View Full Version : Трима мърсоли заснети да крадат капачки за джанти....
ФЕРАРИСТ
27-04-2010, 13:36
......след като се започна със капачето на задния вътрешен стоп, наглите посегателства върху скромните ми колици продължи юнашки, като за близо 2 седмици, ми бяха свалени поне 9-10 комплекта, от по 4 капачки за винтилите на джантите......свалят ги денем, без значение сутрин, обед или вечер........аз естествено моментално купувам нови, тъй като е необходимо на мърсолите да им се създаде мнението че винаги пред нас има 2 алфи, който смирено чакат да бъдат лишени от капачки. И докато ненадейно боднах камера на джама, и за няма и два часа 8 капачки отново изчезнаха, а гадовете бяха доволно заснети, въпреки че ясно само на единия се вижда лицето, след кратко разследване се разбра че са ученици в намиращото се на 50 метра от нас училище, и е въпрос на време леля и още една позната ми учителка да ги види точно кой са рибките......
Това е скромното видео, след първия рейд, се качиха нагоре за да видят дали случайно не се мотам из двора и после се върнаха да вземат капачките и от другата страна на колите, щото междувременно за техен късмет 5 минути преди това минах покрай колите на път за един магазин, и като се върнах след още 5, със задоволство видях че капачките ги няма, и ощастливен хукнах да гледам въпросното видео.....
http://www.polyurethan.me/lapeta.MPG
Очаквайте скоро снимки на живо, тъй като мисля да ги навестя да се снимам за спомен, и да им обясня някой неща.......
tokata_pz_flex
27-04-2010, 13:39
Ще им строша малките , тънки , гнусни и бели пръстчета !
Интересно, че всичките отиват при тоя с червената раница, явно е някакъв голям тарикат, аз пък си мислех, че си ги делкат
Stoyan Georgiev
27-04-2010, 13:45
какви лапенца малки долни ! смяяяятай!
ПП: раздутите калници на червената са много добре, евала !
Бой бой бой ..... и тук таме малко шамари .... ако не им се даде урок сега(мисля ,че е вече късно) ще задълбават с престъпленията в бъдеще .....
Светло бъдеще ги очаква тези 3 пюнки.Какви ли още части от коли имат в раничката?Главата си залагам, че вътре няма нито една тетрадка.А капачето на задния вътрешен стоп си го търси пак от тях.
ФЕРАРИСТ
27-04-2010, 14:08
Интересно, че всичките отиват при тоя с червената раница, явно е някакъв голям тарикат, аз пък си мислех, че си ги делкат
Мда, явно той е шеф на "организираната престъпна група"......но пък неговия фейс е най - ясно на камерата, ако имах повече време и нерви утре сутринта бих се залостил в някоя от двете, че и на двете задните им джамци са тъмни, и да им образувам инфаркт по "време на акция", но пък тъй като групировката действа в момента сутрин, тъй като 5-6-7 клас са тогава на смяна, мисля да се изтегна на столче с кафенце в градинката и да ги изчакам на теферич, като минат първо ще ги поканя любезно в двора, с надеждата да поемат от първия път.....
Моя съвет е да не ги шамариш , колкото и много да ти се иска , а ги разбери кои са и единият вариянт е да говориш с родителите им а другия е да ги изпратиш в детска педагогическа стая. Кажи , че са ти изчезнали 10 комплекта капачки , като единият е по 20 лева ;)
Ферариста добре го каза, първо ще ги поканя, а после :chair:
Децка педагогическа стая нищо няма да им направят, ще ги мъмрят, ще им четат 4 часа, ще викнат родителите им, но тези деца са изпуснати и от родителите си.
Онова дето първо сваляше капачките на черната Алфа много "професионално" пропълзя от предна лява до задна лява гума. това сигурно го учат в училище гадовете малки гнусни. винаги съм мразел тарикатчетата от училище, а сега именно те таражат апартаменти, коли,гаражи и т.н.
Ако хванат такъв супол като тия го мятам в багажника, карам го на витоша, събличам го и го оставям д асе прибира без бой.
Чудно :) Ми Ники аз съм ти съсед ама мен не са ме набарали още,но поне ще знам ако ми изчезне нещо кой да търся :-)
Jivko7777
27-04-2010, 16:12
Баси те чак и организирани :-) Малииии искам хубаво да ги напердашиш, то разбирам 1 път да ти ги вземат, ама постоянно...Само бой...
mirchozo
27-04-2010, 16:25
С бой няма да стане работата, аз бих им направил още 2-3 клипа и после ще ги поканя да си видят снимките, и накрая да си платят за всички комплекти които са ти изчезнали. Е тогава ако не искат вече ще има здрави шамари, барабар с бащите им.
Да знаеш, че някой ги е подкупил да ги правят тия неща редовно и то все на теб, някой завислив съсед ;)
ФЕРАРИСТ
27-04-2010, 16:44
Да знаеш, че някой ги е подкупил да ги правят тия неща редовно и то все на теб, някой завислив съсед ;)
Надали, щото са смотани, плюс това са страхливи, плюс това знаят че рискуват ако ги фана да излезе наяве, и тогава колкото е хубаво да съм нечии съсед, толкова е и лошо......Просто келеменцата са ме набелязали, щото поне 5-6 месеца нищо не се е пипнало по тия коли, дори нощем съм ги забравял и двете отворени......
---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
С бой няма да стане работата, аз бих им направил още 2-3 клипа и после ще ги поканя да си видят снимките, и накрая да си платят за всички комплекти които са ти изчезнали. Е тогава ако не искат вече ще има здрави шамари, барабар с бащите им.
Е бой така или иначе няма да има, не мога да рискувам да отпера на някое от тях по як шамар, и ако вземе за падне на врата си, после да го сърбам за 30 капачки......натиска ще бъде психологически, страха е най успешния манипулатор в световен мащаб, мисля да го приложа със пълна сила.......
Браво, добре си ги заковал.
И без подбуди за нарушаване на закона от другите колеги моля.
Хахаха, абе Ники, тия келеменца направо са изпедепцали занаята :rotfl: Накарай ги да се напикаят от страх и ще станат нови хора, направо ще се преродят ;-)
Дечурлига!
И аз като бях на 10-12 годинки съм правил такива неща, даже и емблеми свалях..... а вие се едно не сте :?
Дечурлига!
И аз като бях на 10-12 годинки съм правил такива неща, даже и емблеми свалях..... а вие се едно не сте :?
Аз свалях лайстни от трабанти, за "бичове" :rotfl:
Хахаха, абе Ники, тия келеменца направо са изпедепцали занаята :rotfl: Накарай ги да се напикаят от страх и ще станат нови хора, направо ще се преродят ;-)
подкрепям тая идея , но мисля че в тоя случай посегателствата ще спрат само над тия 2 алфи и ще се премстят над някой друг колега май варианта с полицията е по приемлив поне ще знаят при следващата оборка на капачки кой да търсят ако си поместят разбира се пръста а това е доста трудно в някой случаи
Надали, щото са смотани, плюс това са страхливи, плюс това знаят че рискуват ако ги фана да излезе наяве, и тогава колкото е хубаво да съм нечии съсед, толкова е и лошо......Просто келеменцата са ме набелязали, щото поне 5-6 месеца нищо не се е пипнало по тия коли, дори нощем съм ги забравял и двете отворени......
---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
Е бой така или иначе няма да има, не мога да рискувам да отпера на някое от тях по як шамар, и ако вземе за падне на врата си, после да го сърбам за 30 капачки......натиска ще бъде психологически, страха е най успешния манипулатор в световен мащаб, мисля да го приложа със пълна сила.......
Запиши с камерата цялата ситуация на вкарването в правия път .... да има образователна цел и на съфорумците ....:holiday2:
firedragon
27-04-2010, 18:29
:rotfl: Тия направо ме разбиха.Ще останат много неприятно изненадани,че Биг Брадър винаги гледа и ще отнесат много.Страха наистина е могъщо средство.
Crusader
27-04-2010, 19:48
Ей ще избиете децата за някакви си капачки от вентили, те управляващите ни крадат и лъжат като извънземни, Вие децата сте погнали!
Колеги, моля Ви, насочете агресията си в друга посока!
mirchozo
27-04-2010, 19:49
Вярно и ние сме били хлапета, "взимал" съм си една емблема на баварец, една на Ланчия и доста светоотражателни лайсни на вратите (тогава бяха доста на мода). Лапешка му работа...
Сега като се замисля, ако всичко отиде в полицията ,един ден като им дойде акъла на тия хлапета ще съжеляват че са се занимавали с подобни глупости, особено ако си търсят работа в държавния сектор където разследват всичко.
Съвета ми е да ги подканиш да ти върнат всичко взето с условието че дори само да чуеш че на някой друга алфа липсват подобни джунджорий и ще предоставиш записа в полицията.
ФЕРАРИСТ
27-04-2010, 19:51
По принцип е така, не говорим за избиване на деца, дори и за сериозни пердаси не говорим, но все пак не мога секи ден да взимам по 8 капачки, и с трепет да чакам някакъв дето бил деца, да мине да ми ги вземе.......а и от де да знам тия хайвани дали утре няма да станат "управляващи"......гледам че тренират добре за дисциплината "управляващ".......
"Няма непоправими хора-има непоправени"...другаря Макаренко май го беше казал...
нормално да ме избива на комунизъм-живея в комунистически американски щати...
обаче преди 8 години бачках охрана към Егида ООД в едно школо в надежда-плеснах един шамар на говно дето счупи предното стъкло на нова лизингова вектра-бакшиш-бих се с шофера да не потроши лапето и тн.. и след всичкото тва го пернах ДЕТЕТО-направо ме закопаха в лайна от организацията за закрила на детето-та фнимаай колега...
то което е в гъз праено - лайно се и ражда...
Mind_Control
27-04-2010, 21:52
"Няма непоправими хора-има непоправени"...другаря Макаренко май го беше казал...
нормално да ме избива на комунизъм-живея в комунистически американски щати...
обаче преди 8 години бачках охрана към Егида ООД в едно школо в надежда-плеснах един шамар на говно дето счупи предното стъкло на нова лизингова вектра-бакшиш-бих се с шофера да не потроши лапето и тн.. и след всичкото тва го пернах ДЕТЕТО-направо ме закопаха в лайна от организацията за закрила на детето-та фнимаай колега...
то което е в гъз праено - лайно се и ражда...
Едно време по социализма, затова имаше ред, защото обществото като цяло не търпеше противообществени прояви и беше нормално по- възрастен да ошамари някое гаменче. Друго може да не е било наред тогава, но това беше нещо положително.
haljscho
27-04-2010, 22:04
Ооооо, ся гледах записа, малки ми се струват за бой.
Спрете се колеги.........
Определено това записче трябва да се покаже на родителите..........
А пък какво ги очаква в живота.....БОЖА РАБОТА.......
Дай боже с това да си останат и да влязат в правия път........
Детска работа, аз миналата година изгърмях със задна емблема от такива мърсолчета. Ники позволих си да пусна клипчето във vbox7 , дано се видят, да се постреснат малко. ;-) http://vbox7.com/play:077e4fb2
firedragon
27-04-2010, 22:17
Хубаво де,ами ако родителите на мърсолчетата мислят като вас и кажат майната му това са лапешки работи.Какво правим тогава? :calc: Не говоря,че трябва да има бой ама определено трябва да бъдат сериозно стреснати.Още повече,че днешните 12-13 годишни са безкрайно нагли,арогантни и с чувството за безнаказаност.
Хубаво де,ами ако родителите на мърсолчетата мислят като вас и кажат майната му това са лапешки работи.Какво правим тогава? :calc: Не говоря,че трябва да има бой ама определено трябва да бъдат сериозно стреснати.Още повече,че днешните 12-13 годишни са безкрайно нагли,арогантни и с чувството за безнаказаност.
Никой не е казал "майната му", но ако си мислиш, че знаеш възпитателен метод на въздействие още на 20...... :dunno:Ще си народиш деца, и ще омекнеш като нас. ;-)
firedragon
27-04-2010, 22:39
Никой не е казал "майната му", но ако си мислиш, че знаеш възпитателен метод на въздействие още на 20...... :dunno:Ще си народиш деца, и ще омекнеш като нас. ;-)
Аааа не,напротив,много съм далеч от мисълта,че знам възпитателен метод.Все пак както каза съм на 20.просто съм на мнение,че трябва малко да се стреснат иначе ефект никакъв.
Аааа не,напротив,много съм далеч от мисълта,че знам възпитателен метод.Все пак както каза съм на 20.просто съм на мнение,че трябва малко да се стреснат иначе ефект никакъв.
Стряскане нямат, дори напротив, това е ефект от възпитание. Вероятно ако им набиеш по-един шамар примерно, на другия ден ще гледаш клипче как ти размазват с тухла предното стъкло. Трябва да се търси отговорност от родителите, те ще ги оправят. Преди година две на мой приятел сина му счупил стъкло на кола, наложи се да го плати.... след това не съм чул за втори опит. Пък знае ли човек може да се пази хлапето вече...:-)
Стряскане нямат, дори напротив, това е ефект от възпитание. Вероятно ако им набиеш по-един шамар примерно, на другия ден ще гледаш клипче как ти размазват с тухла предното стъкло. Трябва да се търси отговорност от родителите, те ще ги оправят. Преди година две на мой приятел сина му счупил стъкло на кола, наложи се да го плати.... след това не съм чул за втори опит. Пък знае ли човек може да се пази хлапето вече...:-)
Бахти. Ей такива преди месец ми разбиха алфата и и ми взеха неща - съкровени спомени.... Не ме разбирайте погрешно - БИХ Ги Утрепал ...
haljscho
27-04-2010, 23:52
Ми още кат видиш родителите и мой да прецениш за кво става въпрос и колко пари струват, а дори и първото впече да не е обективно, то след като поговориш малко с тях ще ти стане ясно що за хора са...........
Ако те не могат да вземат мерки и филма продължи, мтоди много..........
Понеже ми писна, следващият който спомене думата бой или нещо подобно изхвърча за неопределен срок от форума.
Най-добрия вариант е Детска педагогическа! Ако куките си свършат работата като хората, тея лапенца ще се замислят друг път преди да правят глупости!
п.п. Казвам го от собствен опит! :evil:
моят съвет е следния (впрочем не успях да гледам клипчето, просто не ми го отваря) : - аз поне щях да отида при директорката на училището, да й пусна клипа и да я помоля да се заеме със случая. предполагам, че щом живееш до училище, логично е децата да учат там. НО пак си остава риска от тухлата в предното стъкло, както някой колега по-нагоре те бе предупредил.
моят съвет е следния (впрочем не успях да гледам клипчето, просто не ми го отваря) : - аз поне щях да отида при директорката на училището, да й пусна клипа и да я помоля да се заеме със случая. предполагам, че щом живееш до училище, логично е децата да учат там. НО пак си остава риска от тухлата в предното стъкло, както някой колега по-нагоре те бе предупредил.
ФЕРАРИСТ
28-04-2010, 19:07
Тъкмо излязох да дам на един колега нещо пред нас, и гледам мърсолчето с червената раничка минава с още един хайван покрай мен, и небрежно отминава.....понеже имах 5-6 секунди да го огледам и да сверя това което видях от клипа той отмина, но със къс спринт го прегърнах "приятелски" за вратлето, съснах на аверчето му да си плюе на петите, щото определено не отговаряше на никой от другите трима......хайвана се опита да отрича, но за кратко, тъй като това което му обясних че видях набързо го сломи и поизтегли кръвчицата от фейсчето му.......разясних му че няма да им троша главите, че няма да раздувам историята из училището му и из квартала, няма да лепим снимки по ъглите и прочее страхотии който му описах, но ако още веднъж изчезне нещо от коя да е от колите, отивам първо при него и жална му майка.....
Сега с кеф отивам да си бодна 8 нови капачки, и да видим дали им е дошъл акъла.....
Поздравления за проявения разум , дано нямаш повече ядове . А иначе ако стане нещо имаш поне видео материял , на който биха му се зарадвали много хора ;) дори и тв предавания.
Е добре де ,
А не си ли изиска всичко изчезнало от колата ?
ФЕРАРИСТ
28-04-2010, 21:58
Мне, аз прежалих 4-5 комплекта докато ги науча да ми ги взимат всеки ден за да мога да ги фана в кадър като хората, а и така или иначе имах други, пък и аверчето ме чакаше бързаше, и беше по важно да очертая на мърсола какво ги чака ако още нещо изчезне от колите, и в интерес на истината дори не ми и мина през ум да ги питам за тия дето са ги взели.....
Добра душа си ти явно , незлоблива.
А то никога не е късно де :)
КАто го видиш следващият път.
Бе не знам но мисля можеше да се разходи до Витоша и да се прибира гол.То разходките са полезни.Да го питат техните къде са му дрехите.
Понеже ми писна, следващият който спомене думата бой или нещо подобно изхвърча за неопределен срок от форума.
Бе не знам но мисля можеше да се разходи до Витоша и да се прибира гол.То разходките са полезни.Да го питат техните къде са му дрехите.
Аре ся кажи кво да те правя? Що си мислите, че говоря пет за четири?
mirchozo
28-04-2010, 23:55
Хах, ми то ако не се говори за бой тя темата ще се затрие, без бой няма управия.
Надявам се си ме разбрал правилно, и няма да ме баннеш.
Хах, ми то ако не се говори за бой тя темата ще се затрие, без бой няма управия.
Надявам се си ме разбрал правилно, и няма да ме баннеш.
За пореден път ще цитирам К. Маркс
And besides, there is history — there is such a thing as statistics — which prove with the most complete evidence that since Cain the world has neither been intimidated nor ameliorated by punishment.
New-York Daily Tribune, February 17-18 1853
ПП Оправия се пише с О все пак
mirchozo
29-04-2010, 00:11
Объркал съм се за О-то, както и да е, това не е важно...
Ники какво стана, някакво развитие на нещата има ли?
Реши ли какво ще ги правиш тия убавци?
And besides, there is history — there is such a thing as statistics — which prove with the most complete evidence that since Cain the world has neither been intimidated nor ameliorated by punishment.
ПП Оправия се пише с О все пак
Евалатъ Търтей:drums:
virusalfa
29-04-2010, 12:02
Добре тогава,СТАРШИ!
Нема да ги тепам.Ще ги откарам при Кайо.Ще прави любоФ с тях,нема да ги бие.
---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 09:00 ----------
ПП Оправия се пише с О все пакХа пиши на кирилица и спазвай правилата,ако обичаш.Ама нали ти си недосегаем.....
---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 09:01 ----------
Евалатъ Търтей:drums:
Не се подмазвай,бе:nono:
аз пък хванах снощи тия дето ми рисуваха с маркер по 2-те алфи ама некои дръг път ще ви кажа какво им се случи,2-ма на възраст между 14-16г,долни тревоманчета са ще видиме дали ще рисуват:evil:
ФЕРАРИСТ
29-04-2010, 20:42
Неска идат тримата, и с любопитство питат с каква камера било снимано това, щото много им аресал записа във ВиБокс-а дето Доко го качи там.....щях да падна......единия носи малко капачки, уж да ми ги връща......останах с впечатление че много не им пука, даже имат нещо като скрита гордост че са своего рода известни станали......
Потресен съм, поне едно "Извинявай" не казаха ли..Наглост, наглост..Чудя се как не са се опитали да продадат капачките. Разбери къде живеят и поговори с родителите им, демонстрирайки на какво са способни отрочетата им.После и при директорката на училището..Да видим как ще се забавляват тогава.
пс Съмнямнява ме родителите да се трогнат много ама все пак :)
Според мен задължително трябва да говориш с родителите и да им покажеш записа. Също да им кажеш, че са горди, че го има в vbox.
Stoyan Georgiev
29-04-2010, 22:08
внимавай сега само да не ти разбият прозореца за да отмъкнат камерата ;)
mirchozo
29-04-2010, 23:25
Определено бих ги показал на тяхните и директорката на училището, че и в полицията даже, нищо че това е дреболия, то от там се почва... днеска капачки, утре цд-та, телефони, вдругиден чанти и т.н.
Няма нищо по-лошо да се гордееш с простотията си, тогава няма "О"правия.
Е Ники сега поне ще имаш капачки за известно време, докато някое друго хлапе не реши да стане известно.
old alfist
29-04-2010, 23:42
Добре де, що не покараш малко без капачки - няма да ти спаднат гумите толкова без тях.
Мне, аз прежалих 4-5 комплекта докато ги науча да ми ги взимат всеки ден за да мога да ги фана в кадър като хората, а и така или иначе имах други, пък и аверчето ме чакаше бързаше, и беше по важно да очертая на мърсола какво ги чака ако още нещо изчезне от колите, и в интерес на истината дори не ми и мина през ум да ги питам за тия дето са ги взели.....
Ама това твоето на нищо не прилича.
Ти създаваш условия за кражба!
Как като видят още едни хубави капачки и си спомнят колко хубаво им стоят капачките на тате на колата, да не ги вземат и тези, като първите едвам са се престрашили и са видели, че няма толкова страшно. Сега изведнъж още една възможност да трупат опит. И още една, и още една...
Нещо от рода, че не е подсъдим само този, който взима подкуп, а и този който дава :tooth:
Свали и джантите, и антената, и спойлера, и праговете...тогава няма да те съдят, че създаваш условия за кражба. Надявам се, че горният пост, беше шега.
с тоя вибокс сте им направили кефа, вече и те са в бигбрадъра
ФЕРАРИСТ
30-04-2010, 11:53
Днеска от иБея си взех някакви фешън вентили, дето стърчат само сант, и като помпиш си носиш малко преходниче с бърза връзка, иначе е с капачица дето не пасва другаде........едно че е със секретна капачка, второ трябва целия вентил да се изскубне, верно 30 лв са 8 вентила, но поне няма да се занимавам с разни келеменца.......
b_angelov
30-04-2010, 14:33
Брее, много екстри. Я пусни някоя снимка, или линк в Е-бея.
ФЕРАРИСТ
30-04-2010, 18:00
Брее, много екстри. Я пусни някоя снимка, или линк в Е-бея.
Аукцион някакъв беше, не виждам същите при същия продавач......потърси подобни по описанието от снимката.....
b_angelov
30-04-2010, 19:16
Благодаря Ники. ;)
То било цял вентил.
.......разясних му че няма да им троша главите, че няма да раздувам историята из училището му и из квартала, няма да лепим снимки по ъглите и прочее страхотии който му описах, но ако още веднъж изчезне нещо от коя да е от колите, отивам първо при него и жална му майка.....
Сега с кеф отивам да си бодна 8 нови капачки, и да видим дали им е дошъл акъла.....
Ха-ха, сега вече не само, че няма нищо да ти задигнат от колата, ами си се сдобил и с верни "кучета" пазачи.
Дано има ефект и да влязат в правия път, ама щом веднъж са почнали да пипат.....,трудна работа
Аре ся кажи кво да те правя? Що си мислите, че говоря пет за четири?
Ми баце ако искаш наказвай ме,но това си е мойто мнение и аз така бих направил.
Браво колега, добре си постъпил с тея сополанковци, дано са си взели поука, и да не пипат ничии коли, че аман от такива пишлемета. Не винаги боя оправя нещата, може да стане по лошо.
ПП. А някой да знае откъде може да се намерят капачки за винтилите с логото на Алфа Ромео, че гледах някъде но не помня къде.
PEPI-2ALFA
01-05-2010, 15:54
ПП. А някой да знае откъде може да се намерят капачки за винтилите с логото на Алфа Ромео, че гледах някъде но не помня къде.
http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-GIFT-SET-KEY-RING-SET-4-VALVE-CAPS-/290415351147?cmd=ViewItem&pt=UK_Car_Parts_Vehicles_Automobila_ET&hash=item439e1a956b
.......
Ако засечеш пак хлапетата им кажи, че работиш в полицията и вече знаеш адресите им, а следващия път ще пратиш призовки на бащите им. На тази възраст все още се шашкат от "униформени" и вероятно ще заобикалят улицата. :smackbum:
http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-GIFT-SET-KEY-RING-SET-4-VALVE-CAPS-/290415351147?cmd=ViewItem&pt=UK_Car_Parts_Vehicles_Automobila_ET&hash=item439e1a956b
Благодаря колега!
Jivko7777
03-05-2010, 00:17
Ето тези капачки доста по трудно ще откраднат :)
http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-Romeo-GT-145-155-166-GTV-LOCKING-VALVE-DUST-CAPS-/120546048287?cmd=ViewItem&pt=UK_Cars_parts_Vehicles_Wheels_tyres_trims_Valve _Caps_ET&hash=item1c111ab91f#ht_838wt_1165
ама като ги гледам и напана ще е по-голям:pimp:
Е ... последното мнение, което гледах ме изкефи :
http://i48.vbox7.com/a/emi_nem96_c57fb420_2.jpg (http://vbox7.com/user:emi_nem96) emi_nem96 (http://vbox7.com/user:emi_nem96) каза: drugiq put 6a mu zema djantite ne kapa4kite http://i48.vbox7.com//icons/skype/bigsmile.png http://i48.vbox7.com//icons/skype/bigsmile.png http://i48.vbox7.com//icons/skype/bigsmile.png
Аз в случай ... просто бих им събрал раниците, оставям ги в нас и ако си ги искат - да дойдат с родители ;) Ама без да обяснявам, че съм ги записал, едно друго ...
Като дойдат родителите, им пускам кино :D
Смея да твърдя, че не си постъпил правилно ;)
И аз съм бил същото идиотче, ама не съм попадал на такива добри батковци, дето само да ми се скарат :D
То пък кой не е крал капачки от вентили? Или модерните тапи за оцет слагани на чистачките ... Реално лапетата са виновни и точно пет приказки им трябва да престанат.. И горе един колега беше писал "да не пипат алфа" .. Що ако пипат Мерцедес по-доволен ли ще си?
И на мен ми свалиха капачките в 12:30 на обяд пред окръжно районно управление в Бургас .. в делничен ден .. полицая ми вика едни лапета и с отверки бяха ама избягаха..
Записа не мога да го пусна ама щом са малки поприказвай им малко и толкова.. Нито педагогическа стая нито полицията оправя там нещата. Само диалог!
От педагогическа стая и полицията само ще бъдат настървени още и ще искат да си отмъстят...
ФЕРАРИСТ
09-05-2010, 09:43
То пък кой не е крал капачки от вентили? Или модерните тапи за оцет слагани на чистачките
Аз не съм например.....ние крадяхме сливи и череши от дворовете на квартала, и не че е оправдание, а го правехме да похапнем, и не се запасявахме с чантите, за разлика от тия дето дори и да имат 1-2-3 колелета, свиха общо към 40 капачки.....
Помня че на едно аверче му беше крива каплата, и бяхме приклекнали 5-6 лапетии до една лада петичка, тогава бяха фешън, и отстрани изглеждаше че ръчкаме нещо по предната гума.....от близкия двор като разярен глиган с нечленоразделни звуци изкочи един джингиби с юнашка сопа, а нас практиката ни беше научила че при такава гледка трябва само да се бяга.......джингибито ни погна, но завивайки зад ладичката си не видя изоставеното колело на земята, оплете кокили в него, и се просна тържествено на земята......решил че му сваляме металните капачки на вентилите - тогава металните бяха рядкост, сигурно много им се е радвал.......3-ма бащи викнахме докато се тушира скандала.......
nmushnikov
09-05-2010, 21:08
Адаш, много си изпати тази година... Стопове, капачки.... Дано до тук да се свърши! Но както казва народа - "Всяко зло - за добро!"
garner58
02-06-2010, 00:54
малее ако ги видя на моята кола да взимат капачките ще ги заключа в мазето и 1 седмица ще им давам хляб и вода
А сексуални услуги няма ли да им предложиш ?
малее ако ги видя на моята кола да взимат капачките ще ги заключа в мазето и 1 седмица ще им давам хляб и вода
Щи дам една информация, за която тряя да ми купиш брера ...
От военна болница убиват за черен дроб, а бъбреците по Гърция като кюфтета ги зимат ... :nuke:
еее доста изгрубяхте :D ... аз точно поради тази причина не смея да си сложа капачките с емблема на алфа ... данеби случайно някое дете колекционер да си ги хареса ... Имам един случей когато тъкмо свършвах работа и отивам до един авер да пием кафе . Докато го чакам в колата и си слушам музика даже прозореца ми беше леко отворен гледам 2 момченца и 1 момиченце обикалят из паркинга и оглеждат колите за капачки ... викам охоооо сега ще ги насера от страх тея ... и в следващия момент гледам едното се приближава до моята кола и вобще не ме вижда , че съм вътре и слушам музика :D кляка до предна лява гума и в този момент аз изкачам от колата с крясъци " Ко прайш там бе мама ти лапешка " в същото това време го гледам как отскача назад и пада по гъз ( ама супер "насрано" ) едното избяга пък на момиченцето викам не си мисли да бягаш щото ще те стигна ... и тя замръзна :D хахаха едвам се сдържах да не избухна в смях особенно като ми казаха "извинявай чичко повече няма да правим така" поразпитах ги малко що праят така това онова и им викам следващия път ако ви видя ще ви заведа при родителите ви да видят какви деца имат ... едното даже се разплака и им казах да върнат капачките по колите и да си ходят :D голямо шоу беше ... ( Много се разписах бе пууу )
garner58
02-06-2010, 12:31
А сексуални услуги няма ли да им предложиш ?
Не сам педофил, не ме обиждаи така просто и аз съм патил много като колегата с капачките, и само като си помисля, че някои ще барне нещо по колата ми и полудявам
---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
Щи дам една информация, за която тряя да ми купиш брера ...
От военна болница убиват за черен дроб, а бъбреците по Гърция като кюфтета ги зимат ... :nuke:
Баце тази информация я запази са себе си