View Full Version : Кирил и Методий
Да са честити имената на тия свети мъже! Честит Имен Ден на всички носещи имената на двамата братя!
Наздраве!
Багерче да се чуствам поздравен викаш :)
Честит имен ден и на всички други адаши и Методиевци
PEPI-2ALFA
11-05-2010, 18:43
Да се живи и здрави всички именяци!
:big_beer:
Alfa User
11-05-2010, 18:48
Честити и святи да са имената им - и да не забравят да носят българското в себе си !!! Наздраве !
Васил Петров
11-05-2010, 18:57
Честито и от мен колеги.
mihail_mladenov
11-05-2010, 20:13
Честит празник на всички и от мене.
ludkanar
11-05-2010, 20:52
Багер не беше ли на 24 май този празник:boxed:
Багер не беше ли на 24 май този празник:boxed:
Ха така!
И аз си помислих същото, ама го отдадох на ракийката!
Все пак имаше нещо и вещите да пояснят на нас простосмъртните как стоят нещата!:tooth:
24-ти май е "ден на българската просвета и култура и на славянската писменост" - един много уважаван от мен празник!
На 11-ти май Българската Православна Църква почита св.св.Кирил и Методий (http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2971131)
Естествено по време на комунизма именния ден беше леко изместен на 24-ти, сещате се защо!
Както и да е, честито още веднъж на празнуващите, а тези които предпочитат 24-ти ще бъдат поздравени тогава.
Наздраве!
Нагаждачи!
Сега ще имате два дена да пиете и плюскате!
Да сте живи и здрави!:bravo:
milenamr
11-05-2010, 23:42
24-ти май е "ден на българската просвета и култура и на славянската писменост" - един много уважаван от мен празник!
На 11-ти май Българската Православна Църква почита св.св.Кирил и Методий (http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2971131)
Естествено по време на комунизма именния ден беше леко изместен на 24-ти, сещате се защо!
Както и да е, честито още веднъж на празнуващите, а тези които предпочитат 24-ти ще бъдат поздравени тогава.
Наздраве!
Точно така е .
11-ти май е ден, в който се отделя специално внимание на славянските първоучители Кирил и Методий, а 24-ти май е по общ празник на славянската писменост и култура( в това число и на Кирил и Методий :))
Но това хич, въобще и изобщо не пречи на напиването и по двата повода ;) :cheers:
Миии.. айде наздраве на всички именници!
Живи и здрави!
Честит празник на всички именници, със здраве да си носите имената и само успехи да ви носят :)
Малко късно се усетих ама наистина така беше, на 11-ти Май е празника на Св. св. Кирил и Методий.
Наздраве! :cheers:
ludkanar
12-05-2010, 22:00
Наздраве!
Вярно е така,извини невежеството ми.:tooth: