View Full Version : Някой видял ли е тази обява
ето и линк http://www.interlease.bg/offer/Alfa-Romeo-Brera-22-benzin-185-hp.html
Багай с 200 от тази кола.Ако тръгна да ти обеснявам колко мантинели, дървета и стълбове е видела свят ще ти се завие.Иначе цената е хубава :)
и какво трябва да и видиме цената ли??
Mind_Control
30-04-2010, 17:09
320 000km кога ги навъртяха бе :D това да не е било такси :D
ето и линк http://www.interlease.bg/offer/Alfa-Romeo-Brera-22-benzin-185-hp.html
320 к за 4 години,и после 10 годишните каляски са на по 100 :)
е по около 200 км на ден, кое е толкова чудно.Нормално да е на толкова.Но това е най-малкия проблем.
Stoyan Georgiev
30-04-2010, 17:12
бая е карана, като се вземе предвид, че фирмена оборотна кола за 3 години без малко сме й навъртели 100 и малко
именно 320к имах предвид направо са и скинали г*за
именно 320к имах предвид направо са и скинали г*за
Да бе ама на снимки въобще не си личи.
Тая кола спокойно може да я врътнат на 80к.
На снимки не и личи, ама на живо доста и личи всичко :)
RoMeO_156_GTA
30-04-2010, 17:48
320k км тест в български условия е много по-реален от този на Аутобилд със 100к км по равен път :kicking: Интересно щеше да е ако се знаеше какви ли проблеми е имала с механиката и електрониката за този пробег
Тази не беше ли една варненска дето се движеше из града от време на време?
320k км тест в български условия е много по-реален от този на Аутобилд със 100к км по равен път :kicking: Интересно щеше да е ако се знаеше какви ли проблеми е имала с механиката и електрониката за този пробег
По пътя на логиката,Ако е имала много проблеми ,щеше да се появи по-рано тази обява.
Mind_Control
30-04-2010, 18:46
За да ги навърти тия км. явно не е има много време да седи по сервизите :) което е добре.. Обаче от тука нататък, който я вземе ще налива яко.
Тази не беше ли една варненска дето се движеше из града от време на време?
Точно тя е и още си е варненска.Пак казвам, много удари е видяла тази кола, някои от тях доста сериозни.
Точно тя е и още си е варненска.Пак казвам, много удари е видяла тази кола, някои от тях доста сериозни.
Някаква служебна ли е била.
Куриерска изключено с този багажник.
Просто ми е интересно как се навъртат тези км в България
Тая кола се продава от 3 години, като цените от които започнаха бяха съвсем други. Кой знае колко още би смъкнал :)
Някаква служебна ли е била.
Куриерска изключено с този багажник.
Просто ми е интересно как се навъртат тези км в България
Не е била служебна, просто е карана и то доста.Имам спомен,че колата беше сина на собствеика на Варна Карс.Доста време я караше и много.Цял ден не се спираше.После незнам кой я взел от него.Но мисля, че миналата година я продадоха.Беше горе в шоурума на Варна Карс и се продаваше. И сега доколкото разбрах, новия собственик май неможе да погасява вноските по лизинга и затова е обявена.
nikolaaaay
30-04-2010, 19:24
Направо е похвално за тия, че не са я врътнали на 120к... и после като я вземе някой да реве колко са чупливи италианските кошници.
Направо е похвално за тия, че не са я врътнали на 120к... и после като я вземе някой да реве колко са чупливи италианските кошници.
Пак не е гаранция че не са и врътнали малко километрите.
Пак не е гаранция че не са и врътнали малко километрите.
Голям сиир ще е наистина ,ако тази кола е на повече.
Съдейки по колите, които са закупени нови от България и е карано само на територията на страната, и ремонтите започват три пъти по-бързо от други бели страни, не си представям колко манипулации е имало по нея. Дори и да изключим факта, че е блъскана нееднократно. Дали не са кофти пътища, дали не е кофти гориво, дали не са тесни улици и несъобразителни шофьори, откъдето и да погледнеш си изложен на риск:angry:. Дори и при правилна експлоатация, която да гарантира мнооого дълъг живот на автомобила, проблемите са неизбежни.
60 бона бинзин е изгорила...за 4 години!:disgust:
Според мен е на 32 000 км. и просто са добавили погрешка една нула, иначе за нея имаше тема преди време и собственикът й сменя скоростна кутия при показания на километража от около 15 000 км (номерът й беше нещо от рода на В 6664 --). С тоя мотор не може да е карана толкова много, просто в България разстоянията са малки. Дори бакшишите навъртат по около 100 000 годишно, а тя определено не е била такси ;-)
Според мен е на 32 000 км. и просто са добавили погрешка една нула, иначе за нея имаше тема преди време и собственикът й сменя скоростна кутия при показания на километража от около 15 000 км (номерът й беше нещо от рода на В 6664 --). С тоя мотор не може да е карана толкова много, просто в България разстоянията са малки. Дори бакшишите навъртат по около 100 000 годишно, а тя определено не е била такси ;-)
Виж снимката на километража :)
Stoyan Georgiev
01-05-2010, 14:04
големите километри се навъртат извънградско и с постоянно каране
бакшишите ако караха постоянно в града на ден щяха да правят по 500 лв. и да карат мерджами, а не шкоди и опели
Виж снимката на километража :)
Верно бе, ако е тази която си мисля, то собственикът и трябва да и е навъртял 300 000 км за 2 години в България!?! Завалията е станал почетен спонсор на Вальо Златев с тая бензинова прахосмукачка ;-)
---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
големите километри се навъртат извънградско и с постоянно каране
Е, ако е карал през ден Варна - София - Варна, може. Служебните бусове в една от предишните ми местоработи навъртаха по 270 000 км. годишно от ежедневно каране София - Варна/Бургас - София... Ебати маратонеца е бил тоя...
Верно бе, ако е тази която си мисля, то собственикът и трябва да и е навъртял 300 000 км за 2 години в България!?! Завалията е станал почетен спонсор на Вальо Златев с тая бензинова прахосмукачка ;-)
По мой спомен колата е от 2006 август или септември в България.Споменах на кого беше първоначално.Бувално не е спирана да се кара, така че километрите не трябва да изненадват никого.
Само не ми е ясно това...http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&id=130189476&pageNumber=1
RoMeO_156_GTA
01-05-2010, 16:04
Само не ми е ясно това...http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&id=130189476&pageNumber=1
Händler
Sofauto OOD
Това говори само по себе си какви са другите коли в една от големите автокъщи :static: А колегата AR147 направи правилно предположение ;)
Händler
Sofauto OOD
Това говори само по себе си какви са другите коли в една от големите автокъщи :static: А колегата AR147 направи правилно предположение ;)
Да де, ама я няма в сайта на софауто.Пък и като зуумнеш на едната снимка в немското мобиле се виждат километрите.Доста реална си е обявата пусната по бг сайтовете.Да не кажа, че по реална не съм виждал :D:D:D
RoMeO_156_GTA
31-07-2010, 22:45
Какъв е шанса това да е същата кола :tooth: http://www.mobile.bg/11277274488737803 Вече на малко километри ... Поне на вид са чисти близначки :roll:
Тапицерията, джантите и гумите ми се виждат еднакви :), търговците са способни на всичко ама все пак не се знае.
Тапицерията, джантите и гумите ми се виждат еднакви :), търговците са способни на всичко ама все пак не се знае.
На мен пък ми се струва, че се знае, че някой яко ще гризне дръвцето с тая Брера :tooth:
Jivko7777
31-07-2010, 23:04
Ми то се вижда на първата снимка от ляво има Мерцедес R-класа, на 2-та снимка от ляво има Ауди :)
Е,и?
Според мен колата е същата.Оставена е в авто къща да се продава.Джамбазина е свалил някой километър и си е сложил някой леФец печалба.Слушал е радио Енерджи докато е снимал Брерата.:)
ReLeFNIQ
01-08-2010, 09:34
хаха на мен ли ми се струва или емблемата вече е избеляла :D То от многото каране въздуха я е изтрил :D
IS Auto са закупили от Интерлийз колата, сложили са 10к отгоре и я продават. Сметката е елементарна :) Така или иначе колата ще бъде купена, IS Auto са си направили сметката, че могат да спечелят между 6-8 хиляди от тази кола с минимални разходи. Лошо нема
Mind_Control
01-08-2010, 17:16
IS Auto са закупили от Интерлийз колата, сложили са 10к отгоре и я продават. Сметката е елементарна :) Така или иначе колата ще бъде купена, IS Auto са си направили сметката, че могат да спечелят между 6-8 хиляди от тази кола с минимални разходи. Лошо нема
Важното е новият собственик да е щастлив :)
Satanism
01-08-2010, 17:21
Ми то се вижда на първата снимка от ляво има Мерцедес R-класа, на 2-та снимка от ляво има Ауди :)
Защото колата е обърната, на същото място :)
Мерцедеса си е там, просто е от другата страна вече на другите снимки :)
А колата пише, че има сервизна история.Все пак допреди няма и година е била гаранционна, може да се проследи какво се е случвало с нея до 10.09
И още интересно съвпадение, обявата за първата(на 300 000+км) изчезна малко преди да се появи "новата". Аз тази Брера съм я гледал когато се продаваше зимата и определено мога да кажа, че не си заслужава и половината от парите...меко казано. :tank:
П.С. Свидетел съм на точно такава ситуация само че с Клио на 4 години, купено на 400 000км и беше продадено за 22 000км, нов внос, перфектно за доста повече пари.
И после кво правим-алфите са боклуци;-)
Satanism
01-08-2010, 22:02
Aко си направите една сметка, ще излезне, че тая брера трябва да е въртяла по 300тина км всеки ден от годината без изключение, в продължение на 3 години...колко реално ви се струва това?
Виж малко предисторията на тая кола,доста реално ще излезе;-)
Jivko7777
01-08-2010, 22:07
Aко си направите една сметка, ще излезне, че тая брера трябва да е въртяла по 300тина км всеки ден от годината без изключение, в продължение на 3 години...колко реално ви се струва това?
Братле ето я същата кола...но тук написано всичко реално за нея ;)
http://www.interlease.bg/offer/Alfa-Romeo-Brera-22-benzin-185-hp.html
Satanism
01-08-2010, 22:12
Добре, хубаво, ок, ама според вас какъв е шанса някой просто да е чукнал една цифра повече?(Едит, сега видях километража) И все пак...
Я поразгледай малко, нито един от надписите, на врътката на фаровете, на ел-регулацията на седалката не е изтрит...гарантирам ти, че след 320к км тея неща просто им пада боята....освен това пак питам, колко е реално да караш всеки ден по 300км....всеки ден?!Това са страшно много км...аз се скъсвам да карам и пак повече от 50-60.000км на година не навъртам...
Другия вариант е след 2002-ра година салона в алфите да е станал изключително устойчив на износване, след като моя след 210к не е мръднал, а тоя е като нов след 320к ;)
thecleaner
01-08-2010, 22:14
Ето тази снимка видя ли я http://www.interlease.bg/images/offers/5224c49ec25d383a75b9c306ea61e444.JPG :boo:
Satanism
01-08-2010, 22:18
Ето тази снимка видя ли я http://www.interlease.bg/images/offers/5224c49ec25d383a75b9c306ea61e444.JPG :boo:
да, видях я и си редактирах поста...
Освен това, пише, че има сервизна история и е нов внос от Германия(тоест трябва да има документи за тоя внос все пак)...ще ме накарате, да ходя, да я гледам само за да й разгледам сервизната история...
Jivko7777
01-08-2010, 22:23
Добре, хубаво, ок, ама според вас какъв е шанса някой просто да е чукнал една цифра повече?(Едит, сега видях километража) И все пак...
Я поразгледай малко, нито един от надписите, на врътката на фаровете, на ел-регулацията на седалката не е изтрит...гарантирам ти, че след 320к км тея неща просто им пада боята....освен това пак питам, колко е реално да караш всеки ден по 300км....всеки ден?!Това са страшно много км...аз се скъсвам да карам и пак повече от 50-60.000км на година не навъртам...
Другия вариант е след 2002-ра година салона в алфите да е станал изключително устойчив на износване, след като моя след 210к не е мръднал, а тоя е като нов след 320к ;)
Че как да е изтрит надписа за фаровете, като те са пуснати в деня в който е купена и не е връщана врътката до ден днешен :) Коментирахме я тая кола...Коментирахме я колко пъти е блъскана, колко дървета и мантинели е виждала тая кола :sex: някои от които доста сериозни удари...Иначе излиза по 220км на ден да е карана, което е нормално...
Satanism
01-08-2010, 22:27
Не знам, аз всеки ден минавам от там, някой път ще спра да я разгледам...
Струва ми се невероятно да караш всеки ден по 220км...още повече дори шимпанзе би си взело 2 дизелови брери, вместо една бензинова, ако знае, че ще навърти 320.000км в следващите 3 години ;) и ще му изелзе по-евтино :)
Защо да е толкова невероятно,аз преди 2 лета си навъртах по 100-150 км минимум в София почти всеки ден,само за глупости;-)
Satanism
01-08-2010, 22:34
Защо да е толкова невероятно,аз преди 2 лета си навъртах по 100-150 км минимум в София почти всеки ден,само за глупости;-)
между 100-150 и 230 разликата е до 2но все пак...+ това едва ли си го правил 365 дни в годината, всеки ден, включително събота и неделя.И аз навъртах доста често подобни цифри из София...но няма начин да го правиш 1500 дни подред :)
Jivko7777
01-08-2010, 23:04
Не знам, аз всеки ден минавам от там, някой път ще спра да я разгледам...
Струва ми се невероятно да караш всеки ден по 220км...още повече дори шимпанзе би си взело 2 дизелови брери, вместо една бензинова, ако знае, че ще навърти 320.000км в следващите 3 години ;) и ще му изелзе по-евтино :)
Че какво бърка че харчи много...Колегата tanatos беше споменал
Имам спомен,че колата беше на сина на собствеика на Варна Карс. Доста време я караше и много.Цял ден не се спираше. По мой спомен колата е от 2006 август или септември в България. Споменах на кого беше първоначално. Бувално не е спирана да се кара, така че километрите не трябва да изненадват никого.
Ами замисли се ако ходиш на кафенце от Варна до Лозенец,после тук там да разхождаш мацката,после разходки по Варна цял ден,и така по няколко пъти на ден,а и защо трябва да я е карал само един човек.А аз тия километри съм ги правил само като ходя на кафе от Гео Милев до Люлин,2 пъти после по магазини и после пак към Люлин,така че не съм се напъвал мноого да правя над 120-130 километра,грубо казано:plane:
Ами замисли се ако ходиш на кафенце от Варна до Лозенец,после тук там да разхождаш мацката,после разходки по Варна цял ден,и така по няколко пъти на ден,а и защо трябва да я е карал само един човек.А аз тия километри съм ги правил само като ходя на кафе от Гео Милев до Люлин,2 пъти после по магазини и после пак към Люлин,така че не съм се напъвал мноого да правя над 120-130 километра,грубо казано:plane:
Ники ти си барбалейка бе бате тебе те знаеме.8-)
Колата е карана доста това е ясно
IS Auto са си кожодери и това е ясно, който има мерак да се хваща на хорото и да са качва на Брерата.
speеdddddd
02-08-2010, 18:46
Незнам защо ви учудват тея километри
Преди 2-3 месеца бях в сервиза на Вили кар за обслужване на служебната каляска и дойде една соната такси на 420 хил км Произведена през далечната 2008:pokey: Аз бях толко изумен ,че питах шофьора как е навъртял тея километри .
Отговора беше: Ооо те са и малко на тая , караме я трима колеги по две дневни и една нощна . От както е запалена през 2008 год до сега няма случай двигателя да е изтивал на под 60-70 гр . След изплащането на 5 год лизинг колата се хвърля понеже е на над 1мил. км. и се взима друга нова ! Каза , че това му е трето ново такси което се взима ново и после заминава за скрап .
Друг пример с мене си ,преди две години на една нова фиеста и врътнах 50 хил за 6 месеца без да съм доставчик , такси или развозване на каквато и да било стока ! колата беше служебна.
Ако през ден е прекосявала страната ,даже са и малко .:grandpa:
E ама пък аз за три години съм минал 15 хиляди с моята, щото не карам за глупости :), а и не карам таксита
E ама пък аз за три години съм минал 15 хиляди с моята, щото не карам за глупости :), а и не карам таксита
На теб не ти трябва кола, бе друже, ти не можеш да си избиеш дори гражданската ;-)
Хората с кинти, можещи да си позволят чисто нова кола от типа Брера, не ходят с колата си сутрин и вечер до работа и обратно, а са нон стоп в движение, било за да си движат бизнеса, било за кеф, така че километрите са си съвсем нормални. Разните Мерцедеси, БМВ-та и Аудита, карани от огромното мнозинство подобни хора са на същото дередже и не се спират.
Бате,когат жената мрънка е по-гадно отколкото да ти се развали алфата:kiss:
На теб не ти трябва кола, бе друже, ти не можеш да си избиеш дори гражданската ;-)
Хората с кинти, можещи да си позволят чисто нова кола от типа Брера, не ходят с колата си сутрин и вечер до работа и обратно, а са нон стоп в движение, било за да си движат бизнеса, било за кеф, така че километрите са си съвсем нормални. Разните Мерцедеси, БМВ-та и Аудита, карани от огромното мнозинство подобни хора са на същото дередже и не се спират.
Е така е, аз я карам само за кеф, или да водя кучето в парка :)
А иначе в Ауто Билд, като чета за цените на старо, също има доста автомобили, на малко КМ.Относително е кой колко кара.Особено ако се касае и за бензин.
---------- Post added at 07:48 ---------- Previous post was at 07:47 ----------
Бате,когат жената мрънка е по-гадно отколкото да ти се развали алфата:kiss:
Абе и това е вярно, оф, няма пълно щастие :crazy: Както се пее в една руска пиянска песничка:
Жени, жени, они за муки нам дани
Вино, вино, оно за счастые нам дано
Правописа може и да не е верен, но смисъла е ясен