Log in

View Full Version : Проблем с централното

blagun
22-05-2006, 14:16
Значи проблемът е следния - като си затворя вратата (която и да е) и се активира централното и се заключват и 2 те врати!!! Помагайте, че вчера си заключих ключовете вътре на таблото и трябваше да я отварям с тел през уплатнението и хората ме гледаха много странно :lol: все едно крада собствената си кола :D

търтей
22-05-2006, 14:18
така ти е насторена алармата (ако имаш аларма де) - ако немаш книжка към нея иди на алармаджия

blagun
22-05-2006, 14:27
Да ама има един проблем, че централното не ми е вързано към алармата :wink:

Crusader
23-05-2006, 17:53
Тва накак си не ми звучи реално, а за какво по дяволите е вързана алармата след като не е за централното, и ако наистина е така това частично обезмисля алармата ->иди на алармаджия :!:

blagun
23-05-2006, 18:39
Тва накак си не ми звучи реално, а за какво по дяволите е вързана алармата след като не е за централното, и ако наистина е така това частично обезмисля алармата ->иди на алармаджия :!:
Алармата ми не управлява заключването и отключването на вратите :!:Тва не значи, че нямам нормално функционираща аларма!!!Тя се активира при отварянето на вратата, но не от цетралното, а от бутончетата на вратите! Така мислия аз!!!

grale
25-05-2006, 10:49
Колега и аз имам същия проблем вратите се заключват сами когато си искат .Но като я закарам на майстор спират да се заключват сами .И след 1-2 часа пак се почва същите номера да ми прави

blagun
25-05-2006, 12:14
Само гледай да не си забравиш ключовете като мен вътре :D

grale
25-05-2006, 12:34
Вече няколко пъти се случва но си нося резервня ключ от тогава.Дажа единия път колата работеше но добре че беше близко до нас.

Mind_Control
25-05-2006, 23:26
И мойта се заключва, но поне е регламентирано- 6-7 сек. след като запаля. Аз обаче си изградих навика да оставям вратата отворена и то с леко отворен прозорец винаги като излизам, че да не се затвори случайно и щтрак.. щотото ми се е случвало на един пасат и е кофти :?