Log in

View Full Version : Как се прави бебе?

BoxerPower
14-04-2010, 08:49
Айде една малко по-весела и "образователна" тема, с която леко да разведрим :smartass:

Тия дни се натъкнах на това: "Здравейте,аз съм на 23години и вече решихме да правим бебе с моя приятел обаче не мога да разбера как точно..." *

* премахнах линка и запазих само най-важния цитат, понеже много колегите не разбраха първоначалната идея на темата, която е забавление, и се вкараха в некви големи филми.

Гарантирам, че беше напълно случайно (попадането ми на този цитат) :whistle: ... не, не се базикам - наистина беше случайно :) Та замислих се аз и си казах "бе я тъй като съм изключително бос по въпроса, дай да потърся отговори в Алфа форум-а". Не за друго, ами гледам тука доста Алфа бебета се появиха в последно време - честито на колегите и колежките за което :) Ами това е въпроса колеги:

Как точно се прави бебе? :baby:

santo_traficante
14-04-2010, 08:55
кой не може да се справи да ползва жокер "обади се на приятел":Tease:

nhg
14-04-2010, 09:17
E сега ако трябва и това да се обяснява...:Bolt:

bager
14-04-2010, 09:23
Момчета, тая тема( посочената в линка) не е за това как се прави секс, а как се правят бебета!
За някои това може и шега да е, за други остава несбъдната мечта за цял живот!
Не се подигравайте на такива хора, не им е лесно.
На всеки пожелавам да не разбира какво им е!

А виж,в темата на BoxerPower може да се вкара малко весела нотка, само да не стигаме до "in vivo" ;) !

DarkKnight
14-04-2010, 09:25
E сега ако трябва и това да се обяснява...:Bolt:

Ми не е лошо да обясните, даже ако може и с картинки :Tease:

nhg
14-04-2010, 09:31
Колега, всеки е учил биология - май около 6-7 клас се учеше за оплождането при бозайниците, респективно човека.
За чисто практическата част, там е веселата нотка.
Сигурен съм, че никой не иска да се подиграва с хора, които искат да си имат бебе, а това е трудно осъществимо или (не дай боже!) невъзможно! Дори и за тези случаи има алтернативи (осиновяване например) - важна е любовта към малките човечета!
Ще добавя само, че чувството да гледаш как едно 'парче месо' става ЧОВЕК не може да се сравни с нищо друго - колегите, които имат деца мисля че могат да потвърдят.

Късмет на всички, които искат да станат родители!

DarkKnight
14-04-2010, 09:32
Момчета, тая тема( посочената в линка) не е за това как се прави секс, а как се правят бебета!
За някои това може и шега да е, за други остава несбъдната мечта за цял живот!
Не се подигравайте такива хора, не им е лесно.
На всеки пожелавам да не разбира какво им е!

А виж,в темата на BoxerPower може да се вкара малко весела нотка, само да не стигаме до "in vivo" ;) !

Няма как да не се почне с бъзиците при положение

Здравейте,аз съм на 23години и вече решихме да правим бебе с моя приятел обаче не мога да разбера как точно,защото направихме първия опит,но след като той свърши и аз отидох да се измия всичко което той беше изхвърлил изтече от мен това нормално ли е?

Разбирам, че има хора, на които това е проблем и е много кофти, но тази ме разби. След такъв въпрос се чудя тия хора биология не са ли учили :roll:
И аз не съм напълно наясно, за това и влязох в темата да видя за какво става на въпрос, но ми стана смешно, след като зачетох темата и най-вече "не мога да разбера как точно" 8)

П.П. Дано хората си имат късмет и скоро да се радват на рожбата си :)

AR147
14-04-2010, 09:53
За хубавите работи ,рецепта няма :)

BoxerPower
14-04-2010, 10:15
Абе колеги никой с нищо не иска да се подиграва. Разбира се, че има много хора които им е трудно да си направят бебе, дори и невъзможно, но защо изобщо трябва да споменаваме такива кофти неща?! Въпроса на темата е общ и толкова простичък - "Как се прави бебе?"... т.е. темата трябва да е със забавен характер, а не черноглед ;)

Аз например съм чувал, че бебе се прави на няколко водки :tequilla: Ама не знам до колко е вярно понеже не ги разбирам тия неща, за това и питам как става :)

Айде тоя път малко по-ведро ;)

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:10 ----------

Ми не е лошо да обясните, даже ако може и с картинки :Tease:

Дас ист айне гуте идее :tooth:

---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

кой не може да се справи да ползва жокер "обади се на приятел":Tease:

Ти за ко мислиш се събират ония телефони в темата за взaимопомощ :lol:

JORDI
14-04-2010, 13:11
...

Как точно се прави бебе? :baby:

На този твой,твърде недискретен въпрос, няма как да получиш дискретен отговор тук!
А ако пак си решил да си "лафиш" с някого за нещо, е необходимо да прочетеш има литература по въпроса и тогава ще си полезен да научим нещо и от теб! Успех!:neutral:

old alfist
14-04-2010, 14:04
Как точно се прави бебе?
С чалъм - за подробности питай баща си.

Stoyan Georgiev
14-04-2010, 14:08
бах аз тая тема , хората изпростеха (говоря за хората от другия форум....)

pr_00f
14-04-2010, 14:23
Аз имам солиден опит в тази област.
И го споделям безплатно ( е в определени ситуации може да се наложи солидно заплащане)

Pinky
14-04-2010, 14:27
солиден на третото, за сега е само добър опит :)

pr_00f
14-04-2010, 14:29
Трай бе. Първо ме настигни, пък тогава ще говорим.

п.с Е на такива като тебе им искам много пари :)

old alfist
14-04-2010, 14:30
И го споделям безплатно ( е в определени ситуации може да се наложи солидно заплащане)
Ти гледай да се прочуеш - после няма отърване. Ще се редят на опашка.

pr_00f
14-04-2010, 14:31
От първи опит се оправям.
Едва ли ще се съберат много на опашка....
Всъщност ако е по блага мацката може и няколко опита да има.

:Tease:

Mind_Control
14-04-2010, 14:32

А жена ти какво ще каже по въпроса :D

pr_00f
14-04-2010, 14:44
Ами какво да каже - на хляб и вода и леглото пред входната врата.

п.с И това ако остана жив.

alfonco147GTA
14-04-2010, 14:48
бебетата не ги ли носят щъркелите :Tease:

santo_traficante
14-04-2010, 14:59
Ами какво да каже - на хляб и вода и леглото пред входната врата.

п.с И това ако остана жив.
баси и надеждата дето имаш:Tease: това трябва да са ти най смелите мечти:Tease:

Ivanov_
14-04-2010, 15:02

Мен са ма носили два, щот съм бил мноо дибел...:crazy:

pa4ito
14-04-2010, 18:20
...Как точно се прави бебе? :baby:
На лунна светлина, върху бял чаршаф, при температура 23,6 градуса по Целзий :prescription:

BoxerPower
14-04-2010, 21:56

Да бе и аз това съм го чувал... само дето веднага изниква другия въпрос: "А щъркелите от де ги вземат тия бебета?!" :gruebel:

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

На лунна светлина, върху бял чаршаф, при температура 23,6 градуса по Целзий :prescription:

Хмм това верно звучи като добра рецепта... тряа се пробва ;)

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

От първи опит се оправям.
Едва ли ще се съберат много на опашка....
Всъщност ако е по блага мацката може и няколко опита да има.

:Tease:

Колега верно, че ако твоята половинка случайно попадне на тоя форум и види тая реклама и то в прайм тайм-а, на дали ще доживееш да разпръшнеш семето на опита в други градинки :lol:

mordohy
14-04-2010, 22:05
Мен са ма носили два, щот съм бил мноо дибел...:crazy:

Бах маа му!
У ваше село нема ли мажье!:screwy:

Ivanov_
14-04-2010, 22:37
Бах маа му!
У ваше село нема ли мажье!:screwy:

При наличието на щъркели мъжете са безполезни...! :tooth:

mirchozo
14-04-2010, 22:42
едит...

BoxerPower
14-04-2010, 23:24
Темата може да е доста весела за някой, за други нетолкова...
"защо изобщо трябва да споменаваме такива кофти неща", защо ли, дано да не разбираш никога защо колега.

Ами ето едно предложение за тия които темата не им е весела - не я четете и не пишете в нея :bored:

Дееба то човек колкото и да иска да отпусне или разведри малко, винаги ще се намери някой който да серне на пейзажа... кат некъв велик, дет чак ми написал "досадник" като коментар към отрицателния си рейтинг по тая тема. Тъкмо започнах да харесвам хората у форума и в следващия момент, явно тия дет са били в кенефа докато съм решил, че повечето са ок, са излезнали след облекчаване на голямата си нужда и решиха да ми покажат, че съм бил в грешка... Бе вие по-големи хейтъри и от мен се извъдихте бе.

Пак казвам - който не харесва темите които пускам просто да не ги чете и ако толкова му е скучно да иде прочете некой вестник или да се поразходи из парка.

Аз например не помня да съм влезнал в некоя тема към която не проявявам интерес и да съм решил да се изтъкна колко съм проС, като тръгна се заяждам с автора.

Кофтито в цялата история пичове е това, че у тоя форум има и пекани хора, които са разбрани и с които става хубава приказка, ама определено дърлячите са повече...

П.П. Колега mirchozo само първия ред е по твой адрес... другото надолу е за тия дето са по-зле и от тебе.

ves_v8
14-04-2010, 23:31
Момчета,според мед отговора е простичък. Дядо Боже си знае мястото и времето за всичко. Може да ме сметнете за луд, но според мен всичко си има точното време. След 15 години опити, 2 пъти инвитро и нищо.....гадно нали. и в един момент виждам дамата с корем:kissy: страхотно е. а хората бяха изгубили всякаква надежда. Просто обаче не им е било дошло времето. Сега са много щастливи с бебо:)

BoxerPower
14-04-2010, 23:40
Собствената ми братовчедка всички лекари я бяха отписали с думите, че никога няма да може да има бебе, само дето от миналия месец насам е с момиченце. Да и е живо и здраво! Както и всички останали бебета които са на път да се родят, които са се родили и тези които тепърва ще бъдат зачевани!

mirchozo
15-04-2010, 00:11
едит...

qpwo
15-04-2010, 01:22
Искаш да ми кажеш че като съм загубил дете съм зле, ПРАВИЛНО ЛИ ТЕ РАЗБИРАМ !!! Жалко че не си срещу мен да си поговорим на четири очи.
Идеята ми беше че темата е прекалено лична и повечето от хората на които не им е приятна едва ли ще пишат тук, но това не означава че няма такива.
Всъшност кво съм тръгнал да ти се обяснявам, така или иначе всичко е божа работа, като искаш кискай си се на тия според теб весели неща..

DarkKnight
15-04-2010, 08:31
Абре хора от една обещаващо забавна тема я превърнахте в... напраево нямам думи. Всяко нещо за един е забавно за друг тъжно. Като не я харесвате не четете. Ами не да обяснявате, че има хора дето не могат и никой не трябва да отваря темата. Те има хора които не могат да ходят, не могат да карат кола поради здравословни проблеми, не могат да седят на компютара... и т.н. така че да не говорим за коли, разходки и компютри. Не искам да омаловажавам нищо но просто е факт че всичко си има 2 страни.

Аз лично темата я следя защото няма да седна да чета как се определя оволацията на жената или какво значат онези съкращения от темата в другия форум, а за да се позабавлявам пък помеждудругото може и да науча нещо.
Погледнете и другата тема и ми кажете, че не е тъжно оня свършил работата веднъж и тя да пита във форума "и с'а к'воооо". Бабите и майките ни все по форумите са чели.

Дайте го малко по-весело - живота е кратък и всеки сам избира дали ще го гледа от към положителната или от към тъжната страна.

BoxerPower
15-04-2010, 08:43
Искаш да ми кажеш че като съм загубил дете съм зле, ПРАВИЛНО ЛИ ТЕ РАЗБИРАМ !!! Жалко че не си срещу мен да си поговорим на четири очи.

Всъшност кво съм тръгнал да ти се обяснявам, така или иначе всичко е божа работа, като искаш кискай си се на тия според теб весели неща.

:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ами работата е точно там колега, че нищо не искам да ти кажа! И не, нито ме разбираш правилно и така като гледам и няма да ме разбереш правилно... но не ти се и сърдя за което, понеже вече разбирам болката ти и ми е ясно защо ти никога няма да разбереш темата!

Ако мислиш, че се кискам на това, че някои хора имат ужасната съдба да не могат да си имат бебе или да са изгубили дете, то си в повече от жестока грешка!

Идеята ми беше че темата е прекалено лична и повечето от хората на които не им е приятна едва ли ще пишат тук, но това не означава че няма такива.

Темата въобще ама въобще не е лична и това, че поради редица причини някои хора просто отказват да я разберат не е нито мой проблем, нито на останалите колеги които са я разбрали.

Бъди сигурен колега, че изобщо не ми е приятно като отворя темата и вместо да видя забавен коментар от сорта на тези които написа колегата DarkKnight, Ivanov_, pr_00f аз гледам некви апокалиптични коментари.

За сетен път ще кажа - който не вижда забавната нотка в темата, просто да не я чете и коментира... толкова ли е сложно?

BoxerPower
15-04-2010, 09:04
Аз лично темата я следя защото няма да седна да чета как се определя оволацията на жената или какво значат онези съкращения от темата в другия форум, а за да се позабавлявам пък помеждудругото може и да науча нещо.

Колега ако темата се развие в насоката в която е замислена, то със сигурност няма да научиш нищо повече от някоя нова простотийка :)

DarkKnight
15-04-2010, 09:14
Колега ако темата се развие в насоката в която е замислена, то със сигурност няма да научиш нищо повече от някоя нова простотийка :)

Може и някоя нова поза ;)

old alfist
15-04-2010, 09:16
Разбирам те, но темата е наистина е малко деликатна и меко казано неуместна - просто всеки вид хумор в нея може да се тълкува по различен начин.

nhg
15-04-2010, 09:33
Аз предлагам модераторите да заключат темата, едва ли ще се разберат колегите!

BoxerPower
15-04-2010, 09:47
Разбирам те, но темата е наистина е малко деликатна и меко казано неуместна - просто всеки вид хумор в нея може да се тълкува по различен начин.

Ами той колегата DarkKnight (започвам да го харесвам това момче :) ) доста добре го каза в по-горния си пост:

Всяка тема си има деликатните страни. По света има хора инвалиди, прокажени хора, като цяло хора които никога са нямали и няма да имат това с което повечето от нас разполагат. Дайте обаче от солидарност към всички да спрем да пишем всякакви теми щото някой да не приеме нещата лично. Според мен загубата на бебе например (както е случая с колегата) по никакъв начин не може да се определи като по-тежка от загубата на съпруга, брат, сестра, близък човек загинал на пътя или по друг брутален начин. Дайте да спрем да пишем за автомобилите които караме защото някой може да е загубил близък човек, или да е бил осакатен след удар с Алфа например и за да не го приема лично, и да не се засегне, направо да се закрие форума а?

Ей ся колегата дето е пуснал тема за телефон. Ами дайте да го нападнем щото има пари и иска да си купи телефон, а в същото време децата в Африка всеки ден умират от болести и глад. Как не го е срам да пуска такава тема а?

