View Full Version : Кой ще ходи на бригада в САЩ ?
The_Game
12-04-2010, 22:51
Здравейте.
Интересува ме кой ще ходи на бригада в САЩ каква му е работната оферта и къде ще работи.
Също ме интересува и какво мога да си довлека на връщане.
Дали мога да си накупя няколко "тежки" неща по 20-тина кг и да си ги пратя с кораб примерно.
Няколко съббуфера 1,2 усилвателчета. Също и разни глезотиики за автомобила.
Дали е сигурно, и правил ли го е някой ?
Иначе аз ще работя в Corolla в някакъв супермаркет на 9$ Самолета ми е на 23 май.
За сега първите 2 седмици ще съм леко бездомен та незнам какво ще правя но се надявам да нямам проблеми :)
Извън темата- на тия години га бехме ходихме на бригада в Плевенско, пари май не се плащаха почти, ама беше добре като настроение....., аре успех в щатско
old alfist
12-04-2010, 23:16
Извън темата- на тия години га бехме ходихме на бригада в Плевенско, пари май не се плащаха почти, ама беше добре като настроение....., аре успех в щатско
Е, в кое село бяхте - щом сте били в Плевенско не ви трябва Щатите.
Jivko7777
13-04-2010, 13:52
Здравейте.
Интересува ме кой ще ходи на бригада в САЩ каква му е работната оферта и къде ще работи.
Също ме интересува и какво мога да си довлека на връщане.
Дали мога да си накупя няколко "тежки" неща по 20-тина кг и да си ги пратя с кораб примерно.
Няколко съббуфера 1,2 усилвателчета. Също и разни глезотиики за автомобила.
Дали е сигурно, и правил ли го е някой ?
Иначе аз ще работя в Corolla в някакъв супермаркет на 9$ Самолета ми е на 23 май.
За сега първите 2 седмици ще съм леко бездомен та незнам какво ще правя но се надявам да нямам проблеми :)
Ами само да вметна че ще трябва да плащаш и мито за тези усилвателчета, а сигурно ще има и други допълнителни такси...Иначе за пращането не виждам проблем ;)
Е, в кое село бяхте - щом сте били в Плевенско не ви трябва Щатите.
Ами първи курс бяхме всички /от I те курсове/ в самия Плевен, борсата за зеленчуци и консервния комбинат.А втория бяхме край Козлодуй, поради изселилите се турци, вследствие на преименуването, иначе други ходеха и по селата-Гостиля например.Абе кото цяло хубави спомени
old alfist
14-04-2010, 14:19
Ами първи курс бяхме всички /от I те курсове/ в самия Плевен, борсата за зеленчуци и консервния комбинат.А втория бяхме край Козлодуй, поради изселилите се турци, вследствие на преименуването, иначе други ходеха и по селата-Гостиля например.Абе кото цяло хубави спомени
Ами, че то това си е по-хубаво от Щатите - няма да мислиш за усилватели, лаптопи и др. Само гледаш колежките и внимаваш нещо да не се повредиш.