PDA

View Full Version : Мнения за една 166

CyberFiend
02-05-2010, 15:36
Здравейте алфисти,

имам намерение скоро време и аз да се присъединя към съсловието, но за момента съм в процес на търсене на що-годе читава 166-ца.

Та на въпроса - някоя случайно да е оглеждал тази: http://www.mobile.bg/11270728069767028? Намира се в една автокъща на кръстовището на Околовръстно и Пушкин (Павлово).

Благодаря предварително.

RPWWD
02-05-2010, 16:07
Добре изглежда, но за другото - сервиз, диагностка и чак тогава решаваш дали да купуваш.

CyberFiend
02-05-2010, 16:51
Добре изглежда, но за другото - сервиз, диагностка и чак тогава решаваш дали да купуваш.

благодаря колега. То това със сервиза и диагностиката е ясно, че в един момент ще се случи... По скоро ме интересуваше нещо за първични наблюдения. Аз преди около 2 часа ходин на място да я видя, но аз не съм особено специалист по колите, та за това реших да попитам дали някой има други наблюдения...

10х

Flame
02-05-2010, 20:26
Аз съм я гледал на обява само,и малко ми се струва че е понаправена за продажба,малко евтино ми идва с тия екстри и салона:-?

koolio
02-05-2010, 20:40
Гледах я преди две седмици. Типичната тотално изхабена и мърляшка, но напудрена за продажба кола. Изтъркан и започнал да се рони волан, протрит скоростен лост, надрано отвсякъде табло, захабена и напукана кожа. Това е кола на не по-малко от 500-600 000 км. Иначе запали, нямаше - поне за мен - странни вибрации и шумове, но това, за разлика от салона, може да се "изиграе". За съжаление не можах да я пробвам за да преслушам кормилната уредба и окачването, защото колата няма номера, а отвън дебнеха полицаи. Не съм се връщал после. Според мен колата не си заслужава.

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:37 ----------

Аз съм я гледал на обява само,и малко ми се струва че е понаправена за продажба,малко евтино ми идва с тия екстри и салона:-?

Мне, не е евтина, таман нормална си е цената. Но колата е излъскан кенеф.

M.Gruev
02-05-2010, 21:16
Аз я гледах вчера. Колата си е на много километри. Отвън не и личи, но от вътре определено. Наглеците бяха сменили педалите с чисто нови. Питах дали мога да я закарам на диагностика, казаха че може, но само с камионче, че няма номера. Следващия ми въпрос беше да ми докарат едно камионче и да я видим и колко пари ще ми струва отиването и връщането до сервиз, който се намира в Люлин. Отговора беше 80 лева. :roll2: Накратко не бяха мераклии да я карам на майстор. За мен лично този автомобил не си струва. Просто е убит от каране.

souze
02-05-2010, 22:17
Гледах я преди две седмици. Типичната тотално изхабена и мърляшка, но напудрена за продажба кола. Изтъркан и започнал да се рони волан, протрит скоростен лост, надрано отвсякъде табло, захабена и напукана кожа. Това е кола на не по-малко от 500-600 000 км. Иначе запали, нямаше - поне за мен - странни вибрации и шумове, но това, за разлика от салона, може да се "изиграе". За съжаление не можах да я пробвам за да преслушам кормилната уредба и окачването, защото колата няма номера, а отвън дебнеха полицаи. Не съм се връщал после. Според мен колата не си заслужава.

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:37 ----------

Мне, не е евтина, таман нормална си е цената. Но колата е излъскан кенеф.

Аз я гледах вчера. Колата си е на много километри. Отвън не и личи, но от вътре определено. Наглеците бяха сменили педалите с чисто нови. Питах дали мога да я закарам на диагностика, казаха че може, но само с камионче, че няма номера. Следващия ми въпрос беше да ми докарат едно камионче и да я видим и колко пари ще ми струва отиването и връщането до сервиз, който се намира в Люлин. Отговора беше 80 лева. :roll2: Накратко не бяха мераклии да я карам на майстор. За мен лично този автомобил не си струва. Просто е убит от каране.

Когато излезе обявата, ходихме с двама колеги от форума да я видим и стигнахме до абсолютно същите изводи......

Jivko7777
02-05-2010, 23:58
Аз пък си мисля че не е толкова лоша ;) При положение че никой не я е водил на диагностика, от къде сте толкова убедени че е на 500 000 или незнам колко км...При положение че е 2002, то реалните км ще излезнат веднага ;) Затова само гадаем, по добре отиди и я виж ти лично на място ;)

CyberFiend
03-05-2010, 00:01
Много благодаря на всички! Бягам... бързо... и на далече от тази! :)

koolio
03-05-2010, 00:28
Аз пък си мисля че не е толкова лоша ;) При положение че никой не я е водил на диагностика, от къде сте толкова убедени че е на 500 000 или незнам колко км...При положение че е 2002, то реалните км ще излезнат веднага ;) Затова само гадаем, по добре отиди и я виж ти лично на място ;)

А ти пък откъде съдиш, че не е толкова лоша, като не си я виждал и на живо? А ако е сменян или бъзикан компютърът как ще излязат реалните километри?

Колега, приятелски те съветвам повече да мислиш, а не да отговаряш на всички теми, колкото да трупаш постове, щото се излагаш.

Поздрави