Log in

View Full Version : Търся човек, който се занимава с проекти в сферата на образованието и културата

odisey
31-03-2010, 11:41
Търся човек, който се занимава с разни европейски или БГ проекти в сферата на образованието и културата ... :) намислил съм тука едни неща свързани с музика :) та ако има някой наясно с тия неща ще съм много благодарен (изразено в каса бира) за информацията :) ... като цяло какви са процедурите, какви възможности има и т.н.

---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

:band:

milenamr
31-03-2010, 14:47
Какво по-точно те интересува?В образованието се работи по проекти от най-различно естество, няма единна система и принцип за работа по прокети.
Въпроса ти е прекалено общ.

odisey
31-03-2010, 15:07
Еми като начало по общи работи, проектът ми е интернет сайт за развитие на млади музиканти :) но се пак не съм особено наясно какви са процедури, изисквания, начин на работа с такива институции и т.н. :) иначе проектчето си е направено готово ама трябва да се напраи така че да го харесат :))

Stoyan Georgiev
31-03-2010, 15:11
това, което търсиш ти е конкурс, по който да намериш финансиране...

с готов проект да намериш някой, който си търси да финансира нещо си ще ти е трудно, защото парите са вече разпределени по разните пера, т.е. има определени конкурси за конкретни неща, пари, които да си търсят собственик за съжаление няма току така :(

odisey
31-03-2010, 15:12
Е да, тва горедолу ми е ясно, ама 1. намерих някв конкурс, 2 по разни фондации мисля че също може да стане работата ... бе като цяло искам да проуча тоя въпрос щото ми е малко тъмен ... :):butt: