View Full Version : Емблема за багажника
iv_ivanov
10-04-2010, 22:58
Здравейте, колеги. От известно време се подвизавам във форума тъй като преди почти година се сдобих с една красавица от серията, но едва сега се реших да пиша. Имам следния проблем от както имам колата нямам емблема на багажника. Не е наистина проблем, но ме дразни дупката отзад. Обикалях къде ли не и намерих в оригинален магазин за части на Алфа и ми казаха че за "скромните" 80 лв ще получа такава. Естествено не ми се даваха толкова пари за емблема. Търсих си по всякакви магазини, но нямаше. За това реших да се обърна към вас, ако на някого му се намира излишна емблема нека ми пише. Ще бъда много благодарен.
Здравейте, колеги. От известно време се подвизавам във форума тъй като преди почти година се сдобих с една красавица от серията, но едва сега се реших да пиша. Имам следниа проблем от както имам колата нямам емблема на багажника. Не е наистина проблем, но ме дразни дупката отзад. Обикалях къде ли не и намерих в оригинален магазин за части на Алфа и ми казаха че за "скромните" 80 лв ще получа такава. Естествено не ми се даваха толкова пари за емблема. Тарсих си по сякакви магазини но нямаше. За това реших да се обърна към вас, ако на някого му се намира излишна емблема нека ми пише. Ще бъда много благодарен.
Здравей колега,
по принцип темата ти не е за този раздел, а за раздел "Купува". Пиши едно лично съобщение на колегата KRIS, той може да ти измисли една емблема :) .
ПП: Ако той няма разрови се в "Продава авточасти и аксесоари" там има няколко 33-ки на части ;)
Успех!!!
iv_ivanov
11-04-2010, 09:51
Добре колега, благодаря.
JORDANGT
11-04-2010, 23:41
Добре колега, благодаря.
Имам я.Малко е зацапана с боя,но може да се почисти и е по-добре от дупка.ПОДАРЯВАМ ТИ Я:devil::devil::devil:
iv_ivanov
12-04-2010, 11:42
Имам я.Малко е зацапана с боя,но може да се почисти и е по-добре от дупка.ПОДАРЯВАМ ТИ Я:devil::devil::devil:
:D:D:D Супер си благодаря!!!
firedragon
12-04-2010, 16:33
:D:D:D Супер си благодаря!!!
Колега ако знаеш от кога се чудя чия е 33-ката дето обикаля покрей техническия.Щях да те гоня единия ден да се запознаем ама много бързо замина.
iv_ivanov
12-04-2010, 19:59
Колега ако знаеш от кога се чудя чия е 33-ката дето обикаля покрей техническия.Щях да те гоня единия ден да се запознаем ама много бързо замина.
Ами аз често се мяркам в ТУ (там уча и от там минавам за работа). То там съм виждал още три 33ойки едната даже често е там другите две не съм ги виждал скоро. Някой път ако кажеш може да пием кафе :)
firedragon
12-04-2010, 20:08
Ами аз често се мяркам в ТУ (там уча и от там минавам за работа). То там съм виждал още три 33ойки едната даже често е там другите две не съм ги виждал скоро. Някой път ако кажеш може да пием кафе :)
И аз уча там. 1 курс МИЕТиА.
Мале брато, неска едни пишлемета с едни отверки около задната ми емблема като ги видях...........полудях, иначе и аз щях да си търся сега:comphits:
mitaka_cs
12-04-2010, 21:26
И аз мисля, че те мернах покрай техническия в събота.
Тъмно-червена Имола около 14 часа, малко след предварителния изпит по математика, на който се явих;-)
Глася се за "Транспортна техника и технологии" и най-вероятно на есен ще сме колеги на още едно място :)
П.П: Абе бая техничари станахме, я бързо едно преброяване в общи приказки!
iv_ivanov
12-04-2010, 21:27
Мале брато, неска едни пишлемета с едни отверки около задната ми емблема като ги видях...........полудях, иначе и аз щях да си търся сега:comphits:
Лоша работа, чудно ми къде си ги завират тия емблеми като ги свалят.
marmalad
12-04-2010, 22:47
не отминаха ли тия времена, когато групи "колекционери" чоплеха емблеми от колите ? да се чуди човек кво ще ги правят....
mitaka_cs
12-04-2010, 22:56
не отминаха ли тия времена, когато групи "колекционери" чоплеха емблеми от колите ? да се чуди човек кво ще ги правят....
Ще ги продават гадовете:furious:
Това са някаква много лоша порода псевдо-колекционерчета.
[QUOTE=mitaka_cs;684271]Ще ги продават гадовете
Даваш много добра идея, как да ги изловиме:sleepy:
някои не му ли се намира задна емблема за подарък
Мен ми задигнаха предната която беше във абсолютно перфектно състояние :furious::laser::censored::torch::angry1::ranting: :machinegunner::Silent:
marmalad
05-06-2010, 12:15
ех късмет колега... жалко..
при мен пък някой постоянно ми пипа антената :)... предполагам, че я подготвят за крадене.. в смисъл оставят си маркер да видят дали се навъртам наоколо... е вече е на сигурно място в постоянен обсег на пушкалата ;)
поздрави
пфф .... антената да ти пипат е на късмет:clap:
marmalad
05-06-2010, 12:46
пфф .... антената да ти пипат е на късмет:clap:
абе ще видим дали е на късмет.. до тогава ще ми пипат кожената антена ;)
поздрави