PDA

View Full Version : Посещение на завода в Милано

max.z
10-04-2010, 01:08
Уважаеми съфорумци, предстои ми пътуване до Милано в началото на месец Юни. Много ми се иска да посетя завода на Alfa там, но за жалост в интернет не мога да намеря нищо по въпроса. Затова ви моля, ако някой може да съдейства - ходил е там, или има някакви координати като местоположение, транспорт и т.н., да драсне един - два бързички реда. Ще съм много благодарен.

nikolaaaay
11-04-2010, 10:57
Ами, Алфа се произвежда вече в Торино, в заводите на Фиат. В Милано има музей, доколкото знам.

alfamilano
15-04-2010, 22:40
Миналата година бях и преди няколко месеца също в Милано доколкото знам няма да можеш да видиш но дори и да иде6 до някой завод трябва доста връзки и познати.В милано бях с един ликвидатор на фалирали сервизи и с него влязох в оторизиран сервиз на Мазерати Алфа тръпка има но нее кой знае какво има6е и болида на ферари от 2009г.Продаваха аксесоари отпред на улицата само до там може да стигнеш навътре няма кой да те пусне.Ключодържател на Мазерати 45 евро на Алфа 30евро:Tease:Ако ходиш до милано моя съвет е да идеш до Модена ТАМ ИМА КВО ДА ВИДИШ8)