View Full Version : Някой знае ли .....?
rumenti77
12-04-2010, 13:05
Колеги някой има ли представа дали полицията ще ми прави проблем за такива хубавинки по колата?
Колеги някой има ли представа дали полицията ще ми прави проблем за такива хубавинки по колата?
И защо мислиш, че може да ти прави проблем? Нищо нередно няма. Има общ цвят, изглежда като стандартния модел като цяло и е супер секси на вид. /колата на снимката/
Но има друг проблем, и то именно "джибчий" ... такава кола освен на сигурен паркинг /закрит гараж/ не знам дали ще ти се иска да я оставяш.
Поздрави.
А и не само джебчии... с тея дупки ще останеш без предна броня и без джанти...
Ще ти направи,трябва да се снима колата с тези лепенки и да се пререгистрира с тях. Карал съм доста рекламни коли облепени с лепенки и винаги се носи снимка на колата ,когато е регистрирана с тях за пред КАТ.
Иначе те спират и се заяждат.
rumenti77
12-04-2010, 21:08
Ами мисля да рискувам.
Ами мисля да рискувам.
Да не забравиш после да ни покажеш снимки :Tease:
rumenti77
13-04-2010, 19:44
Няма как да не се похваля.Само да я понагласиме с Ваклинката и ще има снимки.
аз искам лично да я видя.8)
juliano155
15-04-2010, 09:16
Погледни тук,http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39258
колата е на мои познат от 3 години я кара така и няма проблем(малко сабиране м/у колеги)
rumenti77
15-04-2010, 09:46
аз искам лично да я видя.8)
Само да стане готова и ще се съберем на по бира на предния капак.
Няма как да не се похваля.Само да я понагласиме с Ваклинката и ще има снимки.
Стига глупости, бе бате...я по добре с Ваклинчо вземете да се понаквасите :drinking: а шаринията заеби!
rumenti77
16-04-2010, 09:00
Стига глупости, бе бате...я по добре с Ваклинчо вземете да се понаквасите :drinking: а шаринията заеби!
Еее Боби не мога да се спра все пак имам пернишка жилка.:roll2:Епа оно се знае,че после ще се наквасиме.
Buxalkata
16-04-2010, 12:20
въпроса е кога ще пием бира на предния капак :) ...:holiday:
rumenti77
16-04-2010, 13:13
Ами ако с Ваклин се организираме за утре да лепиме лепенките ,може да се разберем с който иска да дойде да помага с лепенето и с бирата.
vaklinator
16-04-2010, 23:24
Много е скапано времето бе ни за бира става ни за лепен:big_whoops:
Buxalkata
16-04-2010, 23:25
еми трябва да пуснеш пове4е инфо кога каде ... :) е събитието :):director:
Много е скапано времето бе ни за бира става ни за лепен:big_whoops:
Ваклине, да попитам нещо с лепенето, като се оправи времето.....можеш ли да облепиш преден капак и таван изцяло с фолио.....:idea2:...едмоцветно без надписи:question:
rumenti77
17-04-2010, 19:29
Ето малко:comphits: снимки от цялата операция.Хиляди благодарности на Ваклин.
vaklinator
17-04-2010, 19:33
Ваклине, да попитам нещо с лепенето, като се оправи времето.....можеш ли да облепиш преден капак и таван изцяло с фолио.....:idea2:...едмоцветно без надписи:question:
Ама ти съмняваш ли се е пич, я гледай тука:BBQ:
това е от преди 2 часа
vaklinator
17-04-2010, 19:36
Ето малко:comphits: снимки от цялата операция.Хиляди благодарности на Ваклин.
Ей бря бря, де и на мен да имаше кой да ми направи такива:BBQ:
rumenti77
17-04-2010, 19:45
Ей бря бря, де и на мен да имаше кой за ме направи такива:BBQ:
Е как кой,аз:laughing1:
Alfa User
17-04-2010, 21:41
Еее, браво !!! :respect:
Супер е станало, макар да имам една мъъъничка забележка - може би трябваше да махнете външния контур на змията и кръста, но това си е мое мнение де ...
Бих се окичил и аз така, ма в тая мангалска махала все ще се намери кой да орезили фолиото ... Ако не е тайна - колко излиза от финансова гледна точка разкрасяването по този начин ?
P.S. На мен това ми е мечтата за разкрасяване ... но не знам как ще стои на черно ...
Buxalkata
18-04-2010, 10:14
супер е станало :) евалата .... :bowdown:
Ама ти съмняваш ли се е пич, я гледай тука:BBQ:
това е от преди 2 часа
Вече нямам съмнения....:-D....ше ти звъна като се поосвободя малко да договорим цена и дали аз, или ти ще намериш фолио...:mobile:
vaklinator
18-04-2010, 18:40
Вече нямам съмнения....:-D....ше ти звъна като се поосвободя малко да договорим цена и дали аз, или ти ще намериш фолио...:mobile:
Ок боби, телефона ми е нов има го в подписа.:picnic:
Ок боби, телефона ми е нов има го в подписа.:picnic:
Аз го търся във сервиза , а той лепенки бил лепил през това време.:-D
Екстра е станала колата със здраве да си я кара Румбата.:razz:
arieca155
18-04-2010, 19:02
хубаво е станало,чудесно!много се радвам на хора които като си наумят нещо го правят,евала за труда и разправията.
да споделя че и аз като алекс имам разни идеи,но са доста по-помпозни и разбира се скъпи.около 1000 лв.за мойта идея.
vaklinator
18-04-2010, 20:12
хубаво е станало,чудесно!много се радвам на хора които като си наумят нещо го правят,евала за труда и разправията.
да споделя че и аз като алекс имам разни идеи,но са доста по-помпозни и разбира се скъпи.около 1000 лв.за мойта идея.
Прибави и един багажник бира и си уреден:spam:
Ей екстра е станало Ваклинка,браво на вас:strong::-D
Rider_alfa155
22-04-2010, 18:22
прав е колегата за снимките но това се отнася когато става дума за лепенки с рекламна цел или такива които заемат 2/3 от площа на колата иначе моята кола е направена в комбинация с черен мат ама ми е малко трудно да ви кача снимки щото нямам и няма проблем за това спирали с аме милион пъти до сег аи никога не са ми направили забелейка за това че колата не е само бордо
vaklinator
22-04-2010, 18:27
Ей екстра е станало Ваклинка,браво на вас:strong::-D
Бая бири изморихме
rumenti77
23-04-2010, 12:17
Бая бири изморихме
Да ама па си имаше защо.:go:Сега вече мнооо върви:-P