View Full Version : смяна ангренажни ремъци, ролки!?
veselinks
19-04-2010, 19:04
здравейте колеги,
предстои ми смяна на ангренажни ремъци, ролки за колицата ми 145 1,6 боксер. Моля за съвет за марка ремъци, ролки, водната помпа съм се спрял на някаква марка Граф -45,50лв, от axm-auto. Сменят ли се някакви семеринги или нещо от сорта , та да съм подготвен:thumbup:
Cardinala
19-04-2010, 19:23
Колега на моя боксер съм с Граф помпа с метална турбина и засега нямам проблеми. Ремъците ми са на Дайко и вече са за смяна на 40к км са, а предните не знам кога бяха сменяни, но само аз им направих 50к преди да ги сменя и пак бяха Дайко. Ролките гледай да са със металните захватки, защото има вариант и без тях да ти дадат ролки и стой та гледай как се сменят. За марка за ролки не мога ти кажа. Това е от мен
Ремъците не ги обсъждам, ама ролките гледай не каква марка са, а марката на лагера, щото е стандартен!Ако избиеш само ролката от държача(препоръчва се), ще минеш с 2х6-8 лева! Семеринги няма и процедурата е доста лесна, стига да спазваш реда и какво са писали колагите по въпроса!
ivan dimitrov
19-04-2010, 21:25
---
veselinks
20-04-2010, 10:46
Ремъците не ги обсъждам, ама ролките гледай не каква марка са, а марката на лагера, щото е стандартен!Ако избиеш само ролката от държача(препоръчва се), ще минеш с 2х6-8 лева! Семеринги няма и процедурата е доста лесна, стига да спазваш реда и какво са писали колагите по въпроса!
Колеги,
много благодарности за отговорите, а mordohy какво имаш предвид за избиване на ролката, т.е да си взема само лагерите така ли?:respect: