View Full Version : Alfa 145 1.7 vs. Bmw 1.6 compact 97
Предположения?? :D Ще се връзваме на сериозен бас.Вчера щяхме да се збием даже в спор.Само трябва да оправя Алфата ,че е в бокса :(
Ако алфата е 1.7 16,бмв-то няма никакъв шанс :D 316 компакт е 1.6 мотор 102hp 0-100:12.6s,а алфата 1.7 16 129hp 0-100:9.9s :)
точно така,алфата е 129кс , но бмв-то било с чип тунинг и са ги дигнали,но по лична преценка мисла че ще го прескоча. :)
Crusader
20-05-2006, 18:40
Според мен пак ще му опънеш скалпа на колана си :wink: Такова 316 Е36 но дългата база го бия без много зор и то с 1.4 TS мотор. Пиши кво стана :!:
Dodo 155
21-05-2006, 08:45
точно така,алфата е 129кс , но бмв-то било с чип тунинг и са ги дигнали,но по лична преценка мисла че ще го прескоча. :)
И тоя чип е компенсирал умрелите коне :lol: :lol: :lol: От 102 са станали 103 :lol: :lol: :lol:
Виж само да не са сложили нещо като 1.8 16V под капака, че и без чип ще ревеш тогава :wink:
И тоя чип е компенсирал умрелите коне :lol: :lol: :lol: От 102 са станали 103 :lol: :lol: :lol:
Виж само да не са сложили нещо като 1.8 16V под капака, че и без чип ще ревеш тогава :wink:
Да един приятел така изрева един път та трябваше да взимам ланчата, БМв то било 316 и леко правено, ама го съдра яко моя човек а беше невъзможно, та се оказа накрая 318 140кс и леко правено :? Но Ланчата макар и тя 140кс го наказа :lol: :lol:
6:0 napravo se otkaza ot BMW-to ,daje imalo 4ip i bilo na 150hp.Ako deistvitelno e bilo na tolko hp sigurno 6te6e da me bie,no neznam-dosta zle e na start.A Alfata imam 4uvstvo ,4e 6te litne.....mn vurvi ne6to :))
6:0 napravo se otkaza ot BMW-to ,daje imalo 4ip i bilo na 150hp.Ako deistvitelno e bilo na tolko hp sigurno 6te6e da me bie,no neznam-dosta zle e na start.A Alfata imam 4uvstvo ,4e 6te litne.....mn vurvi ne6to :))
Само така :twisted:
Само така колега :headbang: Доста стабилно си го накаЗал това БМВ! :lol:
и като се сещам че мислех BMW
ALFA RULES
колеги пиша на брат ми от регистрацията тои като разгейдах темата ми стана интересно според мен алфата ще го размаже бтрат ми се дръпна с едно 318 на сфетофара на горубляне и го направи за резил а то беше доста тунинговано аз по принцип гарам honda crx v-tec 160 коня правихме друпки с брат ми да ви кажа доста добре се държи алфата на бия го с малко на малък стард пусти боксер много барзо набира а и на дълго не е далеч зад мен по принцип алфите ме кефат много!!! :D
колеги пиша на брат ми от регистрацията тои като разгейдах темата ми стана интересно според мен алфата ще го размаже бтрат ми се дръпна с едно 318 на сфетофара на горубляне и го направи за резил а то беше доста тунинговано аз по принцип гарам honda crx v-tec 160 коня правихме друпки с брат ми да ви кажа доста добре се държи алфата на бия го с малко на малък стард пусти боксер много барзо набира а и на дълго не е далеч зад мен по принцип алфите ме кефат много!!! :D
Тука некви приказки от шехерезада чета :shock: V-tec ако наистина имаш то алфа 1.5 няма никакъв шанс дори да върви след него, освен ако хондата не е тотално прецакана :idea:
A Alfata imam 4uvstvo ,4e 6te litne.....mn vurvi ne6to :))
Винаги така става пред основен ремонт :roll:
колега мойта хонда не е прецакана на старт трьгваме почти заедно но като набия 2-ра го дьрпам значително по принцип като се дрьпнеме го бия горе долу с около 4-5 коли но алфата си я бива да знаете двигателя е страшно запазен имам чуството ч2 не е 95 коня а е повече доста прилично варви нали не греша 95 коня е ?1.5i .Един приятел има голф 3 GTI много го хвали а вида му е доста добьр постояно искаше да се бяга с брат ми тои е 16v 150коня мисля че е ако не ме е изльгал ама май е толкова да ви кайа алфато доста добре се представи на страрт го дрьпна но после голфа я би оня много се изкефи и каза че тая алфа доста варви а негоеия голф не е прецакан поле се дрьпнахме с него аз с хондата и направо го побьрках така че не мисля че ми е прецакана хонделата а алфата мойе да е 1.5 но варви за 1.7 тук разгледах форума доста добри колици си имате 6те ми се някои ден да се видиме само да не ме сметнете за предател ако доида с CRX-са си ще кажа и на брат си да доиде да се видиме!!! :D