PDA

View Full Version : Сладки AR магнитчета

BoxerPower
03-05-2010, 21:09
Другия път ше ги направя по-малки за да са още по-сладки. Сегашните са с размер 75 mm в диаметър (някъде пишеше, че това е размера на оригиналната емблема). Главен подбудник да ги сътворя е V@K@T@ и като такъв ще си получи обещаните от мен подаръчета... само да се мернем първо :) Сигурно се питате защо ги показвам и на останалата част от форума... ами и аз не знам... може би щото са готини и искам да подразнят и нечии други очи :spiteful: пък знам ли, може и още някой от форума да ми стане симпатичен и да му засиля некое магнитче да си има ;)

46674

Nice A? :rotfl:

JAMAL
03-05-2010, 21:34
Хубаво е да има стимул, може да се постигнат чудни неща. Както е и станало. Нали не го казвам за да стана един от симпатичните колеги....няма да се вържат с посетените места;-).
Не разбирам много от въздействието на магнит върху хардуерни устройства, но си мисля, че е възможно да направят проблем на компютър.

BoxerPower
03-05-2010, 21:46
Магнитите определено могат да стопят бушоните на всякаква ел. техника, особено пък ако говорим и за компютри... само дето самите магнити ще трябва да са доста по-сериозни от тези ;) Пък и дори да вредят на рс-то на което ги виждате окачени, честно казано не ми дреме... все пак това е компютъра ми на бачкане... който аз така или иначе мразя :throw::evilsmiley: Иначе самите магнитчета могат да се лепят на всякакви метални повърхности (вратата на хладилника например и др.)... все пак за това са и магнити :) В конкретния случай аз съм ги лепнал на кутията на рс-то просто щото там са ми постоянно под око... знам ли, някой може ги открадне :tooth:

bager
03-05-2010, 22:10
Поздравления! Станали са много добре, с удоволствие бих те отървал от едно от тях срещу посочена от теб разумна сума. Ще изглежда добре между останалите магнитчета на хладилника ми. И без това повечето от местата са посетени с Алфата :) .

mirchozo
03-05-2010, 22:13
Супер, бих си лепнал на момента едно от такова на хладилника, сутрин да си го гледам докато си пия кафето преди работа.

nhg
03-05-2010, 23:28
Браво, колега, много добре изглеждат. И според мен са добър рекламен артикул...

Nimi
04-05-2010, 07:52
Отлична идея :-)
Ще се прояви интерес към тях. Ако решиш да разпространяваш и аз съм кандидат.

V@K@T@
04-05-2010, 08:30
Другия път ше ги направя по-малки за да са още по-сладки. Сегашните са с размер 75 mm в диаметър (някъде пишеше, че това е размера на оригиналната емблема). Главен подбудник да ги сътворя е V@K@T@ и като такъв ще си получи обещаните от мен подаръчета... само да се мернем първо :) Сигурно се питате защо ги показвам и на останалата част от форума... ами и аз не знам... може би щото са готини и искам да подразнят и нечии други очи :spiteful: пък знам ли, може и още някой от форума да ми стане симпатичен и да му засиля некое магнитче да си има ;)

46674

ху-ху му-ху :rotfl: страхотни са станали . Точно такива си ги представях :th_up: Само остава да дойда пак до Разград ... хем може да измислим нещо хапка пийка :cheers:

Kamen666
04-05-2010, 09:49
Ся ако не дадеш и на мен едно....незнам :)

BoxerPower
04-05-2010, 10:00
Вака брат то без хапка пийка няма минем, само да се засечем, че предния път за една бройка сме се разминали ;)

Що се отнася до магнитчетата колеги, в момента разполагам само с тия 4 бройки... просто ги пуснах колкото за опит да видя дали и как ще се получат. С две думи в момента са лимитед едишън :tooth: и определено ще ви ги подаря ;)

За разпространение или по-голям тираж все още не съм мислил сериозно, но определено мисля да разработя още някой вариант, че ми се въртят едни яки идейки и искам да ги изпробвам. Иначе ако наистина се прояви голям интерес и повече от вас искат да се сдобият с такова магнитче, може да пусна една серийка която да бъде разпродадена на италфест-а. Но това са все още само идеи ;)

Panchev
04-05-2010, 10:01
Ами много са сполучливи - точно като истински емблеми на любимата марка. Нямам представа от какъв материал са и как точно са изработени, ръчно или машинно, но като цветове и контур са перфектни.
Чудя се само защо са толкова скъпи и дефицитни самите емблеми за автомобила, щом толкова лесно (предполагам!) може да се произведе такъв артикул, като напр. магнитче, копие на емблемата?!?:idea2: Не може ли по тази технология да се направят емблеми, които да приличат на магнитчета? :tooth: Вярвам, че ме разбрахте, какво имам предвид.

BoxerPower
04-05-2010, 10:26
Ся ако не дадеш и на мен едно....незнам :)

ооо и тебе имам те черпя тка, че едно идва и при теб... само да видим как ще дойде :) Не за друго ми ако ти го пусна с Еконт мисля, че ще дадеш повече пари отколкото е самото магнитче :guillotine:

Само да добавя колеги, ако случайно се пусне серийка едното магнитче ще е в порядъка на левче и петдесет - две най-много... т.е. не знам как ви се вижда това като цена, но за да паднат и под тази сума тиража ще трябва да е в пъти повече от 50-100 бройки... а аз не виждам дали дори толкова ще могат да се отикат.

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

Ами много са сполучливи - точно като истински емблеми на любимата марка. Нямам представа от какъв материал са и как точно са изработени, ръчно или машинно, но като цветове и контур са перфектни.
Чудя се само защо са толкова скъпи и дефицитни самите емблеми за автомобила, щом толкова лесно (предполагам!) може да се произведе такъв артикул, като напр. магнитче, копие на емблемата?!?:idea2: Не може ли по тази технология да се направят емблеми, които да приличат на магнитчета? :tooth: Вярвам, че ме разбрахте, какво имам предвид.

Ами сега ще ти разясня колега. Оригиналните емблеми са метални, релефни, абе точно както си му е реда... и като цяло се изработват доста по-сложно отколкото може да се изработи едно такова магнитче ;) По принцип и за производството на магнитчета има много различни технологии, но тази на която аз се спрях е: добра картинка, малко печатарска намеса, малко мдф, малко лазерно рязане... и магнитче ;) Та цялото това нещо също е скъпо когато се говори за малки количества. Да не говорим, че ако не работите в тая сфера като мен, дори ще ви излезне на космически цени най-малко защото няма да имате техниката която ще ви е нужна. Аз обаче ги нямам тия проблеми и мога да си позволя да експериментирам ;)

morfius
04-05-2010, 10:29
Колега, екстра са 8-)
Определено ще ми стои добре едно такова на хладилника... та мисли за по-голяма серия :)

qpwo
04-05-2010, 10:49
ооо и тебе имам те черпя тка, че едно идва и при теб... само да видим как ще дойде :) Не за друго ми ако ти го пусна с Еконт мисля, че ще дадеш повече пари отколкото е самото магнитче :guillotine:

Само да добавя колеги, ако случайно се пусне серийка едното магнитче ще е в порядъка на левче и петдесет - две най-много... т.е. не знам как ви се вижда това като цена, но за да паднат и под тази сума тиража ще трябва да е в пъти повече от 50-100 бройки... а аз не виждам дали дори толкова ще могат да се отикат.

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

Ами сега ще ти разясня колега. Оригиналните емблеми са метални, релефни, абе точно както си му е реда... и като цяло се изработват доста по-сложно отколкото може да се изработи едно такова магнитче ;) По принцип и за производството на магнитчета има много различни технологии, но тази на която аз се спрях е: добра картинка, малко печатарска намеса, малко мдф, малко лазерно рязане... и магнитче ;) Та цялото това нещо също е скъпо когато се говори за малки количества. Да не говорим, че ако не работите в тая сфера като мен, дори ще ви излезне на космически цени най-малко защото няма да имате техниката която ще ви е нужна. Аз обаче ги нямам тия проблеми и мога да си позволя да експериментирам ;)
Че то ако цената е 1,5 - 2 лева, аз ще искам десетина...:pimp:

PE4E
04-05-2010, 10:59

46674

Искам и аз таковаааа,много са яки,добре се е получило!:th_up: Хладилника ми бленува за такова магнитче!!:tooth:

BoxerPower
04-05-2010, 11:10
Ами ще помисля колеги... само да видя какви ще са отзивите от колегите на които ще подаря пробите. Искам да видя и чуждо мнение за да знам какво още бих могъл да пипна по тях. Аз например малко не възприемам сегашния им размер от 75 mm в диаметър и мисля, че ще са по-симпатични ако са 55 mm. Вие какво мислите?

46712

Но от друга страна в момента пък доста добре изпъкват и се набиват на очи :gruebel:

Да не говорим, че покрай тая емблема ми мина през акъла и идеята за магнитче на оригиналния надпис Alfa Romeo. Нещо като бял надпис на черен фон, но фона да не е във формата на плочка, а по-скоро като копиращ буквите контур... за да ме разберете по-ясно вижте как съм рязал около черепа.

46713

Бе като цяло идеи много, само трябва малко сериозност за да бъдат реализирани ;)

Накрая пък може и да подготвя една цяла гама включваща емблеми, надписи, детелинки и тн.

viki
04-05-2010, 11:17
http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/925815.gif
Ауу,супер е станало!Ако ще се прави по-голям тираж-искам и аз !:):):):)

Stoyan Georgiev
04-05-2010, 11:41
аз се записвам за една детелинка магнитче :)

DSlavev
04-05-2010, 12:25
Много добра идея колега :clap2:. Ако решиш да правиш още и аз ще взема две,три.

Kamen666
04-05-2010, 16:20

нямаш грижи,ще си платя еконта :)
Да давам ли адрес на ЛС ?

BoxerPower
04-05-2010, 16:24
Дай ;)

Kamen666
04-05-2010, 16:27
Дай ;)

Гутоу :)

Ladjov
04-05-2010, 20:43
предчуствам че май всички ще започнем с магнитче емблема после магнитче детелина след него магнитче триъгълна решетка , джанти .....

П.П. от какво са изработени те тия магнитчета от картон ли са с отдолу магнитче или са от някакъв по високотехнологичен матириал :shocked:

BoxerPower
04-05-2010, 21:37
Колега гледам си идеен ;) Но лично аз мисля да се огранича до емблема, детелинка и надписче... евентуално може да пробвам и някой модел Alfa да видя как ще изглежда подобно магнитче.

А за материалите:

По принцип и за производството на магнитчета има много различни технологии, но тази на която аз се спрях е: добра картинка, малко печатарска намеса, малко мдф, малко лазерно рязане... и магнитче.

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Гутоу :)

Братле само да ти кажа, че от Еконт-а ше те друснат 5.70 за доставката понеже е от офис до адрес. Добре, че не ги извиках от нас да го вземат, че 10 кинта не ти мърдаха и то щеше да стане ебаси златното магнитче подарък :new_Eyecrazy: С две думи за тези които не са разбрали - Еконт не е разумен начин за пращане такива дреболии в единични бройки ;)

Ladjov
04-05-2010, 21:49
добре не са единствени де спиди имат опция до поискване избираш си най-близкия офис разбираш се с човека дето ще ти праща нещото и си готов:holiday2: , ама за тарифите нямам спомен скоро не съм земане даване с тях

BoxerPower
04-05-2010, 22:32
Те и Еконт си ги имат тия опции и определено излиза по-евтино до поискване (офис-офис), но колега ми беше дал домашен адрес...

Между другото от 4-те проби нищо не остана. Вече ще видим какво ще може да се измисли за вбъдеще... но преди това ще очаквам коментари за тези които изпратих ;)

V@K@T@
05-05-2010, 10:50
Ами ще помисля колеги... само да видя какви ще са отзивите от колегите на които ще подаря пробите. Искам да видя и чуждо мнение за да знам какво още бих могъл да пипна по тях. Аз например малко не възприемам сегашния им размер от 75 mm в диаметър и мисля, че ще са по-симпатични ако са 55 mm. Вие какво мислите?

46712

Но от друга страна в момента пък доста добре изпъкват и се набиват на очи :gruebel:

Да не говорим, че покрай тая емблема ми мина през акъла и идеята за магнитче на оригиналния надпис Alfa Romeo. Нещо като бял надпис на черен фон, но фона да не е във формата на плочка, а по-скоро като копиращ буквите контур... за да ме разберете по-ясно вижте как съм рязал около черепа.

46713

Бе като цяло идеи много, само трябва малко сериозност за да бъдат реализирани ;)

Накрая пък може и да подготвя една цяла гама включваща емблеми, надписи, детелинки и тн.
това за черно бялата емблема също е супер идея ... за детелинка също ... но ми се струва , че детелинката ще стане доста сложно ... ама нали ти казах направи колкото ти душа иска пък като отидем на Италфеста няма да останат :clap2:

BoxerPower
05-05-2010, 12:33
Колеги те това успях да издизайнствам вчера и днес:

46790

Емблемата определено ще е 55 mm в диаметър. Детелинката ще е с височина около 50 и широчина 70 mm. Надписчето около 20 на 85 mm.

Как ви се струват?

Kamen666
05-05-2010, 14:02
Идеални са :)
За мен по 2 бр поне от трите модела ;)
М/у другото получих днес магнита,уникален е,поздравления !

DSlavev
05-05-2010, 14:07
Колеги те това успях да издизайнствам вчера и днес:

46790

Емблемата определено ще е 55 mm в диаметър. Детелинката ще е с височина около 50 и широчина 70 mm. Надписчето около 20 на 85 mm.

Как ви се струват?

Идеални са и като дизайн и като размери:respect:

BoxerPower
05-05-2010, 15:35
Идеални са :)
За мен по 2 бр поне от трите модела ;)
М/у другото получих днес магнита,уникален е,поздравления !

Ами аз имам забележки по пробния вариант, но той и затова е пробен... иначе се радвам, че ти е харесал ;) Тези които подготвям в момента ще са още по-добри... дори и сега само на проект трудно отделям очи от тях :grin: Айде емблемата не я гледам много понеже тя си е готова картинка, но измайсторяването на детелинката и надписа леко надминаха и моите очаквания :drool:

Идеални са и като дизайн и като размери:respect:

Сега остава да се понасъберат и още малко положителни мнения като това... и вече сериозно обмислям варианта да инвестирам в осъществяването на проекта. Това обаче няма да стане по-рано от юни-юли месец понеже в момента финансите ми заминават в друга посока.

V@K@T@
05-05-2010, 16:51
малииииии вече нямам търпение да дойда в Разград ... :)

BoxerPower
05-05-2010, 21:14
хаха поизчакай поне още седмица за да има с какво ново да ти се похваля ;)

mirchozo
05-05-2010, 23:59
Ся кат се замисля, слагам си магнитната емблема и карам, слизам и веднага в джоба, а да видя хлапетата кво ше крадът пред блока :boo:
Колега обмисли и кажи една ценичка на нещата, та който иска направо да си поръча. Евентуално нещо подобно но на друга марка може ли да се измили?

BoxerPower
06-05-2010, 11:23
Ся кат се замисля, слагам си магнитната емблема и карам, слизам и веднага в джоба, а да видя хлапетата кво ше крадът пред блока :boo:

идеята е революционна :rotfl:

Колега обмисли и кажи една ценичка на нещата, та който иска направо да си поръча. Евентуално нещо подобно но на друга марка може ли да се измили?

За точна цена е наистина рано да се говори, понеже тя се формира на база много критерии. Например магнитчетата в серийката която мисля да пусна са изчислени на левче и петдесет, две най-много! Със сигурност могат да паднат и под тази цена, но за целта ще трябва да пусна тираж поне 1 000 бройки... а това на мене лично ми звучи прекалено голяма и необоснована за в момента инвестиция. За това като начало мисля да избера малко по-скъпия вариянт с по-малко бройки за да могат да се отикат... а не да складирам едни "n" количества които само да събират прах в нас :dunno: А и в крайна сметка не мисля, че едно две левчета са кой знае колко много пари за такова сувенирче... има няма една бира на барчето :)

Що се отнася до други марки и тн. всичко може да се измисли... дет се вика "sky is the limit" ;)

BoxerPower
24-05-2010, 15:24
Колеги и колежки, след малко повечко себенапън и частично преодолени финансови спънки през последните седмици, вече е време да съобщя, че серийката от магнитчета която обещах е факт :Yeeeehaaa: Това беше радостната новина. Не до там радостната такава е, че наличните в момента магнитчета са в ограничен тираж и на първо четене може и да не стигнат за всеки, който има желание да си вземе. Просто финансовия ресурс с който разполагах на момента не позволи голяма бройка, а тази в която се побрах ми излезна соленичко :frown: Както и да е, ако сегашните магнитчета не стигнат за всеки желаещ, обещавам със събраните от тях пари да пусна още една такава серийка :)

А сега и малко инфо за всеки който има желание да си лепне едно такова сладурче на хладилник, компютър, печка, ширм или дето му падне ;) Наличната гама е от около 100-тина Alfa емблеми, 30 детелинки, 50 бели и 20-тина черни надписчета. Цените ще са: 2 лв. за емблема или детелинка, 3 лв. за емблема или детелинка + надписче, 5 лв. за комплект от емблема, детелинка и надписче. Както виждате за сега надписчетата съм решил да ги пусна в комплектче, понеже на дали някой би си взел само надписче. Все пак ако някой колега не му трябва емблема или детелинка, а иска само надписче, няма проблем ще му пратя... но на дали ще си струва разходите за куриера :dunno:

Размерите на магнитчетата ги имаше няколко поста по-горе, а ето как и изглеждат:

4831548316

На снимките виждате и магнитчета на Fiat и VW. Те вече наистина са лимитед едишън (по 8 от вид) и са в отговор на въпросите дали могат да се направят магнитчета и на други марки. Понеже нямам намерение да ги складирам, ако някой колега иска да направи подарък на приятел с Fiat или VW - 2 лв. бройката ;)

Ами това е за сега. Ако има въпроси питайте.

mileti
24-05-2010, 15:50
Супер са!!! Искам да се запиша за едно комплектче с черно надписче/ако е възможно/:clap2:

BoxerPower
24-05-2010, 19:08
Супер са!!! Искам да се запиша за едно комплектче с черно надписче/ако е възможно/:clap2:

Разбира се, че е възможно, дори съм ти ги заделил вече ;)

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Между другото ми хрумна и още нещо във връзка с получаването на магнитчетата. В момента вариантите са два. Единия е да ви ги дам на ръка ако сте близо до Разград или Русе, а другия да ги пращам по Еконт. Първия случай е ясен, но за втория може да се измисли нещо допълнително, което да понамали разходите за доставка. Идеята е простичка - ако се съберат няколко колеги от един и същи град които се познават, или които лесно могат да се намерят, да се разберат помежду си и да ми дадат адреса на един от тях, на когото да пусна магнитчетата които са поръчали. Така хем ще си поделят таксата на Еконт-а и ще им излезе по-евтино, хем на мен няма да ми се налага да пускам пратка до всеки поотделно, а само една обща. Та помислете и върху този вариант колеги ;)

Kamen666
24-05-2010, 22:12
2 бр емблеми + 2 бр черен надпис за мен
нека да се съберем повече от Варна и да си ги заявим наведнъж.

qpwo
24-05-2010, 22:12
Ако се заформи нещо към Бургас - 5 броя Емблемки..

Ramsezsh
24-05-2010, 23:36
Впечатлен съм! И аз искам 2 комлекта. Ако е възможно с Еконт искам ги сега :notworthy:.

nblagoev
24-05-2010, 23:41
Искам едно комплектче - емблема, детелина и ЧЕРНО надписче.
Ако не се съберем достатъчно колеги от София, казвай да ти дам адрес на Л.С. :)

BoxerPower
25-05-2010, 00:08
Ако се заформи нещо към Бургас - 5 броя Емблемки..

Мога да те комбинирам с колегата R_O_K_O от Бургас като получа отговор и от него по въпроса ;)

Впечатлен съм! И аз искам 2 комлекта. Ако е възможно с Еконт искам ги сега :notworthy:.

Искам едно комплектче - емблема, детелина и ЧЕРНО надписче.
Ако не се съберем достатъчно колеги от София, казвай да ти дам адрес на Л.С. :)

Чакам отговор от колежката mileti и ако тя се съгласи да ви комбинирам, ставате 3-ма от София за сега.

DSlavev
25-05-2010, 01:02
Колега както казах няколко поста по-нагоре невероятни неща правиш :bowdown:и веднага ти поръчвам един комплект от от емблема, детелинка и надписче/ ако може надписчето да е черно/. Адреса каде да ми изпратиш магнитчетата ще го пусна на един ЛС.

mochko1
25-05-2010, 01:18
Разбира се, че е възможно, дори съм ти ги заделил вече ;)

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Между другото ми хрумна и още нещо във връзка с получаването на магнитчетата. В момента вариантите са два. Единия е да ви ги дам на ръка ако сте близо до Разград или Русе, а другия да ги пращам по Еконт. Първия случай е ясен, но за втория може да се измисли нещо допълнително, което да понамали разходите за доставка. Идеята е простичка - ако се съберат няколко колеги от един и същи град които се познават, или които лесно могат да се намерят, да се разберат помежду си и да ми дадат адреса на един от тях, на когото да пусна магнитчетата които са поръчали. Така хем ще си поделят таксата на Еконт-а и ще им излезе по-евтино, хем на мен няма да ми се налага да пускам пратка до всеки поотделно, а само една обща. Та помислете и върху този вариант колеги ;)

Братле ,запази ми моля те две надписчета и една емблема :) На 6-ти си идвам и ще си ги взема лично от теб ;)

BoxerPower
25-05-2010, 09:06
Братле ,запази ми моля те две надписчета и една емблема :) На 6-ти си идвам и ще си ги взема лично от теб ;)

Нямаш никакъв проблем, само кажи от кои надписчета да ти запазя - с бял или черен фон, или и от двата по едно.

---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

колеги Ramsezsh и nblagoev, колежката mileti е съгласна да ви пусна магнитчетата заедно така, че в момента сте 3-ма от София. Чакам и колегата DSlavev да се произнесе по въпроса и евентуално може да станете 4-ма. А през това време може да се чуете на по едно ЛС и да се разберете за допълнителни подробности от вида на: как ще се организирате с плащането помежду си и с раздаването на магнитчетата, кой ще ви е представител на групичката, кога ще искате да ви пусна магнитчетата и тн. Като се разберете помежду си само ми дайте координати на представителя до когото да ги пусна и ден в който да ги пусна ;) Ако пък на някой от вас не му се чака много много, да дава адрес на ЛС и му ги пускам още днес :)

nblagoev
25-05-2010, 09:21
Нямаш никакъв проблем, само кажи от кои надписчета да ти запазя - с бял или черен фон, или и от двата по едно.

---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

колеги Ramsezsh и nblagoev, колежката mileti е съгласна да ви пусна магнитчетата заедно така, че в момента сте 3-ма от София. Чакам и колегата DSlavev да се произнесе по въпроса и евентуално може да станете 4-ма. А през това време може да се чуете на по едно ЛС и да се разберете за допълнителни подробности от вида на: как ще се организирате с плащането помежду си и с раздаването на магнитчетата, кой ще ви е представител на групичката, кога ще искате да ви пусна магнитчетата и тн. Като се разберете помежду си само ми дайте координати на представителя до когото да ги пусна и ден в който да ги пусна ;) Ако пък на някой от вас не му се чака много много, да дава адрес на ЛС и му ги пускам още днес :)

Няма проблем, който иска - да казва!
Аз по принцип съм в центъра и няма проблем и аз да ги получа, ако на колегите им е удобно!
Може да се разберем и къде евентуално ще им е удобно да се видим!
Който иска, може да уточним подробностите на Л.С.

BoxerPower
25-05-2010, 09:36
Така като гледам местоположението ти колега май ти ще се окажеш отговорник на групичката от София до момента :)

qpwo
25-05-2010, 09:39
[QUOTE=BoxerPower;709909]Мога да те комбинирам с колегата R_O_K_O от Бургас като получа отговор и от него по въпроса ;)

Както намериш за добре...:smartass:

BoxerPower
25-05-2010, 09:44
Както намериш за добре...:smartass:

Ами на мен не ми пречи да ви ги пусна и поотделно, но ако има възможност защо пък да не си поделите Еконт-а ;)

bager
25-05-2010, 09:45
Како казах още при пробния вариант, магнитчетата изглеждат много добре. Бих желал три броя за мен с емблемата на Алфа Ромео. Не са спешни и ако изчакаме още ден - два за да може повече колеги да видят темата, бихме могли наистина да ги получим на едно място в София. А ако не - тогава моите на адрес.. на ЛС.

п.п. Само за инфо, Спиди са доста по-евтини от Еконт.

BoxerPower
25-05-2010, 09:58
Както на вас ви е удобно колеги и както се разберете помежду си. За мен е най-лесно да се съберете, да ми дадете списък с бройките и координатите на човека който ще ви организира, да ги опаковам и да ви ги пусна ;)

nblagoev
25-05-2010, 10:04
Така като гледам местоположението ти колега май ти ще се окажеш отговорник на групичката от София до момента :)

Няма проблем!
Нека да кажат и останалите колеги дали са съгласни!
:)

BoxerPower
25-05-2010, 10:09
Ето аз какво списъче си водя за София:

Sofia

bager: ARem 3
Bonev: ARem 2 + ARsb 2
mileti: ARem 1 + QV 1 + ARsb 1
Ramsezsh: ARem 2 + QV 2 + ARs? 2
nblagoev: ARem 1 + QV 1 + ARsb 1

като:

ARem - Alfa Romeo emblem (емблема)
ARsw - Alfa Romeo sign white (надпис бял фон)
ARsb - Alfa Romeo sign black (надпис черен фон)
QV - Clover Leaf QV (детелинка)

Надписчетата които имат "?" са тези които не е уточнен цвят.

mileti
25-05-2010, 10:46
Аз нямам проблем да изчакам да се съберем повече хора от София:upsidedwnsmiley:
Подкрепям кандидатурата на колегата nblagoev за отговорник:big_bow_down::bouncing_smiley:

leo
25-05-2010, 11:04
:) От Русе искаме две комплектчета (за сега) с черния надпис. Може и още желаещи да се появят, но за сега задели 2, моля! ;)
Поздрави!
Трябва да се разберем за размяната :) Пиши на ЛС.

Bonev
25-05-2010, 11:08
И за мен ако може 2 бр от черния надпис Алфа Ромео и 2 бр. емблеми Алфа. :clap::respect:

morfius
25-05-2010, 12:18
Гледам, че се събират бройки, искам 2 магнита емблеми като на първата снимка :)
От София съм.

BoxerPower
25-05-2010, 12:26
:) От Русе искаме две комплектчета (за сега) с черния надпис. Може и още желаещи да се появят, но за сега задели 2, моля! ;)
Поздрави!
Трябва да се разберем за размяната :) Пиши на ЛС.

Запазени са ;) Иначе тази неделя имам ходене до Русе и ще ви ги донеса на ръка. Само ще пусна едно ЛС към края на седмицата за да се доуточним кога и къде ще се срещнем. Тъкмо ще има и време за реагиране ако се появи още някой кандидат от там ;)

---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:23 ----------

И за мен ако може 2 бр от черния надпис Алфа Ромео и 2 бр. емблеми Алфа. :clap::respect:

Гледам, че се събират бройки, искам 2 магнита емблеми като на първата снимка :)
От София съм.

Да ви включвам ли в списъка с групичката от София или ще ги искате отделно на ваш адрес?

morfius
25-05-2010, 15:16
Както е по-удобно за теб, за мен проблем няма :)

BoxerPower
25-05-2010, 15:47
Както е по-удобно за теб, за мен проблем няма :)

На мен всякак ми е удобно, понеже дали с една обща пратка или с няколко отделни аз така или иначе трябва да мина през Еконт да ги пусна... т.е. аз съм ясен. Вече въпроса е на вас как ще ви е по-удобно и евтино ;)

morfius
25-05-2010, 15:54
Пуснах ЛС.

Ramsezsh
25-05-2010, 20:14
Ето аз какво списъче си водя за София:

Sofia

bager: ARem 3
Bonev: ARem 2 + ARsb 2
mileti: ARem 1 + QV 1 + ARsb 1
Ramsezsh: ARem 2 + QV 2 + ARs? 2
nblagoev: ARem 1 + QV 1 + ARsb 1

като:

ARem - Alfa Romeo emblem (емблема)
ARsw - Alfa Romeo sign white (надпис бял фон)
ARsb - Alfa Romeo sign black (надпис черен фон)
QV - Clover Leaf QV (детелинка)

Надписчетата които имат "?" са тези които не е уточнен цвят.

Здравей, наистина забравих да спомена за цвета - нека да е черно. А аз на лично ще се разбера с другите колеги от София за организацията.

mochko1
25-05-2010, 20:31

Нека да са едно черно и едно бяло :)

BoxerPower
25-05-2010, 20:39
Здравей, наистина забравих да спомена за цвета - нека да е черно. А аз на лично ще се разбера с другите колеги от София за организацията.

Ок колега запазих ти черни. А за организацията знам, че вие ще си се оправите ;)

---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

Нека да са едно черно и едно бяло :)

Готов си ;)

viki
25-05-2010, 20:46
Искам и аз ,ако са останали:D
От всички по 2 броя(надписчета бяло и черно,детелинка и емблемка X 2 ) :):):):):)

BoxerPower
25-05-2010, 21:01
Искам и аз ,ако са останали:D
От всички по 2 броя(надписчета бяло и черно,детелинка и емблемка X 2 ) :):):):):)

Има бе Вики :) Сега остава да кажеш дали искаш да ти ги пратя на личен адрес или искаш да се съберете няколко човека от Варна и да ви пусна обща пратка. Ето например колегата kamen666 е готов за партийка :)

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

Между другото колеги, черните надписчета намаляха драстично... ще ги преброя и сметна, но определено скоро ще останат само бели ;)

marian
26-05-2010, 11:01
Поздравления за колегата,магнитчетата са мн.яки:respect:

pioneer
26-05-2010, 11:34
Ако не е много късно да поръчам и аз 2 броя надписчета бяло и черно,детелинка-2бр. и емблема-2бр., направо на адрес да ми ги пратиш.

soldier81
26-05-2010, 12:05
И аз искам ако не е късно комплект от емблема, детелинка и надписче(няма значение цвета).
Ако може да пращам адрес за Еконт

BoxerPower
26-05-2010, 13:01
Емблемки и бели надписчета за сега има достатъчно. Детелинките намаляват, а от черните надписчета има само 7-8 останали. Аз ще кажа ако нещо свърши така, че който иска магнитчета да пише ;)

Bonev
26-05-2010, 13:18
Запазени са ;) Иначе тази неделя имам ходене до Русе и ще ви ги донеса на ръка. Само ще пусна едно ЛС към края на седмицата за да се доуточним кога и къде ще се срещнем. Тъкмо ще има и време за реагиране ако се появи още някой кандидат от там ;)

---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:23 ----------

Да ви включвам ли в списъка с групичката от София или ще ги искате отделно на ваш адрес?

Ако искаш ме запиши в групата от София. По удобно ще ти е.

BoxerPower
26-05-2010, 13:39
Ако искаш ме запиши в групата от София. По удобно ще ти е.

Ами в момента колегите nblagoev и Ramsezsh май са ключовите фигури в организирането на групичката от София така, че може да им драснеш по едно ЛС да видиш до де са я докарали ;)

Bonev
26-05-2010, 13:41
Я да каже кой е отговорника на групата от София!

Peter_63
26-05-2010, 13:54
Здравейте. Ако може и за мен 2 комплекта емблема + черен надпис + детелина. Ще се комбинирам с другите колеги от Варна, засега виждам че това са камен666 и вики. Поздрави.
ПП. Трябва ли да дам координати на лични, не разбрах.

BoxerPower
26-05-2010, 14:34
Вики я отпишете от групичката за Варна, понеже тя ме помоли да и ги пусна на адрес. За сега от там оставате само kamen666 и ти колега.

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:31 ----------

ПП. Трябва ли да дам координати на лични, не разбрах.

Ами може да се чуеш с kamen666 и да се уговорите нещо. На мен координати ми давайте само ако искате директно да ви пратя магнитчетата на вас лично.

V@K@T@
26-05-2010, 15:07
Благодаря ти за магнитчетата и за лепенките ... страхотни са ... вече са ми на хладилника и стоят прекрасно :)

BoxerPower
26-05-2010, 15:10
прикачи снимка да видим :lol:

nblagoev
26-05-2010, 15:46
Я да каже кой е отговорника на групата от София!

Аз съм съгласен да получа пратката, колега! :)

Peter_63
26-05-2010, 19:43
Ами може да се чуеш с kamen666 и да се уговорите нещо. На мен координати ми давайте само ако искате директно да ви пратя магнитчетата на вас лично.

Колега, уговорихме се с камен666 неговата и моята поръчка да ги изпратиш на мен. Писал съм ти на лични адреса на ЕКОНТ и моите координати. Поздрави и предварително благодаря.

V@K@T@
26-05-2010, 20:26
прикачи снимка да видим :lol:
OK ама няма да е днеска , че ще тръгвам тъкмо за един Рожден Ден ... нататака се сещаш :sex::puke:

BoxerPower
26-05-2010, 21:45
Колега, уговорихме се с камен666 неговата и моята поръчка да ги изпратиш на мен. Писал съм ти на лични адреса на ЕКОНТ и моите координати. Поздрави и предварително благодаря.

Утре ви ги пускам ;)

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

OK ама няма да е днеска , че ще тръгвам тъкмо за един Рожден Ден ... нататака се сещаш :sex::puke:

Бах маа му късметлия си ти ;) Аз пък до преди малко бях на некви балове малове и простооо :Suicide: Гледам ги дечурлигата от нежната половинка направени браат, семейства развалят :sex: Дет се вика попаднах на най-неподходящото място в най-неподходящото време и за миг всичките ми мозъчни клетки си направиха масово харакири! Тия мероприятия определено не са за типчета "стабиларка в семейно отношение" като мен ;)

DSlavev
26-05-2010, 22:09
Аз да се похваля с новата си придобивка. И да кажа, че колегата BoxerPower е много точен:respect:

V@K@T@
27-05-2010, 00:05
Аз да се похваля с новата си придобивка. И да кажа, че колегата BoxerPower е много точен:respect:
Точена като макаров на 5 метра :D:D:D ( Демек страхотен пичага ) :bowdown::headbang::bowdown:

