View Full Version : Мнение за една 166
Здравейте колеги, предложиха ми 166 2.4jtd 2001 140кс на доста приемлива цена 5000(но продавача ще направи отстъпка) но има доста забележки и бих искал да знам какви пари горе долу ще отидат за оправянето им.
1. Предната и задната броня за чукнати и боята се е напукала предполагам ще се боядисат само те и ще се оправи
2. Усетих, че съединителя ще предава богу дух :)
3.Кожения салон е заминал, няма скъсано но е раздърпан всмисъл разтегнат ли незнам как да го опиша(четох, че има някакви момчета дето се занимават с това и ставало добре)
4. Заден стоп пукнат леко няма влага вътре
5. Страничните прагове сякаш леко са увиснали.
Мисълта ми е заслужава ли си или не и евентуално ако можете да ми кажете кое колко струва г/д.
santo_traficante
28-04-2010, 22:51
Като си се засилил за такава кола по добре дай 5500лв с отстъпка за такава 2003 с кожа и 140кс.Но после е вечно твоя :evil:
Заслужава си ако си готов да преглътнеш тези недостатъци и евентуално да ги оправиш.
Според мен е субективно и индивидуално мение ,някои колеги биха я взели други не.
Аз лично бих я отминал
Иначе части има и по моргите вече се намират доста екземпляр...
Не си заслужава. Тези недостатъци сами по себе си са пренебрежими, но са абсолютен показател, че колата е на поне 500 000 км и е мърляшка и амортизирана. Мноого трудно ще намериш читава 166, внесена в България. Тук е разпространено мнението на един от по-горе изказалите се колеги, че щом е Алфа трябва да струва по две за лев, та затова се внасят само боклуци. 166 е прекрасен модел, по-добре да ти го внесат по поръчка и за предпочитане от Германия.
Колегата над мен го е казал много точно.Ако тва са недостатъците на колата я вземай без да се замисляш...но се съмнявам честно да ти кажа.Виж поне дали прави 4000 оборота на 4 или 5 та щото някой екземпляри учудващо за мен като ги изръчкаш ускоряват до 3000 и около тази граница си тъпчат на едно място и не ускоряват изобщо
Колега, качи се с продавача в колата и я "изпържете" по някоя магистрала или по Е-79 - ако си сам в лявото платно - значи става :cheers:
5. Страничните прагове сякаш леко са увиснали
И аз гледам някои 166-ци че имат увиснали прагове, това на какво е признак и нужно ли е да се ремонтира?
Pepko-Bepko
01-05-2010, 22:14
И аз гледам някои 166-ци че имат увиснали прагове, това на какво е признак и нужно ли е да се ремонтира?
Това е признак че колата е повдигана с подемник от некадърен монтьор които не знае къде да сложи петите.
Прага на 166 има много малки отвори отдолу за крика,и на подемник,дори на обикновения крокодил трябва да се слагат подложки.
leketo84
02-05-2010, 01:19
Прага на 166 има много малки отвори отдолу за крика,и на подемник,дори на обикновения крокодил трябва да се слагат подложки.
:yes: знаеш !
Малко по-навътре от тези отвори има място за стенд и следователно за крокодил ;)
Аз я дигам на задния носач,и отпред някъде се пада по диагонал навътре зад предните гуми:cheers:
Linkestis
08-05-2010, 13:15
И отпред и отзад си има място едното е за крика /с отвор/ а другото си е точно за голям крик или подемник!