Log in

View Full Version : Равносметка

kongogo
11-04-2010, 18:57
http://www.youtube.com/watch?v=kGuh1RzAkbg&feature=player_embedded
просто искам всички да си направят равносметка... :no: да помисли какво може да стане, да не се доказва пред приятели, пред момичета...живота е кратък...

идеята за тема взех от БМВ форума

firedragon
11-04-2010, 19:34
Потресаващо,нп факт.Бъдете внимателни докато карате,ако не заради вас,заради тези срещу вас,защото те не са виновни по никакъв начин за вашата идиотщина!

BoxerPower
11-04-2010, 19:53
Според мен това клипче трябва да върви постоянно по националните канали като някакъв вид кампания, за да го видят възможно повече хора и видяните образи да им се запечатат в съзнанията...

firedragon
11-04-2010, 19:56
Според мен това клипче трябва да върви постоянно по националните канали като някакъв вид кампания, за да го видят възможно повече хора и видяните образи да им се запечатат в съзнанията...

Точно това си мислех и аз.

Kuker
11-04-2010, 20:00
http://www.youtube.com/watch?v=kGuh1RzAkbg&feature=player_embedded
просто искам всички да си направят равносметка... :no: да помисли какво може да стане, да не се доказва пред приятели, пред момичета...живота е кратък...

идеята за тема взех от БМВ форумаВсичко ще си дойде на мястото когато хората се сдобиват с права индивидуално.Примерно, правото да управляват автомобил.Всички хора са различни, грешно е да имаме равни права.Това естествено е в сферата на фантастиката.
Докато човека не еволюира в това за което претендира че е, ще има много неестествена и задоволяваща жаждата за кръв смърт, и на хора и на животни.

Да знаеш че в другите форуми няма повече от нашия.Ако потърсиш, ще видиш че има няколко такива "поучителни" и болезнени теми вследствие на подобни идеи.

stefoo
11-04-2010, 20:04
идеята е страхотна наистина трябва да го пускат по телевизията

AR147
11-04-2010, 20:08
Правилната дума. Човек има свойството да забравя и трябва да му се напомня,че на пътя е като на война.

ves_v8
11-04-2010, 22:08
Дано наистина да послужи за пример на голяма част от водачите в България. Кличпа е много истински!!! Колега поздравления за страхотната тема! Дано тъпите състезателчета по улиците да всемат пример!!!!

V@K@T@
11-04-2010, 22:25
От както взех да гледам такива клипове карам по-разумно и мисля да пролдължавам да гледам

JAMAL
11-04-2010, 22:41
От както взех да гледам такива клипове карам по-разумно и мисля да пролдължавам да гледам

Изгледай компилацията "Banned from the television" и ще започнеш да правиш много неща по-разумно.

V@K@T@
11-04-2010, 22:47
Изгледай компилацията "Banned from the television" и ще започнеш да правиш много неща по-разумно.
дай линк , че нещо немога да го намеря

JAMAL
11-04-2010, 22:53
Не можах да намеря цялата компилация по торентите, но мисля че отделни епизоди могат да се гледат онлайн.

Ladjov
13-04-2010, 00:35
хубаво е да се мисли малко повече докато се кара верно , че ускорението е особен тип гъдел ,но трябва се знае кога и каде .

За относно популяризирането на такъв тип теми ще може ли оплютия в една друга тема модератор мистър търтей или някой от другите модератори да я направи важна според мен колкото повече хора я видят и се замислят толкова по-голям е шанса да стигнем от точка А до Б живи , здрави и с цял автомобил

Jivko7777
13-04-2010, 02:28
Наистина потресаваща гледка...Знам че по телевизията няма как да пуснат тези клипове (все пак гледат и малки деца), но поне тук във форумите може и се надявам да ги видят колкото се може повече хора...Ето и още няколко, които задължително трябва да видим всички и да се замисли всеки един от нас!!!

1. http://vbox7.com/play:61390f20

2. http://vbox7.com/play:cb758a54

3. http://vbox7.com/play:cbaebcbc

siniqtzmey
13-04-2010, 11:53
Не клипове по националните телевизии,а сурови закони и глоби на нарушителите ще ни управят :brickwall:

fred
13-04-2010, 12:00
Да, нека се гледат където можо, само проблемът е че у нас никой почти не отива в затвора, даже и да е пиян.

DarkKnight
13-04-2010, 12:01
Не клипове по националните телевизии,а сурови закони и глоби на нарушителите ще ни управят :brickwall:

Или премахване на корупцията. И сега има закони ама няма кой да ги спазва.

А по темата - добре е направен клипа. За жалос няма да го видят тези дето трябва или ще си кажат "на мен няма да се случи".

ivan dimitrov
13-04-2010, 13:30
---

BoxerPower
13-04-2010, 15:02
Ако чакаме клипове да ни припомнят че трябва да сме разумни - тежко ни.

Така е, но поне може да са едно добро начало.

V@K@T@
14-04-2010, 19:30
Така е, но поне може да са едно добро начало.Именно за това говоря защото някои хора докато не видят с очите си различни случки и да си ги представят със събеси немогат да се променят защото тръпката и адреналина са по-големи ;)

old alfist
14-04-2010, 20:21
Съгласен съм с всички и неодобрявам карането с несъобразена скорост, но имаше в някои случаи нещастно стечение на обстоятелствата.

Alfa User
15-04-2010, 13:16
Съгласен съм с всички и неодобрявам карането с несъобразена скорост, но имаше в някои случаи нещастно стечение на обстоятелствата.

... но породено пак от липсата на мисъл в главата на някой ...

Клипове няма да ни оправят - точно защото българина вечно си мисли, че е над тия неща и на него никога няма да му се случи ... В КАТ-Пловдив, точно над двете гишета за получаване на наказателните постановления от актове, има един голям екран, където пускат такива клипове. Мислите ли, че тия, дето си вземат талона след плащане на акта, или си връщат книжката, се замислят наистина какво виждат - единствената им мисъл е "Да е.. и тъпите ченгета дет ме спряха ... точно мене ли ?"
Единствения начин да се усети кой да е от нас че не трябва да се държи така на пътя, е да види как пострадва негов близък ... или не дай Боже да загуби такъв човек. Човешкия идиотизъм няма граници !

kongogo
15-04-2010, 15:25
... но породено пак от липсата на мисъл в главата на някой ...

Клипове няма да ни оправят - точно защото българина вечно си мисли, че е над тия неща и на него никога няма да му се случи ... В КАТ-Пловдив, точно над двете гишета за получаване на наказателните постановления от актове, има един голям екран, където пускат такива клипове. Мислите ли, че тия, дето си вземат талона след плащане на акта, или си връщат книжката, се замислят наистина какво виждат - единствената им мисъл е "Да е.. и тъпите ченгета дет ме спряха ... точно мене ли ?"
Единствения начин да се усети кой да е от нас че не трябва да се държи така на пътя, е да види как пострадва негов близък ... или не дай Боже да загуби такъв човек. Човешкия идиотизъм няма граници !
:bravo: Много точно казано колега, ехх ако всички мислеха така.То е ясно че не се кара със максимално допустимата скорост, но поне това да става на места където може да се развие дадена скорост, а не в града, за да се покажеш пред някой и после да гледаш как вадят безжизненото му тяло от колата...;(