View Full Version : Ekшън??????
Ей преди малко стана някакъв екшън. Нали Ви разправях за комшията - най верния пазител на колата ми - та понеже моята кола е паркирана до неговата. Седя си аз в кухнята и чувам някакви викове на комшията "Вашта мамка" след което проехряват три изстрала (комшията е прокурор) и явно някакви са се въртяли край колите, обаче сега не знам дали около моята или около неговата (неговата е лада 2105 - по вероятно около моята :? :( ) Дали са хвърлили око на джантите ми или на нещо друго :? :evil: :evil:
Сега не знам ще се върнат ли - комшията е на първия етаж и прозореца му е на 5 - 6 метра от моята кола и на 3-4 от неговата - дано пази добре :?
Няма спи спокойно. Щом е гърмял няма да се върнат. Обаче вземи си сложи 1 секретни болтове -15 лв комплекта е , не че не може да се смъкнат с подходящ инструмент джантите, но ще ги затрудни доста, а времето за забавяне е много полезно. Предпочитат лесните неща.
Абе късмет си извадил Черпи съседа 1 питие.
Crusader
24-05-2006, 00:35
Ех Васка, имаше преди време едно такова шоу а и песен, дето почваше с "Как ще ги стигнем....." и продължаваше с "...да ми откраднат чистачките..." мислех че нещо се е променило от тогава, но явно не е -> живеем си в същата БАНАНОВА РЕПУБЛИКА, страдаща от отчаяни напъни да стане редови евроЧЛЕН и явно неуспяваща все още да промени манталитета на гражданите си
Тъжна действителност.....
П.П. Кво ша кажеш за новият ми аватар, снимката е от днес. Мязам на ония от спецназ а :lol: :lol: :lol:
Сага сутринта - всичко е наред.
Крис - аз съм сложил секретни болтове - даже не от 15 - болтовете са Алесио-дано помагат. Абе така и не разбрах за неговата или за моята кола бяха обикаляли.
Дано не обикалят повече и да кажат и на приятелчетата си , че тука стрелят по крадците и да не си рискуват живота за 200 лева :wink: :!: :!: :!:
Васко ти за едни джанти ли си???
Нали ако ги вземат ще купиш 16"-ки...погледни от хубавата странба на нещата...
Ех Васка, имаше преди време едно такова шоу а и песен, дето почваше с "Как ще ги стигнем....." и продължаваше с "...да ми откраднат чистачките..." мислех че нещо се е променило от тогава, но явно не е -> живеем си в същата БАНАНОВА РЕПУБЛИКА, страдаща от отчаяни напъни да стане редови евроЧЛЕН и явно неуспяваща все още да промени манталитета на гражданите си
Тъжна действителност.....
П.П. Кво ша кажеш за новият ми аватар, снимката е от днес. Мязам на ония от спецназ а :lol: :lol: :lol:
Tе му гепиха капачките на винтилите но той да ти каже колко дни ги кара,ти за чистачки. :evil:
Crusader
25-05-2006, 20:58
Не бе, песента беше такава :wink: