View Full Version : Загубих си ключа !!!
leketo84
13-05-2010, 16:23
Колеги днес си замина единия ключ та въпроса ми е някой правил ли е дубликат ( къде и колко струва ) че останах само с един !!! :shocking:
Ако е само за палене, правят на много места. Ако има и дистанционно за отключването - малко по-трудно става.
leketo84
13-05-2010, 17:39
Ако е само за палене, правят на много места. Ако има и дистанционно за отключването - малко по-трудно става.
Ми има всичко вградено в него с отк. на багажника и се пребира ! :?
Ключ с имобилайзер само от представителството на Алфа Ромео по поръчка. Незнам на 166-цата какви пари е, но преди 2 години изгубих ключа на Ситроена в Германия и ми струваше 250 лева да ми направят нов.
leketo84
13-05-2010, 20:36
Някъде срещнах коментар за цена от порядака на 450 лева ! :not-fair:
The_Game
13-05-2010, 21:10
http://cgi.ebay.co.uk/Repair-Voucher-Alfa-Romeo-166-Remote-3-Button-Key-Fob-/220599869880?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item335cc6e1b8
Ето евтинджос.
Един приятел може да ти го достави за смешни пари.
Сайта му е dostaviam точка ком
или скайп fishbone7291
кажи му че aз съм ти дал скайп.
Може да разгледаш има и други оферти за ключове в ebay.co.uk
http://cgi.ebay.co.uk/Repair-Voucher-Alfa-Romeo-166-Remote-3-Button-Key-Fob-/220599869880?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item335cc6e1b8
Ето евтинджос.
Един приятел може да ти го достави за смешни пари.
Сайта му е dostaviam точка ком
или скайп fishbone7291
кажи му че aз съм ти дал скайп.
Може да разгледаш има и други оферти за ключове в ebay.co.uk
Обявата която си пуснал не е за доставка! Обявата е за ремонтиране на ключове ;) При загубен ключ незнам как ще му го ремонтират? Освен това мама ми каза такива обяви дето не им съвпада снимката с тва дето е обявено по-добре да не ги гледам ;)
The_Game
13-05-2010, 22:55
Обявата която си пуснал не е за доставка! Обявата е за ремонтиране на ключове ;) При загубен ключ незнам как ще му го ремонтират? Освен това мама ми каза такива обяви дето не им съвпада снимката с тва дето е обявено по-добре да не ги гледам ;)
Объркал съм линка
http://cgi.ebay.co.uk/3-BUTTON-REMOTE-FLIP-KEY-FOB-147-156-166-ETC-GC-/150442080883?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item23070bfa73
Това имах в предвид. И мисля,че ще му свърши работа, вярно втора употреба са но пише,че има няколко налични. А за снимка мисля, че като му пише човек ще прати снимка. Иначе за горния линк си прав, че няма нищо общо с проблема на човека :chair:
emil georgiev
14-05-2010, 09:28
Колеги днес си замина единия ключ та въпроса ми е някой правил ли е дубликат ( къде и колко струва ) че останах само с един !!! :shocking:ако намериш по евтин от 450 лева ми пиши, че и аз изгубих един
leketo84
14-05-2010, 12:25
Объркал съм линка
http://cgi.ebay.co.uk/3-BUTTON-REMOTE-FLIP-KEY-FOB-147-156-166-ETC-GC-/150442080883?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item23070bfa73
Това имах в предвид. И мисля,че ще му свърши работа, вярно втора употреба са но пише,че има няколко налични. А за снимка мисля, че като му пише човек ще прати снимка. Иначе за горния линк си прав, че няма нищо общо с проблема на човека :chair:
Колега това не е ли заключено дистанционно на което може да се ползва само кутийката ?!?
kpmaster
14-05-2010, 12:34
Има една тема за ключовете - правят ги в Перник за 150лв с чипа. Тук в София ми обявиха 200лв а във Видин ми офертираха за 70 лв чип и 30 лв за ключа - ставало за 2-3 часа, като по желание може да се изтрият кодовете за загубените ключове..
leketo84
14-05-2010, 12:47
Има една тема за ключовете - правят ги в Перник за 150лв с чипа. Тук в София ми обявиха 200лв а във Видин ми офертираха за 70 лв чип и 30 лв за ключа - ставало за 2-3 часа, като по желание може да се изтрият кодовете за загубените ключове..
Ми аз се свързах с момчето , което наистина много е на ти с нещата , но моя ключ има 3-ка защита с имобилайзер от ново поколение и не става нищо само в АЛФА за .......
Георги Савов
14-05-2010, 13:41
Между 180 и 200 евро!:no:
leketo84
14-05-2010, 14:57
Ами защо тогава не са му направили GPS за проследяване на тоя скъп ключ !!! :jason2:
колега,преди около година и половина вадих ключ в Миланомоторс обаче за 147 пак беше такъв за отключване и заключване и за отваряне на багажника и излезна някъде към 260лв.,ако не се лъжа.
Ти пита ли ги там?
Колега, доколкото си спомням си от Люлин? В този случай, срещу общината има един ключар. При него правих дубликат на ключ, но не си спомням за каква кола ставаше дума. На лично ти изпращам телефона му, казва се Момчил, ако искаш го питай дали може да ти свърши работа. На мен лично, много пъти ми е вършил разни неща и съм доволен.
leketo84
17-05-2010, 16:14
Колега, доколкото си спомням си от Люлин? В този случай, срещу общината има един ключар. При него правих дубликат на ключ, но не си спомням за каква кола ставаше дума. На лично ти изпращам телефона му, казва се Момчил, ако искаш го питай дали може да ти свърши работа. На мен лично, много пъти ми е вършил разни неща и съм доволен.
До люлинец съм само смених от 3-ти сега в 2-ри , че с жената издърпахме вече да сме си сами ! Знам го ключара и ще мина още днес ако е там че аз съм си до пазара !
Мерси ! :thumbup:
leketo84
17-05-2010, 18:26
Ходих при Момчил и го сложи на някаква апаратура но не го чете ! :? Утре ще мина през Надежда където имали по голямо ателие с по-скъпи апаратури да видим там какво ще стане !!! :ghost2:
Алфист11
27-05-2010, 13:41
В Хасково ми поискаха 90 лв.
leketo84
27-05-2010, 14:52
В Хасково ми поискаха 90 лв.
Колега сподели направи ли си ключ ? И дали е с цифрата 2 или 3 ?
Алфист11
29-05-2010, 08:29
"Колега сподели направи ли си ключ ? И дали е с цифрата 2 или 3 ?"
В понеделник ще ходя да си правя.Казаха ми,че ще стане за около час.
Цифрата на оригиналния ключ,който сега използвам е 2.
leketo84
29-05-2010, 20:33
Ми не съм правил , защото никой ключар не може ! Тая цифра „3“ дето си я имам ми е спирката !!! :Suicide:
Ми не съм правил , защото никой ключар не може ! Тая цифра „3“ дето си я имам ми е спирката !!! :Suicide:
А провери ли ТУК (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=609317&postcount=52)?
leketo84
04-06-2010, 17:28
А провери ли ТУК (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=609317&postcount=52)?
Дам Коки с Юли даже станахме приятелчета , но не може и той за момента , каза към края на годината , че може да вкара нужната машина живот и здраве !!! :prison:
Колега,аз си мисля,че и с код 2 да беше,проблема щеше да си остане!
На мен ми казаха 80лв. за ключа с чипа,но няма кой да ми направи дистанционно което да управлява фабричната аларма,респективно и централното.
В "милано моторс" ми казаха около 450лв.!
leketo84
05-06-2010, 01:55
Колега,аз си мисля,че и с код 2 да беше,проблема щеше да си остане!
На мен ми казаха 80лв. за ключа с чипа,но няма кой да ми направи дистанционно което да управлява фабричната аларма,респективно и централното.
В "милано моторс" ми казаха около 450лв.!
До някъде си прав ! И на мене ми казаха да забравя за тия екстри , но проблема при 3-та е че не могат да направят дори запалващ ключ ..... това е разликата !!! :depressed:
Аха ясно,лоша работа,явно просто трябва да мине известно време докато някой ключар си закупи необходимата техника,за да прави чипове с код 3.
Та по въпроса, понеже и аз съм с един ключ и се поразрових и в Сливен намерих един момък който си е докарал машината от САЩ но за да ми напиши чипа ми поиска точният код на имобилайзера и цената на услугата е 1,2,3 или 4 броя чипа за 25 лв. и още 25 лв. за ключ става 50 лв. Сега остава да намеря кода който по негови уверения трябва да ми дадат от представителството на Алфа Ромео като собственик но ще видим. Като имам развитие ще пиша.
leketo84
05-06-2010, 17:32
Та по въпроса, понеже и аз съм с един ключ и се поразрових и в Сливен намерих един момък който си е докарал машината от САЩ но за да ми напиши чипа ми поиска точният код на имобилайзера и цената на услугата е 1,2,3 или 4 броя чипа за 25 лв. и още 25 лв. за ключ става 50 лв. Сега остава да намеря кода който по негови уверения трябва да ми дадат от представителството на Алфа Ромео като собственик но ще видим. Като имам развитие ще пиша.
Дръж ни в течение задължително !!! :notify:
Днес ходих до представителството на Алфа Ромео в Бургас и от там ми казаха че ако си платя 60 лв. и веднага ми изпращат код картата на имобилайзера от Италия по интернет. Мисля че е прекалено това. В крайна сметка сме собственици.
Поздрави
Дамян
Хе! За Ивеко това удоволствие струва 240 евро без ДДС. :)
leketo84
08-06-2010, 15:04
Днес ходих до представителството на Алфа Ромео в Бургас и от там ми казаха че ако си платя 60 лв. и веднага ми изпращат код картата на имобилайзера от Италия по интернет. Мисля че е прекалено това. В крайна сметка сме собственици.
Поздрави
Дамян
Добре де с този код за който говориш ще стане ли работата на 100% и на какви пари всичко на всичко ? Да не говорим за 60 лева сега и 60 лева като дойде картата че така ми взеха на мене за кода на ICS -а ? Не знам вече ....:laser: