Log in

View Full Version : спортно окачване за 2,5 тд?

moja
30-05-2006, 06:57
Братлета има ли някакво по-здраво окачване че тия дупки по пътищата е.... мамата на звяра!За 2 месеца купих 2 комплекта гуми!
Джантите се накривиха и четирите и днес отивам да ги изправям и да сменям пак гуми!Карам с ласа 205/55/15 и като мина през някоя дупка и бягам за нови,не издържам вече,има ли откъде да си взема някакво по-твърдо окачване?И на каква цена?Благодаря предварително!

Alexanderbb
30-05-2006, 08:23
То окачването по никакъв начин няма да ти спаси гумите от отвратителните пътища. Единственото решение е да се кара по-бавно и по-внимателно. Спортното окачване само ще ти втвърди возията и ще те друса повече

Dexer
30-05-2006, 08:36
Общо взето ти си с най твърдите възможни пружини за 155, оттам нататък можеш да сложиш от шестак, но и те са такива, а проблемът идва от тежкия мотор и скапаните улици, а не от пружините.
Знам, че проблемът ти е много гаден :x

virusalfa
30-05-2006, 12:24
Общо взето ти си с най твърдите възможни пружини за 155, оттам нататък можеш да сложиш от шестак, но и те са такива, а проблемът идва от тежкия мотор и скапаните улици, а не от пружините.
Знам, че проблемът ти е много гаден :xКакви улици,това си е като полигон за тестване на мини и снаряди :roll:

Dexer
30-05-2006, 13:38
Знам, че проблемът ти е много гаден :xКакви улици,това си е като полигон за тестване на мини и снаряди :roll:

Ад е, вчера се загледах само за един миг встрани на тротоара :big_wink: и скочих в ебати трапа, сега пак ше изправям джанта...
:cry:

moja
31-05-2006, 07:33
Как да карам по-бавно,трябва на ръчна?Не знам дали предните ми амортисьори са оригинални но не са двойно действащи,мисля да ги сменя дано се пооправи положението малко,но с тези нископрофилни гуми май нямам никакъв шанс,вчера пак си купих две нови за предницата,за какво им плащам 150 лв.пътен данък?