BoxerPower
27-05-2010, 08:41
Точена като макаров на 5 метра :D:D:D

Е няма такова сравнение :rotfl:

viki
27-05-2010, 10:25
http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/914191.gif
Току що получих магнитчетата!Страхотни са !http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/925815.gif
Благодаря за всичко !http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/36804.gif
п.п.
ще ги снимам довечера ,след като ги сложа на хладилникаhttp://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_biggrin.png

morfius
27-05-2010, 14:21
И аз ги получих, кефят много :mrgreen:
Много благодарско колега :)
Снимки от хладилника по-натам, сега се чудя как да ги монтирам м/у календара и талончето на пин-баджа на бюрото за по-ефектна снимка 8-)

nblagoev
28-05-2010, 11:06
Нека колегите от София, които искат да си получат магнитчетата с общата пратка, да казват кои са!
Засега на Л.С. са ми потвърдили Ramsezsh и mileti.
Bonev, да те смятам ли и теб в групата, или отделно ще си получаваш пратката?

Peter_63
28-05-2010, 11:26
Айде и аз съм вече с магничета на хладилника :D Много са добри. Браво на колегата :thumbup:

bager
28-05-2010, 11:28
Днес пристигнаха и при мен. Благодарско, екстра са!

BoxerPower
28-05-2010, 12:55
Радвам се, че ви харесват колеги... хубаво е когато хората оценяват положително труда ти :respect:

BoxerPower
28-05-2010, 22:06
Малко едитче ще вкарам по темата ;)

Понеже се случва колеги да ме питат дали все още има магнитчета и дали не са закъснели да си вземат, реших да ги преброя набързо и да дам инфо. Значи:

емблемите на Alfa са 60 бр.
детелинките 22 бр.
надписчето на бял фон 40 бр.
надписчето на черен фон 6 бр.

емблемите на Fiat и VW са си по 8 бр. всяка

Та за сега това са последните данни т.е. магнитчета все още има. Дори и да свършат ако има колеги които не са успели да си вземат, аз съм обещал да повторя тиража със събраните пари така че спокойно ;)

Между другото утре ще ходя до Русе и има вероятност моментната бройка на магнитчетата която съм посочил горе леко да се промени... но на дали ще е нещо фрапиращо така, че пак казвам - магнитчета има :)

leo
30-05-2010, 19:45
И аз имам вече магнитчетаааааа :Yeeeehaaa:
Благодаря на колегата, че се занимава и ни радва!
Искаме още свежинкИ :)
Поздрави!

viki
30-05-2010, 21:39
http://www.pic4ever.com/images/2uge4p4.gif
Чудно!

BoxerPower
30-05-2010, 22:31
леле Вики твоя хладилник е лудницааа :upsidedwnsmiley: :mrgreen:

viki
30-05-2010, 22:44
Ха-ха-ха,по-скоро стрелбище,ама мъж..'кво да го правяhttp://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif

BoxerPower
31-05-2010, 08:53
:wow: е няма такъв хладилник :surrender:

nblagoev
31-05-2010, 09:59
Колега, получих магнитчетата!
Страхотни са! :drool:
Благодаря! :wow:

Ramsezsh
31-05-2010, 12:50
И аз току що се сдобих с магнитчетата. Нямам търпение да ги сложа на хладилника. Искам да благодаря и на колегата nblagoev, че получи пратката, както и на BoxerPouer за творчеството.

Васил Петров
31-05-2010, 17:46
И аз днес се сдобих със сладките магнитчета.Евалата на колегата BoxerPower доста добре са направени.Отново благодаря. :tongue2: :tongue2: :tongue2:

V@K@T@
31-05-2010, 18:28
Ха-ха-ха,по-скоро стрелбище,ама мъж..'кво да го правяhttp://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
Обичам вратата на хладилника ти :tongue2:

Lyubo
01-06-2010, 18:06
Ако има останали бих искал един комплект:
емблемата на Alfa;
детелинка
надписчето на черен фон.
Ако има останали изпращам адрес на лично, че като гледам няма мераклии от Сливен.

BoxerPower
01-06-2010, 18:19
Изпращай ;)

mileti
01-06-2010, 19:44
Благодаря на колегите BoxerPouer,за страхотните магнитчета и nblagoev за това че игра ролята на куриер за София и с това ни спести много време!!!!:bravo:момчета

Lyubo
03-06-2010, 18:05
Вече и аз си получих магнитчетата, супер са, благодаря много .

Bonev
03-06-2010, 18:53
И аз ги получих, благодаря! Искам специялно да благодаря и на колегата nblagoev, кохто ми ги донесе до работата. nblagoev, обещал си ми да пием някоя вечер!!!:cheers:

nblagoev
03-06-2010, 19:20
И аз ги получих, благодаря! Искам специялно да благодаря и на колегата nblagoev, кохто ми ги донесе до работата. nblagoev, обещал си ми да пием някоя вечер!!!:cheers:

Няма проблем! :D:handshake:
Ще видим само кога ще е, но ще пием! :cheers::tequilla:

qpwo
14-06-2010, 11:41
Току що си получих емблемките... - кефят !!!:-D

mochko1
21-06-2010, 19:55
И aз имам вече магнитчета :th_up: Супер са :grin: