87....видимостта не беше хубава...но видях как някаква кола се върти на врати :shock:
помислих че е алфата....но се оказа невинен таксиджия който се е движел в най-дясна лента с не повече от 70км/ч....и опела след удара в алфата е треснал таксито :( и го е обърнал...
едвам извадихме човека...таксито стоеше на лявата си страна...десните врати не можах да ги отворя....но багажника успях....колата имаше газова......

Добре че всички са добре!На таксито му трябва една кофа кит и става нов внос...
алфата е по-зле :(
а опела да го д*ха :evil:

gigi
11-05-2006, 20:15
Добре че не си пострадал колега! А иначе всеки прекалява със скоростта от време на време и прави тъпотии, но се надявам всички да внимаваме малко повече и случайте на изцепки да са по малко!!!
А тва QV-тата ако можеха да говорят..........

georgyg
11-05-2006, 20:28
А тва QV-тата ако можеха да говорят..........

щяха да кажат, че само 70 годишни баби ги карат с най много 50 км.

Хубавото е в случая, че няма пострадали, колите се правят :!:

Но нека да караме с една идея по разумно.

Инече вчера сутринта на бул. България един щеше да ме направи двуместен с едно Ауди Б4 на светофара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А и караше бебе на задната седалка и и едвам спря до мен!!!
То на всеки се случва, но сега и времето и малко кофти.

Gogata
13-05-2006, 23:16
малко :offtopic:

Ужасна гледка ме сполетя днес..147 rosso,двувратка просто не приличаше на кола :bash: :jason2: Някой така е беше смазал,че едвам е познах(дори номера нямаше),надявам се че не е някой колега :roll:

hristiqn
20-05-2006, 13:42
батка , дано да ти се оправи колата. и аз се бласнах с около 100 и отдясно сам смазан за сведение сам си поръчал части :
- фар - 90 лв
- десен калник около 55
- капак - около 140
- мигач 15
и си търся пласмасите , които са под калника