Ами колежката Силвия с молбата да и помогнем да спечели конкурса на Ринг? Дайте да я нападнем щото е красива и има хубаво тяло, а в същото време една камара жени имат рак на гърдата и никога няма да са като нея. Що не вземе да и сипнем и на нея малко а?

Дайте да нападнем и всички рожденници защото са живи изобщо и ще си направят купон, а много други вече не са сред нас... нямам думи просто...

Примери мога да дам хиляди и то за всеки един човек пуснал тема в тоя форум. Дайте наистина да го закрият щото все някой няма да му е весело а?

---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:44 ----------

Аз предлагам модераторите да заключат темата, едва ли ще се разберат колегите!

Страхотна идея колега! Дайте всички теми да заключим и да се свършва!?

qpwo
15-04-2010, 10:27
Ами той колегата DarkKnight (започвам да го харесвам това момче :) ) доста добре го каза в по-горния си пост:

Всяка тема си има деликатните страни. По света има хора инвалиди, прокажени хора, като цяло хора които никога са нямали и няма да имат това с което повечето от нас разполагат. Дайте обаче от солидарност към всички да спрем да пишем всякакви теми щото някой да не приеме нещата лично. Според мен загубата на бебе например (както е случая с колегата) по никакъв начин не може да се определи като по-тежка от загубата на съпруга, брат, сестра, близък човек загинал на пътя или по друг брутален начин. Дайте да спрем да пишем за автомобилите които караме защото някой може да е загубил близък човек, или да е бил осакатен след удар с Алфа например и за да не го приема лично, и да не се засегне, направо да се закрие форума а?

Ей ся колегата дето е пуснал тема за телефон. Ами дайте да го нападнем щото има пари и иска да си купи телефон, а в същото време децата в Африка всеки ден умират от болести и глад. Как не го е срам да пуска такава тема а?

Ами колежката Силвия с молбата да и помогнем да спечели конкурса на Ринг? Дайте да я нападнем щото е красива и има хубаво тяло, а в същото време една камара жени имат рак на гърдата и никога няма да са като нея. Що не вземе да и сипнем и на нея малко а?

Дайте да нападнем и всички рожденници защото са живи изобщо и ще си направят купон, а много други вече не са сред нас... нямам думи просто...

Примери мога да дам хиляди и то за всеки един човек пуснал тема в тоя форум. Дайте наистина да го закрият щото все някой няма да му е весело а?

---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:44 ----------

Страхотна идея колега! Дайте всички теми да заключим и да се свършва!?
Прав си , колега... Темата е добра и Трябва да се Раждат Повече Деца...

benji_gb
15-04-2010, 10:45
Забелязвам, че в нашата мила родина хората са много изнервени поради ред фактори: безпаричие, болести и т.н. ;(
Аз не намирам нищо лошо в темата. Съчувствам на хората, които по един или друг начин не могат да имат или са изгубили дете, но не трябва да сме толкова критични към другите, които искат по някакъв начин да разведрят малко обстановката.
Мое мнение :) Не искам никой да се чувства засегнат или обиден.

old alfist
15-04-2010, 18:23
Ами той колегата DarkKnight (започвам да го харесвам това момче :) )

Ма той знае ли, че го харесваш - тук започва да става интерестно.

mirchozo
15-04-2010, 19:05
Ще помоля всеки който ме е цитирал или някой от модовете да поизтрие постовете, поради лични причини...

BoxerPower
15-04-2010, 20:34
Ма той знае ли, че го харесваш - тук започва да става интерестно.

Бе разбирам единия от двама ни да беше от нежния пол, да кажеш, че има как да става интересно... ма то ко, и двамата сме пръчове тка, че сапунка нема как да се заформи... камо ли бебета :rotfl:

Виж, ся друго ше е ако някоя колежка иска ни напрай показно как се правят бебета... все пак млади момчета сме ние, де да знайм как стават тия нИща :dunno:

old alfist
15-04-2010, 20:43
Бе разбирам единия от двама ни да беше от нежния пол, да кажеш, че има как да става интересно... ма то ко, и двамата сме пръчове тка, че сапунка нема как да се заформи... камо ли бебета :rotfl:
В Турция са правени такива опити - експериментите продължават.

BoxerPower
15-04-2010, 20:51
В Турция са правени такива опити - експериментите продължават.

:shocking: кракът ми няма да стъпи в Турция! Едно е да хапваш баклава и да ти се подуе корема, съвсем друго да ти го подуят :doctor: :lol:

V@K@T@
15-04-2010, 21:09
според мен трябва надолу с главата да се правят бебетата и след свършване на работата жената да остава на челна стойка още поне десеттина минути :) или ако не и се стои на глава да си слага тапа :)

BoxerPower
15-04-2010, 23:52
хах това с тапата е добро... ама ко прайм ако обърка дупките :roll::gruebel:

Ivanov_
16-04-2010, 00:05
хах това с тапата е добро... ама ко прайм ако обърка дупките :roll::gruebel:

Въпросната течност изтича, мацката отива да "продуха тръбите", след което упражнението се повтаря до оцелване на правилната дупка! :devil:

BoxerPower
16-04-2010, 08:43
Бе ние май много напред стигнахме с материала и изпуснахме значителна част от началото на цялото нещо... поне така ми каза един чичко, който срещнах вчера на улицата. Та според него за да се повдигне изобщо въпрос за бебета, първо било много важно да се "вдигне самолета"... с тия си думи направо ме вкара в шах и мат :shock: всички сме чували за щъркелите... ама сега цял самолет...... :shock:

DarkKnight
16-04-2010, 08:51
Въпросната течност изтича, мацката отива да "продуха тръбите", след което упражнението се повтаря до оцелване на правилната дупка! :devil:

А тапата каква трябва да е - коркова, пласмасова, гумена... :crazy:

Ivanov_
16-04-2010, 16:08
А тапата каква трябва да е - коркова, пласмасова, гумена... :crazy:
Кожена... :tooth:

BoxerPower
16-04-2010, 16:16
Кожена... :tooth:

то хубу кожена, ама те кожените май бързо се амортизират, свивайки се в последствие... на дали ще е много надеждна за целта ;)

Ivanov_
16-04-2010, 16:21
то хубу кожена, ама те кожените май бързо се амортизират, свивайки се в последствие... на дали ще е много надеждна за целта ;)

Че само посочената от теб тапа ли е кожена... мислех си я ръка, я крак... :tooth:

DarkKnight
16-04-2010, 16:26
Че само посочената от теб тапа ли е кожена... мислех си я ръка, я крак... :tooth:

... докато тя седи на челна стойка :ph34r:

BoxerPower
16-04-2010, 18:25

... докато тя седи на челна стойка :ph34r:

Е ни ся грозде за вино ли ше тъпчем или бебета ше прайм :drinking:

П.П. Леле в тва със запушването на дупката, краката и челната стойка има нещо доста брутално :shutup:

Ivanov_
16-04-2010, 18:38
Е ни ся грозде за вино ли ше тъпчем или бебета ше прайм :drinking:

П.П. Леле в тва със запушването на дупката, краката и челната стойка има нещо доста брутално :shutup:

Наистина взехме да избруталяваме и затова аз си бия камшика... :boo:

mordohy
16-04-2010, 22:55
Сега ще ви кажа от личен опит как се правят бебета!
Технологията е една и съща, каквито и разновидности да има!
Въпроса е не как, а кога се правят!
Правят се, когато, като набараш мацката и тя почне да ти се топи в ръцете.Започва да пари и става гореща.и се надървяш, като челик, тя до скоро е била много тясна, ама точно в тоя момент е готова не само него, а и тебе да глътне.Целия и свян изчезва и ти се чудиш това ли беше свенливото същество, дето познаваш.Чукате се до умопобъркване и после установявате, че сте забравили концептравтивите.
После тече не тече, матката е засмукала, каквото и трябва.
Така се правят децата по любов и мерак.Те винаги са много хубави и умни!
Извън тия обстоятелства, нежеланите деца не желаят и родителите си!
Абе наздраве и дерзайте!

Kuker
16-04-2010, 23:16
Правят се, когато, като набараш мацката и тя почне да ти се топи в ръцете.Започва да пари и става гореща.и се надървяш, като челик, тя до скоро е била много тясна, ама точно в тоя момент е готова не само него, а и тебе да глътне.Целия и свян изчезва и ти се чудиш това ли беше свенливото същество, дето познаваш.Чукате се до умопобъркване и после установявате, че сте забравили концептравтивите.
Абе наздраве и дерзайте!Всичко това, при условие, че се върши работа в правилното място!;)Гледам някои имат "проблем" с ориентацията.:)
Наздраве!

old alfist
16-04-2010, 23:26
Всичко това, при условие, че се върши работа в правилното място!;)Гледам някои имат "проблем" с ориентацията.:)
Наздраве!
Ами то когато някой откачи започва да губи ориентация.

robygas
16-04-2010, 23:26
Абе наздраве и дерзайте!

Аз само ще добавя, че след две момичета в разговор с приятели /зевзеци/ разбрах, че за мъжко си имало чалъм - горе в ляво!!! А аз глупака -ръгай та ръгай....
Наздраве и от мен!

old alfist
16-04-2010, 23:30
Аз само ще добавя, че след две момичета в разговор със приятели /зевзеци/ разбрах, че за мъжко си имало чалъм - горе в ляво!!! А аз глупака -ръгай та ръгай....
Наздраве и от мен!
Мъжките се правят с мурдарлък - женските с майсторлък.

robygas
16-04-2010, 23:33
Е тия лафове са много. Просто исках да резведря обстановката. Наред са младите колеги и дано никога да не им се налага да си задават въпроса от темата. Да са живи и здрави всички. Няма друга по-голяма награда от децата в семейството. Независимо как са дошли.

mordohy
17-04-2010, 01:00
Аз само ще добавя, че след две момичета в разговор с приятели /зевзеци/ разбрах, че за мъжко си имало чалъм - горе в ляво!!! А аз глупака -ръгай та ръгай....
Наздраве и от мен!
Не се коси,бе!Имам добро мъжко!То и аз исках женско, ама за сега не става!Може пък да е за добро!

BoxerPower
18-04-2010, 13:01
Наздраве и от мен!

Това е доста полезно да се знае колега... не за друго ми нейде из бъдещето и аз на мъжко ще се надявам... ама кат си знам късметЯ, най-много и мен да ме сполети твоята съдба :)

---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

Ами то когато някой откачи започва да губи ориентация.

Особено пък ако девойката е прекалено разгорещена, бързо се запотява и замъглява мъжкото око и съзнание... така са ми казвали де ;)

mordohy
20-04-2010, 23:08
Това със запотяването и замъгляването се получава по-късно.По правило жените над 38-42 го откриват и го практикуват далеч след менопаузата.Това е друг мухабет!
Тука говориме за бебета.
Който иска бебета- знае къде да ги прави и със замъглен поглед!
Не мешайте ситуацията с кьотеко!

old alfist
20-04-2010, 23:26
Няма единна формула - как се правят бебета.
Обикновено са плод на любовта - поне при мен беше така.
Просто партньорите да се обичат, а пък ако има да става - ще стане.

BoxerPower
20-04-2010, 23:36
за 38-42 годишните нищо не мога да кажа... там съм абсолютно бос :wierdo:

Който иска бебета- знае къде да ги прави и със замъглен поглед!

Ами аз като гледам и колежката от цитата иска бебета, ама практиката показва, че явно не и е ясно къде и как да ги прави...... на мене също :) не, че съм се разбързал за нейде де... но няма лошо човек да се информира от рано ;)

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

б-а м-а м-у (мечтаните първи бебешки срички) бебетата май се правят с яко духане.... на женския показалец :baby:

http://www.youtube.com/watch?v=MsBMG-p1HDM