Log in

View Full Version : Много ме е яд

156 m-jet
28-05-2006, 01:04
Ако имате въzможност си вдигнете колите на крик и ги огледайте отдолу, там където няма покритие против ръжда...и ще останете неприятно иzненадани, например на мойта вече почват да иЗбиват петънца ръжда, верно съвсем микроскопични са, ама след 5/6 години в тоя дух и може и дупка да стане :(
Супер тъпо от страна на проиЗводителя, намерил къде да пести пари :!:
Сега сам трябва да си мажа колата против ръжда, покритието от Завода вобще не покрива цялата кола от долу :evil:

wrc
28-05-2006, 10:27
Мдааа,тва вече и аз го установих.Точно на местата където пода се свързва с праговете имаше ръждиви петна,които си бяха почти дупчици :evil: :evil: .Е, сега вече ги няма,но наистина не би трябвало да е така.Амии кво да прайш,производителите се опитват да си повишават печалбите :roll:

Dexer
28-05-2006, 11:19
е така е с тея нови коли, на мойта и няма нищо отдолу.....

Quadrifoglio
28-05-2006, 11:23
Германия е много силен фактор за това!
По коли от Италия такива неща не се виждат.

gigi
28-05-2006, 12:39
Мойта е от италия и отдолу е както излезнала от завода. Или поне за още малко че както хвърлят сол и гадости и тука, третата зима може да и дойде в повече. Ама да го мисли следващия собственик. А иначе опелите имат ръжда на всякъде даже и тия 97г :lol:

wrc
28-05-2006, 14:23
Е моята е вкарана от Швабия,дано само това да е причината :roll:

bager
28-05-2006, 23:31
Е моята е вкарана от Швабия,дано само това да е причината :roll:
Може и да е така! Аз съм с кола от 99-та от Италия и след коментарите тук -я прегледах сравнително добре. Няма никаква ръжда(за сега) отдолу. Но както каза gigi , не се знае коя зима "ще им дойде в повече"!