View Full Version : Шах и Мат за Евровизия 2006 ...
Alfa User
22-05-2006, 15:33
Тази година финалиста на Евровизия май изненада неприятно всички почитатели на мазната и до болка повтаряна и ремиксирана фолк- и поп-музика. Лично аз не познавам групата финалист, но останах приятно изненадан от това, че публиката най-сетне е решила да се отърси от масовостта на изкуствено налаганите "шлагерни" парчета.
p.s. Става дума за групата-финалист от Финландия - Lordi
За какви финалисти говориш бе човек - на коя страна финалистите - финалистите накрая или финалистите на България, Босна и Херцеговина или други. Само едно знам - това е ебати ташака - гледах само спечелилата песен - Абсолютен бълвоч изпълнен от бездарници - ако такива са и другите песни - тогава смятаната от мен за слаба българска песен може да се е оказала една от силните песни.
Хах, аз слушах две - тази на палячовците, която спечели и една на литовците(мисля). Е литовците верно си правеха гаргара и с организатори и с публика и с идеята за евровизия. Голям смях беше...
За какви финалисти говориш бе човек - на коя страна финалистите - финалистите накрая или финалистите на България, Босна и Херцеговина или други. Само едно знам - това е ебати ташака - гледах само спечелилата песен - Абсолютен бълвоч изпълнен от бездарници - ако такива са и другите песни - тогава смятаната от мен за слаба българска песен може да се е оказала една от силните песни.Аз немоа да разбера защо смяташ песента на Марияна Попова за слаба след като беше една от най-добрите според мен има място в тройката но за пореден път ние Българите сме последна дупка на кавала както се случи с Йордан Йовчев и Албена и Максим :evil: :evil: :evil: :evil: Този конкурс за пореден път доказа че е пълен бълвоч и никой в Европа а и по целия свят не му дреме за Евровизия.А колкото до самата песен тя е написана от един доста добър композитор и е изпълнена абсолютно правилно :idea: :idea: :idea:
Шо шо :hmm:
шо е станАло :hmm:
Ами нашата песен която според мен е доста хубава въобще не беше допусната до финала а пък спечели една мисля че Финландска група която на визия мязаше на Кис а ма на пеене не ставаше и за Хит минус едно :evil: :evil: :evil:
Ами нашата песен която според мен е доста хубава въобще не беше допусната до финала а пък спечели една мисля че Финландска група която на визия мязаше на Кис а ма на пеене не ставаше и за Хит минус едно :evil: :evil: :evil:
Aми аз това разправям - спечелилата първо място група беше супер смотана и с отвратителна песен(говоря за финландците- и горе за тях говорих) - нашата беше много по стойностна като композиция , аранжимент , изпълнение. Май и аз горе грешно съм се изразил :roll:
Aми аз това разправям - спечелилата първо място група беше супер смотана и с отвратителна песен(говоря за финландците- и горе за тях говорих) - нашата беше много по стойностна като композиция , аранжимент , изпълнение. Май и аз горе грешно съм се изразил :roll:
Ееее недей така - дръпнах всички песни на тази група и мога най-отговорно да заявя че тази е единствената песен дето изобщо приличаше на нещо :)
п.п. и това го казвам аз, който слушам метъл ... правете си изводите
Бездарна или не- това няма значение, защото ясно се разбра че на хората им е писнало от едни и същи бози и искат нещо различно. От 20 години слушам рок и метъл музика и не мога да не съм доволен че такава песен спечели.И няма за какво да си го изкарваме на тях, че ние не се класирахме даже и на финал.
И все пак аз бих слушал тия бездарници отколкото нашата хубавица.
Писна ми от чалга, била тя наша или европейска!
LONG LIVE ROCK'N ROLL
в интерес на истината тия изглеждаха направо гротескно, квото видях по новините;)
но самия факт, че скандинавска метал банда спечели, ме кара да се кефя като и аз от 20тина години само това sлушам :punk: :torch: :jason2: :asthanos:
Ако се кефите на пошъл метъл щото просто е метъл ДА ВИ ... У металистите засрамете се :!: Рока винаги е бил музика за "разбирачи" и ако вие тука ми казвате че тия свирят тоя вид музика както требе начи сте посредствени металисти ... ако ще и да сте слушали метъл 100 години ви казвам че нищо не разбирате :idea:
Надявам се да сте ме разбрали правилно :wink:
апа ти, разбирко, стига си обиждал :)
аз лично тия дори не см ги чувал кво свират НО
съм слушал от тоя "new wave" скандинавски блек метал (dimmu borgir, Cradle of Filth) и мога да ти кажа, че ако си слушал блек метал , то тия ще ти харесат.
Освен това metal течението беше направо умряло и тия, които го възродиха са точно скандинавците (явно им е далечно студено и тъмно и ги избива на простотия :)
но все пак човек трябва да е слушал Venom - 82ра 84та година ;)
темата определено се изроди, но блек метала не е по малко метал от Iron Maiden или Metallica, просто е по-екстремен ;)
пийс ;)
Абе колеги и аз тази банда не съм я чувал.
Някой да има техни неща или поне песента с която са спечелили. Че ми стана интересно
Aз мисля като Бобо - Всеки човек слушащ рок все пак има понятие от музиката - като такава. Той не иска да слуша някакви семпли създадени с комп. Той иска да види музиканта - като музикант, ама тези не са такива.
А относно факта че наште не са на финала - на финала се стига след като се оценят от "ЖУРИ", а не от публиката- само дето в случая до финала са допуснати песни закоито си гласуват тея от журито - ти за мен , аз за теб - финландците даже гласували за себе си (това го разказа Дони)
Абе би мама му - даже по добре догодина да не участваме и да го бойкотираме - тая Евровизия не е като по времето на АББА, СС Кеч - и вече никои не тръгва от там.
Alfa User
23-05-2006, 14:28
на следващия ден след финала на Евровизия в торентите на дата.бг се появиха клипове (включително и на печелившата песен) и няколко дузини mp3-ки на групата Lordi - който иска да види за кво иде реч - да си дръпне.Препоръчвам клиповете, щот музиката им кат цяло не е нещо особено и е доста еднообразна като композиции. То не че и клиповете са им много различни де, но поне шашнаха малко публиката на Евровизия :twisted:
Ето малко линкове за дърпане :
клипове и mp3 (http://torrents.data.bg/details.php?id=35019&hit=1)
3 клипчета (http://torrents.data.bg/details.php?id=27870&hit=1)
песента-победител (http://torrents.data.bg/details.php?id=35207&hit=1)
апа ти, разбирко, стига си обиждал :)
аз лично тия дори не см ги чувал кво свират НО
съм слушал от тоя "new wave" скандинавски блек метал (dimmu borgir, Cradle of Filth) и мога да ти кажа, че ако си слушал блек метал , то тия ще ти харесат.
Освен това metal течението беше направо умряло и тия, които го възродиха са точно скандинавците (явно им е далечно студено и тъмно и ги избива на простотия :)
но все пак човек трябва да е слушал Venom - 82ра 84та година ;)
темата определено се изроди, но блек метала не е по малко метал от Iron Maiden или Metallica, просто е по-екстремен ;)
пийс ;)
Такаа тети един който нестига че не ме разбира па си и противоречи :idea: Прочети си поста и виж кви глупости написа ем не си ги чувал ем били добри :screwy: Аре у лево :idea:
virusalfa
23-05-2006, 15:40
Номер едно песен зь мен беше на Ана Виси,на Гърция ,па Вальо нека си слуша псевдометъл :wink: метал? ШО,ШО?
Ако се кефите на пошъл метъл щото просто е метъл ДА ВИ ... У металистите засрамете се :!: Рока винаги е бил музика за "разбирачи" и ако вие тука ми казвате че тия свирят тоя вид музика както требе начи сте посредствени металисти ... ако ще и да сте слушали метъл 100 години ви казвам че нищо не разбирате :idea:
Надявам се да сте ме разбрали правилно :wink:
Може пък и да съм посредствен метал, за двайсет години-толкова. Интересно ми е ти от кога си такъв разбирач, че да даваш такива определения!
И никой не е казал че свирят "както требе".Не вярвам да има някой, слушащ рок-метъл да не се изкефи на факта че тези спечелиха на един конкурс, където рокът отдавна не е на почит.
Майната и на Евровизия идва Monsters of Rock!!!
И никой не е казал че свирят "както требе".Не вярвам да има някой, слушащ рок-метъл да не се изкефи на факта че тези спечелиха на един конкурс, където рокът отдавна не е на почит.
Майната и на Евровизия идва Monsters of Rock!!!
Ще ти кажа от кога съм разбирач от много време :idea: И точно тва имах предвид че немогат да свирят :idea: И не съм изкефен че рок група която неможе да свири печели тва говори само лошо за конкурса :roll:
Crusader
24-05-2006, 00:41
Ха-ха така като гледам тия дето "не им дреме за Евровизия" сме най-многобройната група май :wink:
абе падна шоу на конкурса... поне на финала се изкефих най-много на мацките между представянията :)
за полу-финала.... жалко за Марияна... страхотен глас+страхотна песен, но просто с тази слаба(никаква) хореография... толкоз...
Лорди неочаквано спечелиха, аз лично мислех че руското лоби ще си свърши работата, но скандинавците се бяха обединили като за война :)
както и да е, румънците си струваха, но просто освен Молдова, няма друг да гласува за тях.
и последно изненада беше единствената 'хитова' песен да отпадне още на полу-финала - тази на белгийката Кейт Райън.
:bg: better luck next time ;)
Ще ти кажа от кога съм разбирач от много време :idea: И точно тва имах предвид че немогат да свирят :idea: И не съм изкефен че рок група която неможе да свири печели тва говори само лошо за конкурса :roll:
Абсолютно съгласен съм ... отначало като чух че скандинавска група са спечелили, си казах - брейй, хората прослушаха музика. Не ги бях чувал дори като име тези, дръпнах им всички албуми (щото ми е бързо и щото мога), прослушах ги и не ми хареса нито една ... това беше хеви ама толкова еднообразно че накрая чак заспиваш ... единствената по-разнообразна беше тази с която спечелиха конкурса, но дори и тя не може да стъпи на малкото пръстче на най-слабата група в колекцията ми :)
А тва дето на металите ще им "трепнат сърцата" като спечели метал група на евровизия според мен са си глупости, тъй като тва евровизия е най-голямата тъпотия що се отнася до "конкурси за най-добра песен" .. така че даже е срамно че са отишли въобще там.