View Full Version : Пълнене на климатична система
Колеги дайте някой, или сервиз , който да пълни климатиците ни без да иска за това - седемстотин петдесет и шест хиляди лева и четирдесет и девет стотинки... :)
Мисля че темата ще е полезна, тъй като настъпва времето за тез неща...
Определено времето настъпва. Аз обаче бих искал да се отклоня леко от темата и да попитам за съвет как да проверя дали фреона е достатъчно, за да знам дали имам нужда от тази интервенция.
Благодаря!
Определено времето настъпва. Аз обаче бих искал да се отклоня леко от темата и да попитам за съвет как да проверя дали фреона е достатъчно, за да знам дали имам нужда от тази интервенция.
Благодаря!
Отиваш при хората, закачат машинката, източват, вакуумират и пълнят. Плащаш си количеството R134, което е в повече, евентуално масло. Това е.
А иначе по темата - в общия технически май имаше адреси.
По-скоро се надявах да има някакви белези по които да се познае, тъй като времето ми е дефицит в момента.
Алфист11
04-05-2010, 19:31
Ами пускаш климатроника на максимална сила и при достатъчно количество фреон ти охлажда купето за около минута,поне така е при мен.Аз когато го сменях преди 2 години ми струваше 40 лв.