PDA

View Full Version : БЛАГОДАРНОСТ

dudeslav
09-05-2010, 20:22
Искам да благодаря на ФЕРАРИСТ и целия му екип затова, че бачкаха до късно и ми подмениха цялата ходова част(на полиуретан).Стана като чисто нова.И специална благодарност на to6ko и vegatta и цялата група от Пазарджик затова, че се отзоваха,когато 156цата :stretcher: на Старозагорската магистрала и последва 130км дърпане до сервиза им...Ще видим утре к'ви ги е надробила мойта...

V@K@T@
09-05-2010, 20:52
За пореден път се обеждавам , че у нашо форум е пълно с пичови :)

MUROMAN
09-05-2010, 21:12
Искам да благодаря на ФЕРАРИСТ и целия му екип затова, че бачкаха до късно и ми подмениха цялата ходова част(на полиуретан).Стана като чисто нова.И специална благодарност на to6ko и vegatta и цялата група от Пазарджик затова, че се отзоваха,когато 156цата :stretcher: на Старозагорската магистрала и последва 130км дърпане до сервиза им...Ще видим утре к'ви ги е надробила мойта...

Пазарджишката бригада -трябва да се прекръсти на Пътна Помощ. :stretcher:
Живи и здрави да са момчетата ,че са ти помогнали и на мен помогнаха - евала да илядат.

mirchozo
09-05-2010, 21:16
И аз имам да черпя Ферариста, задето ми подари 2 рефлектора и част от фарове, когато правих първия комплект фарове с лупи.

Също искам да благодаря на и на pininfarina, задето ми донесе разни неща които си бях поръчал за колата от един друг колега от Бургас.

Също и на колегата slav40, който обеща да ми прати тия дни един болт за каляската.

Също и на колегата fiatfen, който доста услуги ми е свършил в сервиза си.

Наистина е пълно с пичове във форума. ЕВАЛА!!!

Ранобудниче
09-05-2010, 22:53
Много хубаво :)

А също така хубаво е, че има хора, които оценяват направеното им добро :)

viki
10-05-2010, 13:27
:clap2::clap2::clap2:
Браво на момчетата!
За пореден път доказват,колкото добри хора са:notworthy:

rumenti77
10-05-2010, 14:20
Пазарджишката бригада -трябва да се прекръсти на Пътна Помощ. :stretcher:
Живи и здрави да са момчетата ,че са ти помогнали и на мен помогнаха - евала да илядат.

И аз искам да похваля момчетата от Пазарджик.И на мен ми помогнаха -БРАВО МОМЧЕТА,ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ.