View Full Version : оптичен тунинг
hristiqn
18-05-2006, 18:54
пичове претърпях малко птп-це и си тарся нови предни маски. харесва ми и модела с цялата предна броня :D :D дайте малко съвети за тунинг, ако може и фирми , които се занимават с алфа :D
искам малко да разкрася 145-цата
Каква цяла броня ? Като тази от подписа ли ? Мисля, че някой спомена за една на старо 8) Но ще ти трябва и задна такава, а може също прагове за КуВе и спойлерче :roll:
Каква цяла броня ? Като тази от подписа ли ? Мисля, че някой спомена за една на старо 8) Но ще ти трябва и задна такава, а може също прагове за КуВе и спойлерче :roll:
мълчи... цяла значи цяла - кат мойта :-)
hristiqn
20-05-2006, 13:08
cqla..i bronqta i re6etkata sa edno cqlo..to za pragovete qsno :D no iskam da prerabotq zadnata ....ne6to kato prestilka da re4em :D
cqla..i bronqta i re6etkata sa edno cqlo..to za pragovete qsno :D no iskam da prerabotq zadnata ....ne6to kato prestilka da re4em :DКолега първо пиши на кирилица и второ такава броня за 145/6 няма заедно бронята и решетката :wink: :wink:
]Колега първо пиши на кирилица и второ такава броня за 145/6 няма заедно бронята и решетката :wink: :wink:
Такава броня колегата явно е видял на оная 145-ца дето е правена от ВалСпорт. :!:
hristiqn
21-05-2006, 15:57
то е ясно ,че заводска няма.....нали затова е тунинга.... :) :D :)
По мое мнение тая на Валспорт само са я направили по-грозна :roll: Като за начало ти препорачвам, да си направиш броните в един цвят 8)
hristiqn
21-05-2006, 19:56
сполучлив модел е тази на оранжевата 145-ца :D
Въпрос на вкус. На мен лично никак не ми допадат тия валспортки. Доста са поголфени и поастрени. Загубили са от чара на италианката и на Алфа Ромео. Изобщо Алфа Ромео трудно се "тунингова" поради специфичния си външен вид, но не е и невъзможно (виж 147-та на КГБ). Ако ти се дават пари, добра отправна точка би бил сайт-а http://shop.alfisti.net. Там хората продават кит на Кадамуро за 145/6. Иди и виж!
П.П. Сега да не ме изядете! Пак казвам, това е лично мнение. Ай наздраве 8)
hristiqn
22-05-2006, 13:50
съгласен сам с теб , че алфа трудно се тунингова ... особенно в България , където на почит са само OPELI и GOLFOVE........
за тях има всичко на добри цени....за пример за 145 почти никаде няма кристални стопове и така.... ще видим докаде ще я докарам :D :twisted: :D
Незнам и аз вчера си напрайх 33-ката на пастет и ся ше и търся и аз накав акъв вариан за предната броня нещо от тия тунинг истории ако не и намеря оригинална.
П.С снимки ще има в темата краш тунинг :-)))
hristiqn
25-05-2006, 13:55
моят случай е почти същия.... :frown:
мисля да я поразнообразя ..., че и майсторите се бавят - колко лесно я огънах ...пак те трудно се изправяло :D :D :D