View Full Version : Проучване за втора Национална среща на Алфа 155
Колеги давам срок до сряда вечер за менюта и записване, за последен път моля за повече сериозност и активност, винаги стават грешки прехвърям темата по 100 пъти, ако има такива ме извинете и оповестете още сега :)
Отдолу прилагам в екселче списъка засега МОЛЯ огледайте го обстойно за грешки :)
В същност се оказа че сме няма и 40 човека....... супер несериозно отношение..... колегите които са с празни полета съм ги оведомил на лично, но....
ПП: Алекс моля да коригираш инфото в първия пост има доста хора +1 които ще идват сами, погледни приложеното от мен екселче :) и ти благодаря предварително :)
аз съм ОК, благодаря колега :holiday2:
Колеги давам срок до сряда вечер за менюта и записване, за последен път моля за повече сериозност и активност, винаги стават грешки прехвърям темата по 100 пъти, ако има такива ме извинете и оповестете още сега :)
Отдолу прилагам в екселче списъка засега МОЛЯ огледайте го обстойно за грешки :)
В същност се оказа че сме няма и 40 човека....... супер несериозно отношение..... колегите които са с празни полета съм ги оведомил на лично, но....
ПП: Алекс моля да коригираш инфото в първия пост има доста хора +1 които ще идват сами, погледни приложеното от мен екселче :) и ти благодаря предварително :)
Аз също разгледах списъка и съм ОК. Крайно, ще бъда само аз.
Колеги не съмс е изразил правилно :) значи след сряда ако някои дойде и не се записал няма д аима проблем за спане и за хапване просто дано не е много претенциопзен от към меню :)
Стягайте се че се задава жега :) :big_heat:
Колеги не съмс е изразил правилно :) значи след сряда ако някои дойде и не се записал няма д аима проблем за спане и за хапване просто дано не е много претенциопзен от към меню :)
е жега жега .колко да е жега:kicking:
е жега жега .колко да е жега:kicking:
тебе добре ли съм те изтипосал във ексела?
да бе,за менюто нема проблем некви пилешки там па кото остане и от свинското ще го претърчим и неего:eat:
трябва вече да се разберем колегите от нашия край каде ще се чакаме та да патуваме заедно ,крайно време е си мисля:paddle:
да бе,за менюто нема проблем некви пилешки там па кото остане и от свинското ще го претърчим и неего:eat:
трябва вече да се разберем колегите от нашия край каде ще се чакаме та да патуваме заедно ,крайно време е си мисля:paddle:
Разберете се с Алекс преди 2 седмици той и Милена минаха през Троян и се видяхме :) разбрали сме се къде ще е най удобното място а аз ще доведа софииската група и от там всички заедно :)
ПП:Тъпото е че няма със всичките коли да премине групата през Троян :jumping:
Alfa User
07-06-2010, 18:53
Е, колкото и да е жега - не вярвам да е като миналата година :on_da_beach:
Сборния пункт за групите от Пазарджик и Пловдив отново е най-удобно да е в с. Труд на центъра. От там лека-полека към Карлово, Кърнаре и Троян. Сборния пункт за двете колони (София и нашата) е на разклона за Шипково точно преди/след Троян (според посоката на пристигане).
Остава да уточним само часа на събиране, за да преценим часа на тръгване. Предлагам ви обаче да подремнем и да тръгнем към обяд, за да имаме повече сили за следобяда и вечерта - в прохода и около Троян не е много жега ;) а колегите от София така или иначе ще минат по по-лесния път без катерене по балканите.
Buxalkata
07-06-2010, 20:00
аз пък си мислих за варианта нормално тръгване и по обяд да сме се уредили веЧе ...с цел разбрах,Че има много красива природа някакви скали,пещери и бла бла .. та ако са на прилиЧно растояние може да се разходиме ...домакина да каже
vaklinator
07-06-2010, 21:05
Е, колкото и да е жега - не вярвам да е като миналата година :on_da_beach:
Сборния пункт за групите от Пазарджик и Пловдив отново е най-удобно да е в с. Труд на центъра. От там лека-полека към Карлово, Кърнаре и Троян. Сборния пункт за двете колони (София и нашата) е на разклона за Шипково точно преди/след Троян (според посоката на пристигане).
Остава да уточним само часа на събиране, за да преценим часа на тръгване. Предлагам ви обаче да подремнем и да тръгнем към обяд, за да имаме повече сили за следобяда и вечерта - в прохода и около Троян не е много жега ;) а колегите от София така или иначе ще минат по по-лесния път без катерене по балканите.
.....за сметка на това са нашити с 370 километра
къде 370км? отиване и връщане ли колега :) София - Шипково е 200-210км макс :)
Колеги както се разберете на мене не ми пречи може софиянци като дойдете да се настаните и след това дасе разходим наоколо, и около обяд да отида да прибера от разклона за Шипково другата група :) Разбирайте се и да го рпавим и потвърждавайте всичко ли е наред със списъка :clap:
ПП: това ми е пост номер 777 :)
Аз съм също за тръгване по-навреме, но както кажат колегите от Пазаржик, защото скромната колона от 4 пловдивски коли ще се присъедини към тях. Затова пазарджишката група да мисли и да казва кога тръгва за да знаем ние кога да сме на линия
а бре Алекс ко спане бре майко язе викам кам 09.00 да сме тръгнали вече от с. Труд бряя.даже и да кажа :Tease:да сме у Графа,за по кафе у пласмаскови чаши
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
колко по рано сме седнали под БОРО толкова по арно ще ни дае бре
Alfa User
07-06-2010, 23:43
Аз не задължавам никой с моето мнение ...
тиииииии у Косово ли ще одиш бре мюсулманин:Tease:
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
Аз не задължавам никой с моето мнение ...
разбира се ама не смяташ ли ,че е малко късно на обяд
колкото по рано толкова повече време за бира
155_8000rpm
08-06-2010, 19:40
а бре Алекс ко спане бре майко язе викам кам 09.00 да сме тръгнали вече от с. Труд бряя.даже и да кажа :Tease:да сме у Графа,за по кафе у пласмаскови чаши
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
колко по рано сме седнали под БОРО толкова по арно ще ни дае бре
Аз съм също за тръгване по-навреме, но както кажат колегите от Пазаржик, защото скромната колона от 4 пловдивски коли ще се присъедини към тях. Затова пазарджишката група да мисли и да казва кога тръгва за да знаем ние кога да сме на линия
Аз съм на линия по всяко време освободил съм се от секви задължения и съм готов да смачкам неколко бирички до вечерта,така че каквото кажете.
Последно приканване към всички утре е сряда.........
номера ,ми е 0888 94 24 83 - Драго, ако някой има въпроси относно нещо моля нека ми звънне :)
ПП: Много сте несериозни колеги.....направо се отчаях
Buxalkata
09-06-2010, 00:37
аз съм за ранно тръгване и докато домакина се развежда из забележителностите ще пъкаме бири лаф и семки :) смятам Че тази комбинация ще е екстра ем walking em drinking:respect: (може да има правописни грешки ама не довиждам мноого много до събота група
П.С а ние от софиа в колко и от каде тръгваме ??????:upsidedwnsmiley:
milenamr
09-06-2010, 01:08
Аз по-рано от 12ч не мога да тръгна, така че ако държите наистина посред нощ да тръгвате ще е без мен :(
Alfa User
09-06-2010, 02:01
Ми тогаз ситуацията е ясна - всички тръгват сутринта в 9, а ние ще се появим по някое си време... к'вото - такова.
При мен са стикерите за Втората национална среща - огромни благодарности на Андрей (alf), който за пореден път спасява положението със собствени средства - за което ще бъде сериозно полят с бирички :respect:
Стикерите са станали супер, и са малко по-малки този път. Имаше двама-трима колеги, които поискаха да имат стикери, и ще бъдат възнаградени.
@ Драго - пич, не се тормози, който не е заявил нищо, ще се спасява на място - не може да тичаш на всекиму по г.за ! В крайна сметка, големи хора сме и се предполага, че всички имаме акъл в главите ...
Ми тогаз ситуацията е ясна - всички тръгват сутринта в 9, а ние ще се появим по някое си време... к'вото - такова.
При мен са стикерите за Втората национална среща - огромни благодарности на Андрей (alf), който за пореден път спасява положението със собствени средства - за което ще бъде сериозно полят с бирички :respect:
Стикерите са станали супер, и са малко по-малки този път. Имаше двама-трима колеги, които поискаха да имат стикери, и ще бъдат възнаградени.
@ Драго - пич, не се тормози, който не е заявил нищо, ще се спасява на място - не може да тичаш на всекиму по г.за ! В крайна сметка, големи хора сме и се предполага, че всички имаме акъл в главите ...
Ами няма как да не се ядосвам Алекс при положение че голямо желание и големи заявки и в крайна сметка половината хора ........ несериозно е.....
Значи софииската група ако имат желание ще ги чакам на входа на Троян от към София, като след като слезнете от първокласния път София-Варна на детелината на Абланица някой от вас ми се обади ( от там имате 17км до Троян ), Мариян мисля ми има телефона :) , ако ли не 0888 94 24 83 - Драго. И от там се повеждаме през града преминаваме 13 километровата му дължина и стигаме до мястото на което ще се чакаме с другата група (Пловдив и Пазарджик). А мястото е следното, след слизането от Беклемето има около 1 км е равен път без спускане ляв завой след който следва тесен каменен мост(като за 1 кола) след моста има 90градуса завой на дясно и веднага след това има друг мост, точно между двата моста се завива наляво за Шипково и мястото е подходящо да изчакате софииската група там :)
Ако ви харесва идеята ми само оточнете час и сме ние номера ми съм го дал остава само да се видим и да се почерпим за срещата :)
Вече има и окончателната бройка от 38 човека, като пак съм сигурен че няма да сме всички от тези 38.
Моля ако някой има връзка със rumenti77 нека да проучи дали ще идва. Благодаря
ПП: Алекс когато дойдете ти и Милена ще ми звъннете и аз ще се спусна от Шипково за да ви посрещна :) нали ще сте с 2-те легенди :plane:
Миленче, пак ли е проблема със ставането. И при мене е голям, но нали съботата по принцип ми е работна, така че и тази съм я отписал за наспиване, а и климатроника не работи, така че определено бих желал в по-хладно време.
Ами тогава групата от Пазаржиккккккк, последно кога ще сте в Труд. Оставаме две коли с вас - аз и Наско.
Алекс драсни само някой ред къде е срещата със останалата част
Колеги пропуснал съм ще трябва лаптоп за музика.... в ресторанта има уретба, аз кабелче ще подсигуря.
на кого мога да разчитам за това?
ПП: Моля някой колега да ми даде на rumenti77 номера?
Колеги пропуснал съм ще трябва лаптоп за музика.... в ресторанта има уретба, аз кабелче ще подсигуря.
0885****63
0885334263
Благодаря Мариянка, още двама отпаднали.........36 човека :sad:
milenamr
09-06-2010, 12:30
Миленче, пак ли е проблема със ставането. И при мене е голям, но нали съботата по принцип ми е работна, така че и тази съм я отписал за наспиване, а и климатроника не работи, така че определено бих желал в по-хладно време.
Не е само със ставането проблема, аз по принцип съм на работа.
Едва успях да се измъкна, като за целта трябва да отчета дейност в 11.30 и затова по-рано ми е невъзможно да тръгна.Другият вариант е да съм си на работа и да пропусна срещата, е то е ясно кой съм избрала, добре че ми се отвори такава възможност :)
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:28 ----------
Аз мога да взема моя лаптоп
Alfa User
09-06-2010, 13:21
колкото по рано толкова повече време за бира
бирата няма да свърши толкова рано :)
Ами няма как да не се ядосвам Алекс при положение че голямо желание и големи заявки и в крайна сметка половината хора ........ несериозно е.....
Така е пич - питаш ли ме мене миналата година ??? После се чудехте защо така се бях изнервил ...
ПП: Алекс когато дойдете ти и Милена ще ми звъннете и аз ще се спусна от Шипково за да ви посрещна :) нали ще сте с 2-те легенди :plane:
Аз предполагам ще мога да се докарам и до Шипково - там вече ще ни трябваш, за да кажеш за къде сме.
Няма да сме с двете легенди, щото покрай всичките разправии напоследък олекнахме яко... По-важното е, че ще можем да сме там и двамата !
vaklinator
09-06-2010, 13:42
бирата няма да свърши толкова рано :)
Така е пич - питаш ли ме мене миналата година ??? После се чудехте защо така се бях изнервил ...
Аз предполагам ще мога да се докарам и до Шипково - там вече ще ни трябваш, за да кажеш за къде сме.
Няма да сме с двете легенди, щото покрай всичките разправии напоследък олекнахме яко... По-важното е, че ще можем да сме там и двамата !
С белия лебед ще ви излезне по-тънко, пък е и наслада за окото. Аз нямах късмета на Милена да се напъхам в бяла 155 с 2.0 мотор:roll2: Тя е нещо като "черната овца".
155_8000rpm
09-06-2010, 20:08
За лаптоп и аз мога да взема...даже ще го взема,ако сме с два не е страшно...да не останем без един.
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:03 ----------
[QUOTE=toki4a;718837]дааааааа сега ще ви тура по един БАНД...ерол:Silent:[/QUOTE
Важното е бирата да е студена...
колеги,
още две места за мен в една 2-на стая, същите менюта, т.е. ставаме 4-ма:
2 двойни стаи
2 бр. вариант 1
2 бр. вариант 2
2 бр. шкембе
2 бр. пилешка
П.С. ако помните от миналогодишната среща аверчето със синьото пунто, той ще дойде с жена си.
поздрави :bouncing_smiley:
Драго предполагам не е късно да заявя още 2 места в 2-на стая, т.е. ставаме 6-ма:
3 двойни стаи
2 бр. вариант 1
4 бр. вариант 2
2 бр. шкембе
4 бр. пилешка
благодарско :meeting:
mitaka_111
09-06-2010, 22:53
приятели пожелавам ви приятно искарване на националната среща винаги сам бил един от вас и пак ще бада съжелявам че няма да сам с вас но такав е живота
vaklinator
09-06-2010, 22:56
приятели пожелавам ви приятно искарване на националната среща винаги сам бил един от вас и пак ще бада съжелявам че няма да сам с вас но такав е живота
Ти нещо да не се смахна? Ела ще те гушна при мене бе!
155_8000rpm
09-06-2010, 23:26
Днес се чухме с Митака...имате много поздрави всички и умната с алкооооохола...ейййййй пиянки готови ли сте бе.....................
vaklinator
09-06-2010, 23:46
Днес се чухме с Митака...имате много поздрави всички и умната с алкооооохола...ейййййй пиянки готови ли сте бе.....................
Не ти е точна информацията. Митака ще го доведа лично с белезници. Токича вместо се услушва да вземе да даде едно рамо, че оня пък е и тежичък. Но гарантирам, че митака ще го довлека, то иначе каква национална среща ще правим без него??!?!?
155_8000rpm
09-06-2010, 23:58
Не ти е точна информацията. Митака ще го доведа лично с белезници. Токича вместо се услушва да вземе да даде едно рамо, че оня пък е и тежичък. Но гарантирам, че митака ще го довлека, то иначе каква национална среща ще правим без него??!?!?
Да бе той каза,че ако измисли нещо ще се домъкне в последния момент,ама не знам дали ще е с белезници....да не ееее с шишетата пак...
milenamr
10-06-2010, 00:12
Аз съм за и ще помагам :strong:
Митака не трее да забравя, че не само без него няма да мине национална среща, ами и не го пускаме току така да си ходи по никое време ;) :static:
vaklinator
10-06-2010, 00:20
Аз съм за и ще помагам :strong:
Митака не трее да забравя, че не само без него няма да мине национална среща, ами и не го пускаме току така да си ходи по никое време ;) :static:
Бравооо Миленче, така трябва, щото догодина-две ще ни турат в раздела класики, пък там не сме само ние, та трябва да можеме да го превземем:)
П.П. Как е твоята бабичка? Моята ще ме надживее със сигурност.
milenamr
10-06-2010, 00:28
Бравооо Миленче, така трябва, щото догодина-две ще ни турат в раздела класики, пък там не сме само ние, та трябва да можеме да го превземем:)
П.П. Как е твоята бабичка? Моята ще ме надживее със сигурност.
Моята е по-добре от всякога :)
След като 2 месеца ме беше отчаяла от симптоми и мъки и липса на желаещи да се занимават с нея, точно в неделя, след като Алекс и Вальо запретнаха ръкави и смениха бензиновата помпа и колата полетя, не мога да я удържам.
И съм изключително радостна, че най-сетне си е отново във форма :) Дано да е така дълго време.
Благодаря ти Вальо за съдействието(за кой ли път), сигурно не подозираш колко много те обичам :kissy:,
а Алекс си знае :)
ами аз му званях и на 2 та телефона които имам ама не отговаря пустиняка:boxing:
докарай го тоз да го видя аз.............
Alfa User
10-06-2010, 07:40
Ебаси спама стана в тая тема ... шшшш'тряя да размахвам вълшебната пръчка май ... :wazuuup:
Драго предполагам не е късно да заявя още 2 места в 2-на стая, т.е. ставаме 6-ма:
3 двойни стаи
2 бр. вариант 1
4 бр. вариант 2
2 бр. шкембе
4 бр. пилешка
благодарско :meeting:
Никакъв проблем :) след малко ще се обадя със заявката :rockon:
ПП: Подушвате ли Троянския балкан и срещата предвидена в полите му :)
Никакъв проблем :) след малко ще се обадя със заявката :rockon:
ПП: Подушвате ли Троянския балкан и срещата предвидена в полите му :)
благодарско Драго,
колеги от София, ние кога ще тръгваме в събота и къде ще е сборният пункт??? :tequilla:
Furious 155
10-06-2010, 10:03
благодарско Драго,
колеги от София, ние кога ще тръгваме в събота и къде ще е сборният пункт??? :tequilla:
Предлагам за София, сборен пукт да е на Шел на ботевградско, веднага след околовръстното. Час или 09:00 или 09:30 нещо такова да е!
ОК?
Добро е мястото.
Само се доуточнете за часа и съм там.:rockon:
Предлагам за София, сборен пукт да е на Шел на ботевградско, веднага след околовръстното. Час или 09:00 или 09:30 нещо такова да е!
ОК?
Аз съм ОК за Шел на Ботевградско. Аз съм за 09:30. Но пък ако кажете и 09:00 ще съм налиния. Тъкмо до към 09:30 ще се съберем всички.
Ми тогава така да бъде среща от 9-9:30 на ШЕЛ .:rockon:
Май групата от Пловдив и Пазарджик ще дойде преди вас :big_wink: те ако тръгнат от Труд в 9:00ч ще са преди вас в Троян :) незнам как ще се нагласи купона де ще видим :)
Buxalkata
10-06-2010, 19:46
Ми тогава така да бъде среща от 9-9:30 на ШЕЛ .:rockon:
ОК айде да е 9 и до 9 и 30 Чакаме и тръгваме !!!! аз 9 9 и 10 съм там !!!до скоро .. :drunk:
155_8000rpm
10-06-2010, 20:50
ами аз му званях и на 2 та телефона които имам ама не отговаря пустиняка:boxing:
докарай го тоз да го видя аз.............
Ша го видиш бе,ако дойде росна китка към 9-10 вечерта(с алфата естествено)...с някое кандило да ни поръси за здраве и берекет и да се довършим заедно...
Да създадем работа на Алекс(шъ извиняваш,ама не се издържа вече в тая жега не моем да мислим)...:drunk:
Ебаси спама стана в тая тема ... шшшш'тряя да размахвам вълшебната пръчка май ... :wazuuup:
удряй здраво:prescription:,добре ,че не сам спамер аз:prescription:
момчета айди миите колите ,че не остана:prescription:
момчета айди миите колите ,че не остана:prescription:
утре да не са прашни и да ни се виждат хубаво драскотините .:coolio:
Buxalkata
11-06-2010, 00:01
утре е петък бе брат ;) не събота .....:prescription:
еееее аз имам паста която прави чудеса:pp:
еееее аз имам паста която прави чудеса:pp:
Трябва като се видим да я обсъдим твоета паста :popesmiley:
Трябва като се видим да я обсъдим твоета паста :popesmiley:
Аз викам направо да я донесе, за да пробваме нейните качества:calc:
Айде аз тръгвам днес към моето село, а утре ще тръгна от там :)
[QUOTE=VFTI;719942]Аз викам направо да я донесе, за да пробваме нейните качества:calc:
аз мога да е зема ама тя ми вика ,че много бира пиела:calc:
spetsnaz_147
11-06-2010, 10:59
един от собствениците на алфа 155 ще си тръгне с подарак от мене от срещата / ксенонова система / -
как да разберете дали сте вие касметлията : най старата кола , която присъства на срещата по талон собственикът и ще получи наградата си от мен на място .
vaklinator
11-06-2010, 11:21
един от собствениците на алфа 155 ще си тръгне с подарак от мене от срещата / ксенонова система / -
как да разберете дали сте вие касметлията : най старата кола , която присъства на срещата по талон собственикът и ще получи наградата си от мен на място .
То не е ли по-достоверно по VIN номера на шасито?
Само предлагам, по обективно да се класират хората. Ако не се приема, не мога да си обесня защо? В талоните на собствениците може да си пише всичко, все пак е по-важна датата на производство /на раждане един вид/ Не е ли така?
spetsnaz_147
11-06-2010, 11:28
наградата я съобщавам сега за да няма шансове за шуробаджанащина .
Да съгласен съм с тебе , но смятам да стане по лесния начин защото ще сме там за забавление нали така , а ако нещо кликни на 0878 75 15 97 приемам предложениоя всякакви аз ще те набепа все пак искам да е прозрачно и честно всичко адаш
де да беше най- слабата :big_heat:
Furious 155
11-06-2010, 12:52
това ли е пътя?
моята по талон е 67 година:bounce8:
НЯМАТЕ шАНС:strong:
---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:22 ----------
де да беше най- слабата :big_heat:
или най черната:choice:
:thumbup:
Ванка пусни в търсачката маршрут София до Троян и аз ви чакам в Троян :)
около 500м след табелата Троян в дясно има автокъща ще ме изчакате там :) и ми звъннете като слезнете от главния път София-Варна от там са 17км до Троян :) и от Табелата на Троян аз ще ви водя до Шипково :bounce8:
На Микре внимавайте че има камера снимаща в двете посоки........
Furious 155
11-06-2010, 14:58
Ванка пусни в търсачката маршрут София до Троян и аз ви чакам в Троян :)
около 500м след табелата Троян в дясно има автокъща ще ме изчакате там :) и ми звъннете като слезнете от главния път София-Варна от там са 17км до Троян :) и от Табелата на Троян аз ще ви водя до Шипково :bounce8:
На Микре внимавайте че има камера снимаща в двете посоки........
оки, ще видим :) поздрави и довиждане! :thumbup:
аз да попитам закъснели кибици приемате ли 4е събота се указа работен ден за меннн!!:ph34r:
ОК айде да е 9 и до 9 и 30 Чакаме и тръгваме !!!! аз 9 9 и 10 съм там !!!до скоро .. :drunk:
аз живо и здраво 09:00 ще съм на Шела, ако ме няма може и да съм отишъл до Майнатаун тая вечер и оттам да тръгна с другите легенди :)
отивам да измия белисимата :bounce8:
аз да попитам закъснели кибици приемате ли 4е събота се указа работен ден за меннн!!:ph34r:
Ами разбира се колега ти си записан +2 братя от Вегата :) иначе ако има проблем с намирането на пътя се обаждай 0888 94 24 83 - Драго :) Иначе ако искаш се чуй с Милена и Алекс те ще тръгват по обяд :)
Ами разбира се колега ти си записан +2 братя от Вегата :) иначе ако има проблем с намирането на пътя се обаждай 0888 94 24 83 - Драго :) Иначе ако искаш се чуй с Милена и Алекс те ще тръгват по обяд :)
да правилно те братята ще са с пз грпата!!!4е аз съм до 6 на работа и ще пътувам сам!!!:dance:
да правилно те братята ще са с пз грпата!!!4е аз съм до 6 на работа и ще пътувам сам!!!:dance:
тебе требва да те утепе човек:smackbum:
Alfa User
11-06-2010, 19:31
И като сме почнали със спама - някой да иска кора за под мотора ???
Явно моята така и няма да я сложа - поне някой от вас да намаже ... тъкмо утре мога да я докарам на място.
vaklinator
11-06-2010, 19:55
Явно моята така и няма да я сложа - поне някой от вас да намаже ... тъкмо утре мога да я докарам на място.
Тъкмо си мислех, че ще ми я дадеш на мене, но прецених, че ще ми пречи на охлаждането, така че нямам нужда. Дай я на някой, дето си кара колата пенсионерската. Благодаря ти.
155_8000rpm
11-06-2010, 20:29
Айде момци стягате ли се...аз напълних първата двувалка с въздух и ей ся отварям втората...:cheers:
Явно моята така и няма да я сложа - поне някой от вас да намаже ... тъкмо утре мога да я докарам на място.[/QUOT
аз се си мисля ,че има нужда от такова нещо стига да я подаряваш:spell:
срещу некоя и друга бира:evil::dance:
---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:07 ----------
[QUOTE=vaklinator;720247]Тъкмо си мислех, че ще ми я дадеш на мене, но прецених, че ще ми пречи на охлаждането, така че нямам нужда. Дай я на някой, дето си кара колата пенсионерската. Благодаря ти.
пенсионерската !!!!!!!!!!! пустиняк:smackbum:;)
аиди ,че утре ни чека страшен ден
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:09 ----------
Айде момци стягате ли се...аз напълних първата двувалка с въздух и ей ся отварям втората...:cheers:
слабо слабо ,аз цел ден сам оксижен
155_8000rpm
11-06-2010, 23:15
Утре ша наваксаме...:stretcher:
Утре ша наваксаме...:stretcher:
и като се разменят некоя и друга буква може да се получи ...НАКВАСАМЕ:dance:
spetsnaz_147
12-06-2010, 00:06
защо се чоплиш със спамове аз се старая да помогна за шоуто не ВИ разбирам ПРИЕМАМ ГО ЛИЧНО
Alfa User
12-06-2010, 00:25
аз се си мисля ,че има нужда от такова нещо стига да я подаряваш:spell:
срещу некоя и друга бира:evil::dance:
Абе за подаряване баш не е ставало дума :choice:
Ма ако никой не я иска, ще взема да се измъча и да си я сложа накрая...
защо се чоплиш със спамове аз се старая да помогна за шоуто не ВИ разбирам ПРИЕМАМ ГО ЛИЧНО
Колега не знам точно за какво става дума ама не мсиля че някой има нещо лично към тебе или към някой друг :) така че споко утре ще се видим и почерпим :) супер си измислил да има награда евала :)
ПП: колеги някои ако има 2-ри крик и не му трябва и аз съм навит, абсолиутно съм сериозен бих дал и пари но в моммента съм в плачевно финансово състояние :locked:
mimouzunov
12-06-2010, 00:43
По талон моята е 01.01.1992!!! Незнам дали има по-стара от нея :thumbup:
По талон моята е 01.01.1992!!! Незнам дали има по-стара от нея :thumbup:
Идеално :) Ще имаш ксенон и на фаровете за мъгла...
За да е честно викам нагрдата да отиде при човека с най-стара алфа, която НЯМА ксенон...щото ние като си имаме не виждам смисъл да ни се дава още :):):)
milenamr
12-06-2010, 01:54
или най черната:choice:
:thumbup:
Или най-бялата :dance::spell:
spetsnaz_147
12-06-2010, 05:50
наградата е за коли които са на срещата да предопредя и на вечеря смятам някой от вас да намаже:thumbup:
Пожелавам на всички леко и приятно пътуване без полицаи и камери(напомням отново за камерата на Микре) айде колеги след малко ще се видим :)
milenamr
12-06-2010, 21:45
КУпона е на МАХХ ,само тва мога да кажа за сега :)))Има даже и wi-fi .После подробности :)))
Наздраве:cheers:
Наздраве на всички Алфисти фенове на алфа 155поздравявам ви и от сърце ви пожелавам да изживеете една прекрасна вечер в мислите си съм със вас :cheers:
Наздраве на всички!
Приятно изкарване и да гледаме поне снимки:headbang:
Аз съм ОК:) Пак се получи мнго хубава среща
Не е за вярване......да не би да си трезвен?:))))
И аз чакам снимките с нетьрпение.Сигурен сам,че сте си изкарали добре в Троянския Балкан с едноименната ракия!:metal:
...
БРАВО на вас..:clap2:
Alfa User
13-06-2010, 20:46
Мненията за Втората Национална и снимковия материал са преместени в специално отворена за тази цел тема - ето тази ! (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=49058)
Настоящата тема се изчерпа, и се затваря.
Благодаря на всички, взели дейно и ненадейно участие в подготовката и реализацията на срещата !
Та в тоя дух - Венци даде тържествен обещание, че следващата Национална среща на 155 ще я организира той - д.пе да му е яко !!!