View Full Version : Въпрос за волана?
Искам да попитам от коя друга по-нова алфа може да стане волана на моята 145-ца, заедно с нещата, които вървят към него?
ivan dimitrov
19-04-2010, 21:32
---
Колега, преди 5-6 месеца бях видял в студентски град зелена( ако не се лъжа) 145 със махагонов волан от 156. Адаптацията е възможна но не знам как стоят нещата с Air Bag-a.
а от 147 става ли волана? става въпрос дали самият волан пасва.
а от 147 става ли волана?
И мен това живо ме интересува.Хайде няма ли по-вещи по въпроса?
Абе мисля, че имаше форумна 145/6, която беше с вола от 156 или 147 те са малко еднакви за мен, но не мога да се сетя кой беше. Може и да не е от форума, но със сигурност съм виждал такъв волан на 145/6. Ако го намеря ще пиша.
YORDAN alfa maniac
20-04-2010, 19:53
наистина идеята е добра, от 155 мисля, че става и от пунто също, ама другото трябва да се провери нямам представа...
Е те с на 155-цата за мен са еднакви.Ще ми се нещо по обличко като на 147-цата.Женска му работа!
Никой ли няма отговор на въпроса ми?
аз на моита се опитах да и сложа волан от 147 , обаче нещо неможа да се получи врътката . Шлиците съвпадат обаче на 145-цата (поне на моита) имаше едно като палче което ако не се съжа изключва мигачите а на волана нямаше зарез , наложи се да го моделирам с флекса , и след като си мислех че съм готов се оказа че самия волан няка в какво да се спре след като се затегне гаиката му и така като затегнах повечко самия волан закачи с пласмасите около тулето за мигачите и фаровете и така неможеше да се върти .На всичко отгоре нямаше как да вържа клаксона ... (колата нямаше съзглавница със волана) в краина сметка ми писна и си върнах стария волан .. надявам се да съм бил полезен :)
аз на моита се опитах да и сложа волан от 147 , обаче нещо неможа да се получи врътката . Шлиците съвпадат обаче на 145-цата (поне на моита) имаше едно като палче което ако не се съжа изключва мигачите а на волана нямаше зарез , наложи се да го моделирам с флекса , и след като си мислех че съм готов се оказа че самия волан няка в какво да се спре след като се затегне гаиката му и така като затегнах повечко самия волан закачи с пласмасите около тулето за мигачите и фаровете и така неможеше да се върти .На всичко отгоре нямаше как да вържа клаксона ... (колата нямаше съзглавница със волана) в краина сметка ми писна и си върнах стария волан .. надявам се да съм бил полезен :)
Напълно полезен. :respect: