Log in

View Full Version : Спирачки !?!?

alcatrazy
14-05-2006, 01:16
Така значи преди 3-4 месеца съм сменил дискове и накладки след около месец почнаха да ми свират много кофти сякаш спира стар москвич или влак,и проблема е че не го прави примерно като е студено или мокро ми когато си иска но 80% като я карам така става. Някои има ли понятие от какво може да е?!?!?

toni esprit
14-05-2006, 16:47
може да е от много неща но предполага е от накладките да епопаднало нещо или са по твърди и като загреят свират или не са се напаснали по диска

gigi
14-05-2006, 17:21
Най вероятно кофти накладки. Какви са??

Mind_Control
14-05-2006, 18:40
при мокро време дисковете ръждясват за часове и докато изтърже тази ръжда скърцат. Може от това да е..

yo
14-05-2006, 18:50
И аз имам същия проблем,понякога виобще не свирят, а понякога почват еи так просто и така за около няколко дена!Макар че всичко си е ок!Няма
място за притеснение!Даже от 2 дена пак си свиркат. :wink:

156 m-jet
14-05-2006, 20:36
Така значи преди 3-4 месеца съм сменил дискове и накладки след около месец почнаха да ми свират много кофти сякаш спира стар москвич или влак,и проблема е че не го прави примерно като е студено или мокро ми когато си иска но 80% като я карам така става. Някои има ли понятие от какво може да е?!?!?

Ами ако са купени от където трябва, отиди и направи Рекламация да ти ги сменат.

Поне при мене има 1 година гаранция, мисля че и другаде е така.

.

alcatrazy
14-05-2006, 23:17
Ми процедурата за подмяна на накладките и дисковете е правена в италиа так че не мисля че са някви кофти ,незнам можеби наистена не са се напаснали още

156 m-jet
15-05-2006, 00:31
Ми процедурата за подмяна на накладките и дисковете е правена в италиа так че не мисля че са някви кофти ,незнам можеби наистена не са се напаснали още

Е, ами Значи след като са от Алфа, отиди в Милано Моторс с фактурата и кажи , че искаш нови. Задължени са да ги сменят.Гаранцията на теЗи части важи дори в Албания :wink:
Няма какво да ги чакаш да се напасват, щото това няма да стане. КаЗвам ти го от опит

.

Dexer
15-05-2006, 00:36

Е, ами Значи след като са от Алфа, отиди в Милано Моторс с фактурата и кажи , че искаш нови. Задължени са да ги сменят.Гаранцията на теЗи части важи дори в Албания :wink:
Няма какво да ги чакаш да се напасват, щото това няма да стане. КаЗвам ти го от опит

.
бате, тука става впрос за 10 годишна птичка, къде го прати в Милано моторс????

156 m-jet
15-05-2006, 04:47
Колега, ако ти например дойдеш с една Алфа 155 тук в Германия и влеЗеш в сервиЗ на Алфа и ти сменат накладките и дисковете получаваш 12 месеца гаранция която важи в ЦЯЛА ЕВРОПА :!:
Тоест ако почнат да свирят, директно се Занасяш в Милано Моторс и искаш да ти ги сменят...
Просто Милано Моторс ако са ОТОРИЗИРАН Дилър на АЛФА, са Задължени :!:

.

Mind_Control
15-05-2006, 11:07
Аз за 30 лв. си взех накладки и няма и помен от скърцане и въобще от някакви звуци. Преди 1 седмица ги смених, даже и в първите километри веднъж не са издали звук.. Явно са ти кофти накладките просто..

Mury
15-05-2006, 11:16
А при мен дакато е студена колата ама ептен не иска да спира :evil: :evil: като позагрее се оправя ма си е гадно сутрин да немаш спирачки.Всичко е от накладките моите загряват бавно :evil: :evil:

Lucky
15-05-2006, 11:32
А при мен дакато е студена колата ама ептен не иска да спира :evil: :evil: като позагрее се оправя ма си е гадно сутрин да немаш спирачки.Всичко е от накладките моите загряват бавно :evil: :evil:

А какви са твойте да знам да не си купувам такива :Tease: :spiteful:

Mury
15-05-2006, 17:34
Паджид ама сложих такива на жена ми на Полото и колата спира супер нема значение кога просто съм попаднал на лоша партида можеби като батВас с неговитр Пермафюз :wink: :wink:

stelt
15-05-2006, 18:46
Колега, ако ти например дойдеш с една Алфа 155 тук в Германия и влеЗеш в сервиЗ на Алфа и ти сменат накладките и дисковете получаваш 12 месеца гаранция която важи в ЦЯЛА ЕВРОПА Exclamation
Тоест ако почнат да свирят, директно се Занасяш в Милано Моторс и искаш да ти ги сменят...
Просто Милано Моторс ако са ОТОРИЗИРАН Дилър на АЛФА, са Задължени
Нас май тук още не ни смятат за европейци.

Crusader
15-05-2006, 22:32
Ами не си купувайте и Пермафус /или поне някои партиди от тях/ свирят, спират и ядат дисковете и......тия дни отиват на боклука

Mury
16-05-2006, 15:09
Най добрия вариант можеби е оригинални или Бендикс доста хора са доволни от тях :wink: :wink:

156 m-jet
16-05-2006, 15:18
Най добрия вариант можеби е оригинални или Бендикс доста хора са доволни от тях :wink: :wink:

Оргинални колега :D

Нали Знаеш:
"Не съм толкова богат, че да купувам евтино" :!:

.

blagun
16-05-2006, 16:37
Ами не си купувайте и Пермафус /или поне някои партиди от тях/ свирят, спират и ядат дисковете и......тия дни отиват на боклука
Мойте са Пермафус и свирят също, но пък спират добре!!

Bobo
16-05-2006, 23:46

Оргинални колега :D

Нали Знаеш:
"Не съм толкова богат, че да купувам евтино" :!:

.

Е те тука съм много съгласен с теб :lol: