Log in

View Full Version : Вдигнаха ми колата !

Smeshnika
01-04-2010, 21:41
И така колеги,вече и аз съм в клуба на голф-игрищата (тревна площ).
Днеска си паркирам към 13:35 до МОЛ Сердика...
Към 20:00 излизам от мола отивам там,където бях паркирал и гледам,че колата я няма...викам си "брей вече забравям и къде съм я паркирал".
Одзъртам се още 1-2 мин и си викам то остават 2 неща :super:
I Да са ми откраднали колата
ІІ Да я е вдигнал паяк

Гледам мястото,където беше колата и гледам пясък,камъни,цимент,кал,но не и терва (но не за тази,която си мислите :saint: )
Викам то да са я откраданли,най-много да се набутат (говоря за реното).
И стигнах до извода,че съм бил на тревна площ :fuckoff: ! ! !
След 10мин. се върнах обратно на работното място,за да позвъня,че телефона ми нямаше батерия !
Взимам тела и се чудя....на 166 ли да звъня...нз.както и да е звъннах.Казаха,че ще проверят и след известно време ми казаха ,че колата ме чака някъде на Евлоги Георгиев.

Нaправо ми падна шапката...било е тревна площ,след което избухнах в смях и то рядко бруталeн смях :tooth: :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
(Викам си "да ви пикам на тревната площ)
Та се отървах със 40лв за паркинга и въпроса ми е какъв ще бъде акта ?
От паркинга казват,че ще е минимален или както се пееше в една песен "50 лева разходи,каляски маркови" :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

И внимавайте много къде паркирате,защото тревните площи могат да са с "камуфлаж" :fuckoff::fuckoff::fuckoff:

BoxerPower
01-04-2010, 21:50
Честито :sex:

yo
01-04-2010, 22:00
ми заслужаваш си го колега, що газиш тревата (не тази която си мислиш) :lupe::haha:

sen7
01-04-2010, 22:22
Абе а някой сеща ли се за паркинга на Зоната на Орион , срещу магдоналц - там има някакви парко месста с трева нарочно покрити.Абе трябва да сте го виждали, за да знаете.Е тогава какво правим ?!

търтей
01-04-2010, 22:26
Абе а някой сеща ли се за паркинга на Зоната на Орион , срещу магдоналц - там има някакви парко месста с трева нарочно покрити.Абе трябва да сте го виждали, за да знаете.Е тогава какво правим ?!

Е стига опростенческо мислене де. Тревна площ е такава която е вписана в кадастъра като тревна площ. Щом е вписано като паркинг е паркинг, нищо че има трева. Мисля, че е ясно на всички, нали. А това че от паркиране по полянките те стават кални дупки сме виновни само ние.

Smeshnika
01-04-2010, 22:31
Е стига опростенческо мислене де. Тревна площ е такава която е вписана в кадастъра като тревна площ. Щом е вписано като паркинг е паркинг, нищо че има трева. Мисля, че е ясно на всички, нали. А това че от паркиране по полянките те стават кални дупки сме виновни само ние.

Точно така !
За това ви призовавам да бъдете по-внимателни,когато паркирате на такива места !

Galeano
01-04-2010, 22:35
Точно така !
За това ви призовавам да бъдете по-внимателни,когато паркирате на такива места !

Прието,колега. КраЙ

Не се стърпях заради аватара ти.:lol:

Mind_Control
01-04-2010, 22:41

Значи да си копирам един кадастър и да си го нося в жабката заедно с картата на София :D

Виновни са тия с високите коли, ние с тия ниски алфи по бордюри не можеме да се качиме..

търтей
01-04-2010, 22:44
Значи да си копирам един кадастър и да си го нося в жабката заедно с картата на София :D

Виновни са тия с високите коли, ние с тия ниски алфи по бордюри не можеме да се качиме..

Най-добре изобщо да не паркираш и да се движиш с колело :starwars:

Smeshnika
01-04-2010, 22:57
Най-добре изобщо да не паркираш и да се движиш с колело :starwars:

Тоя номер с колетото го пробвай ти !
Забелязъл съм,че вечно отправяш някакви критики,то не беше за правописа,то не беше за глупавите теми...
Ние,не сме ти нито на образованието,нито на годините... знаем !
Просто те моля да ни оставиш да обсъдим нашите си болежки и мнения.Стига ни че се връщаме уморени и съсипани от работа и др. проблеми,не ни трябват и злобни забележки и коментари преди лягане ! ! !

търтей
01-04-2010, 23:01
Уау. Нещо ирония, а у?

Ichkin
01-04-2010, 23:45
Уау. Нещо ирония, а у?
Не им се сърди ... те младите са така :pfbbt:
А за паркирането ... дори да е позволено да се паркирам там дето спирам ... винаги се оглеждам да спра несгодно за вдигане :saint:
Навици баце :machinegunner:

injekciona
02-04-2010, 08:35
Аз до колкото четох, при вдигане от паяк, вече не се пише акт :biker:

sen7
02-04-2010, 14:35

Представих си как вадя кадастъра от колата и почвам да обяснявам на хората, дето ми дигат колата, че нямат право :)
Принципно си прав (предполагам) ама идеята ми беше, защо са се хабили да слагат трева на местата за паркиране ?! И то е купено и сложено.

cassillas
02-04-2010, 18:20
При 1600 парко места на МОЛ Сердика си спрял някъде по бордюрите еми нормално е да те вдигнат:sniping:

sen7
02-04-2010, 21:21
Преди малко един приятел разправя , че му написали акт-че , че я бил качил в тревата пред блока................в Надежда :)

detelazurno
02-04-2010, 22:35
Е като на колегата не му се четат критики преди лягане да си беше пуснал темата сутринта или по обедно време. И ще ме прощава ама там е било кал защото е имало и други като него. Като няма място ще спрете някъде другаде вместо да се катерите по тротоарите и тревните площи (колкото и да не ви изглеждат такива). Няма да ви се счупят краката ако походите 400 метра повече.

Smeshnika
02-04-2010, 23:56
При тези над 1600 места,ние нямаме служебни,а ако я паркирам в паркинга на мола,след първите 2 часа,ще бъда таксуван много яко ! :prescription:

търтей
02-04-2010, 23:59
идеята ми беше, защо са се хабили да слагат трева на местата за паркиране ?! И то е купено и сложено.

Ми за да не става кално, почти съм убеден

Sm0k
03-04-2010, 20:45
При тези над 1600 места,ние нямаме служебни,а ако я паркирам в паркинга на мола,след първите 2 часа,ще бъда таксуван много яко ! :prescription:

Е тва, че нямате служебни проблем на общината ли е?

ФЕРАРИСТ
04-04-2010, 13:45
Добре де аз не виждам начин драйвера да докаже дали е бил спрял на асфалта, или два метра встрани на тревата - вдигнат си, цакаш си, ако не си снимал колата си на фона на днешен вестник, каке спряна правилно, нямаш големи шансове....не че и ако е направено това шансовете скачат драстично но все пак....