View Full Version : Офсет на джантите
Имате ли идея оригиналните 15-ки с какъв офсет са?
Сложих гуми 205/50/15 на OZ (някъде бях пускал снимка на джантите) и ми се струва, че в калниците (и предни, и задни) има още мнооого място от външната страна (а 205 е най-широката гума за модела по книжка). :roll: Пък 195/50/15 съвсем се губеха...
оригиналните са с ЕТ 49.5, и ширина 6J
ОЗ-ките трябва да са с доста по-малък, нали затова Пух сложи ОЗ
неговите бяха с ЕТ32 и ширина на джантата 7J
Миии... тооо... аз да бях погледнал на мойте джанти колко е, докато бяха свалени :wink:
Абе и по снимки гледам, че на всички са хлътнали навътре, та явно си е концепция тва :-// Надявам се да не почнат да опират гумите от вътрешната страна на калника, като е натоварена.
Ха, при теб са почти до ръба на калника предните :-)
btw гумите са страшни на вид, ще чакам отчет и за пърформанс :P
И да снимаш колата с новата маска :twisted:
п.с. А тия джанти отде са ми познати? Да не се менкате с някой от клуба...? Капачки не им ли предвиждаш :)
п.с. А тия джанти отде са ми познати? Да не се менкате с някой от клуба...? Капачки не им ли предвиждаш :)
Това значи, че Мъро е с нови джанти с шайби:wink:
аз съм с 7 джей на 23 офсет на 15 цола и даже махнах фланците, че .....
...бе то моите са 15" 7J, но не им знам офсета... В момента съм с гуми 195/50/15 и при по-голямо "пропадане" в движение по пътя, ми опират в калниците. То на снимката в подписа може да се види колко навън са изтеглени...
Alexanderbb
18-05-2006, 12:49
Mоята си я взех с 205/50/15 качени на фиатови джанти от джамбазина. Честно казано ако не се загледаш изобщо не личи че са толкова широки. Даже първоначално специално отзад може да реши човек че трябва да са даже по-широки. Някак си влизат много навътре под калниците.
Мойто джанта се оказа 7Jx15 ET37 - не би трябвало да има проблем с гумите тогава, щом дават 205/50 и на оригиналната джанта с ЕТ49.5 (стига да няма разновидности де). Както и да е - утре ще сложа гумите и отзад и то ще си каже :-/
Това значи, че Мъро е с нови джанти с шайби:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:само требе си сменим подписо ма сам немоа требе некой да помогне